??Ehaaa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
??Ehaaa ?
Jam plotesisht dakort me ty prandaj vini burrat para ju kur plas sherri ????Nuk ka burra te fort ne momentin qe linden nga nje femer,rriten nga nje femer,bashkjetojn me nje femer,dhe dobesohen para nje vajze ?
Burrat jan vepra e nje femre (le te plasi grushti tani)
MarreFshihet çomi ner shalet e @shkupjane ?
Duhet te marrim njeri tjetrin jo vetem une @shkupjane n?Marre
Dil ajrosu pakDuhet te marrim njeri tjetrin jo vetem une @shkupjane n?
Do jesh dhe ti aty jasht qe te ajrosemi bashke?Dil ajrosu pak
Jo ?Do jesh dhe ti aty jasht qe te ajrosemi bashke?
Mos me bej te hidhem nga ballkoni yt e te kryej vetvrasje?Jo ?
Nje me pak ?Mos me bej te hidhem nga ballkoni yt e te kryej vetvrasje?
Hahaha a pika ty lotFshihet çomi ner shalet e @shkupjane ?
Nuk ka burra te fort ne momentin qe linden nga nje femer,rriten nga nje femer,bashkjetojn me nje femer,dhe dobesohen para nje vajze ?
Jo po te flasin po deshen ?@Mignonne e vulose me pulle apostile biles ??
Ademi a.s ishte burri i pare kur skishte gruaNuk ka burra te fort ne momentin qe linden nga nje femer,rriten nga nje femer,bashkjetojn me nje femer,dhe dobesohen para nje vajze ?
Un flas per rrjedhshmerin normale te jetes dhe ti kete e kupton,por gjithsesi pa dashur te gaboj ne artikulim dhe te futem ne tema te paqartesuara,askush nga ne nuk e di egzakt se kush e krijoj Ademin kush e kishte iden parsore e krijimit njerezor??Ademi a.s ishte burri i pare kur skishte grua
nga briri i tij u krijua Hava apo gruaja e pare
Grushti te ra ty lool
Mund te flasesh per vete, por 3 besimet monoteiste besojne qe Zoti krijoi Ademin, keshtu qe bindja jote eshte tejet e gabuar dhe ske argumente.Un flas per rrjedhshmerin normale te jetes dhe ti kete e kupton,por gjithsesi pa dashur te gaboj ne artikulim dhe te futem ne tema te paqartesuara,askush nga ne nuk e di egzakt se kush e krijoj Ademin kush e kishte iden parsore e krijimit njerezor??
Kush nga keta me siguron se Zoti eshte gjinia mashkullore??Mund te flasesh per vete, por 3 besimet monoteiste besojne qe Zoti krijoi Ademin, keshtu qe bindja jote eshte tejet e gabuar dhe ske argumente.
Me fal, ti deri dje deklaroje qe je myslimane. Tani del krejtesisht tjeter cka. As trurin tend se ka pare askush, pra i bie ske tru.Kush nga keta me siguron se Zoti eshte gjinia mashkullore??
Kush prej tyre e ka pare?
(Un nuk kam argumenta dhe cdo bised e bej me rezerva,gjithsesi kjo eshte teme teper delikate te cilen un nuk jam individe i duhur per mendime,po e qepi me mire)
Ca thua moj por adami e qiti even nga brinjet jo eva adaminNuk ka burra te fort ne momentin qe linden nga nje femer,rriten nga nje femer,bashkjetojn me nje femer,dhe dobesohen para nje vajze ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.