- Regjistruar më
- Shkurt 9, 2021
- Mesazhe
- 11,979
- Pëlqime
- 9,104
Big brother je e di?@Jana ti me njef icik me shum dhe e di ca karakteri kam une!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Big brother je e di?@Jana ti me njef icik me shum dhe e di ca karakteri kam une!
Kerkon gjilperen ne kashte ?Te eksploroj per Ufot ??
Qe do ta gjej une sbehet fjale,do me lutesh me bo i xhiro me disk fluturues ??Kerkon gjilperen ne kashte ?
Meqe te dhash shtytje per te vijuar eksplorimin, meritoj nje xhiro pa lutje ??Qe do ta gjej une sbehet fjale,do me lutesh me bo i xhiro me disk fluturues ??
.... shumë interesante pasioni yt ? ?Ja po filloj une psh kam pasion leximin .... mitologjinë dhe psikologjine me terheq cdo gje qe ka lidhje me njeriun, menyren si eshte ndertuar , si funksionon, si mendon, si ndien..:.
Shëtitja nëpër dyqane është një aktivitet relaksues, i aftë për të shëruar trupin dhe mendjen.Te bej shopping ?
Ahahahahahahahahh kush e tha se jena pajtu.
Eshte goxha relaksuese por dembules kam sportin qe e ushtroj prej shum viteshShëtitja nëpër dyqane është një aktivitet relaksues, i aftë për të shëruar trupin dhe mendjen.
Ky është rezultati i një hulumtimi kryer nga një grup studiuesish psikolog..?
Relax gjej edhe unë shetitje nëpër rrugët kryesore me dyqane nga të dyja anët....edhe pa blerë gjë ?Eshte goxha relaksuese por dembules kam sportin qe e ushtroj prej shum vitesh
Zeuso, durrsak ti?Relax gjej edhe unë shetitje nëpër rrugët kryesore me dyqane nga të dyja anët....edhe pa blerë gjë ?
Ndjehem mirë kur fal dikujt diçka... surprizë e kam fjalën.
Përdor surpriza ekstreme njerzëve....dua të shoh një përzierje lotësh gëzimi ndjenje ...sa një herë për solidaritet kam rruar kokën tek berberi për dikë me kemioterapi (fatkeqësisht)
Edhe në sport, thënë më saktë alpinizëm, të ngjitëm sa më lart në maja alpesh... Dolomiti në Trento Bolzano janë metat e preferuara...
Njeriu gjenë si mundet pasionet e tij. Rëndësi ka të njeherësh mirë mbrenda teje...?
Ene un komunist si sala jamSot ka ditëlindjen Sala... ke dalë për festim
View attachment 157397
Ka ma komunist se un ene sala?!Ju salista mos prishni temen se ju vura komunistet mbas ??
Ka ma komunist se un ene sala?!
Po qe po meqen akoma me shum me kte qe the?!?Mos pepso se jam me teste partie e kam qe nga babai ???
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.