Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Operacionet plastike!! Pro/ kundër?

Skutheri aspak thjesht mbase sjemi gjitha lucky si ju qe skeni nevoje.
Kush tha qe sjan tmijat ? Girl i paid for them 😎
Ne nuk tham qe skemi nevoje hapi syçkat mire, po themi qe ska gje te keqe te kesh rudha, hunde te madhe e buze te holla. A te krijoj zoti ashu? Ashu do rrim.

jo me larg se mbrem e the. Por sido qofte askush spo ti gjykon rrudhat, hundet app buzet! Un kam zgjedh te bej” dhe te mirmbaj veten sepse mundem dhe dua. Pse ti ke zgjedhur ti pranosh ato sdo te thot qe kjo qe po bej un esht e gabuar.

Ne radhe te pare mesoni te respektoni mendimin ndryshe .
Ne radh te dyt respektoni veten me te mira e meta dhe te duam ate si Eshte .
Ne radh te trete sjam kunder aspak kesaj qe thot kjo *xhani me lart * ..disa si bejn se skan
Disa si bejn se nuk duan
Disa sepse smunden

Nje gje Eshte e sigurte flas per veten time :
Duajeni veten me gjith imperfectionet e tua , me apo pa pak rendesi ka !

Per temen se harrova :

Nuk jam kunder veshin e djatht e kam llapush e kur te gjej kohe dhe kurajo do e bej 😊

Skutheri aspak thjesht mbase sjemi gjitha lucky si ju qe skeni nevoje.
Kush tha qe sjan tmijat ? Girl i paid for them 😎
Jo o zhemra thjesht un e disa e kena pranu vetveten sic jemi ska te boj lucky ktu fare . Nese sje e lumtur me veten asiher ske me qen edhe sikur te shperthesh ne botox e filler e tkesh lek me shumic . Me keqkuptove nuk thash sjan tuat por jan nje shtes qe sishte pjes e jotja natyrale . Mbohet qefi qe ti je happy me to e kjo ka rendsi te thash me lart . Chill 😎

jo me larg se mbrem e the. Por sido qofte askush spo ti gjykon rrudhat, hundet app buzet! Un kam zgjedh te bej” dhe te mirmbaj veten sepse mundem dhe dua. Pse ti ke zgjedhur ti pranosh ato sdo te thot qe kjo qe po bej un esht e gabuar.
un ne asnjevend nuk thash asht e gabume ajo qe ti ke ba . Jeta jote e drejta jote

Personalisht, nese nje person qe ka operacione plastke me thot se ‘une e dua veten time’ pa e gjykuar aspak, nuk do ti besoja. Pse?! Sepse dashuria ndaj vetes, fillon ateher kur e pranon veten tende ne tersi, kur shpirti dhe trupi jan ne harmoni.

Nuk e quaj aspak normale ku cdo i dyti person ngjasnon me nj-tj. Perkundrazi e quaj crruegullim psikologjik-social ku pamja fizike eshte aset i rendesishem kulturor dhe njerezit humbasin autenticitetin e tyre dhe humbasin fokusin na qenja e tyre ne teresi.

Me vjen keq qe ne disa shoqeri kan krijuar ‘imazhin e bukuris’ jorealistik duke bere qe shoqeria me apo pa vetedije te krijoj frike per mospranim, te humbet besimin tek individualiteti i tyre dhe te fokusohen te gjerat siperfaqesore.

Shpirti nuk kerkon perfeksion, nuk i ka prioritet gjerat siperfaqesoare, nuk te kerkon te shkeputesh nga identiteti dhe autoktnciteti…

Jam kunder operacioneve plastike!
Ku jeton ti @Vesë?
Në çfarë shoqërie po rritesh? Sepse perëndia sia ka falur kujdo bukurinë.. Ka njerëz që hunda është super e madhe , apo veshët si fshirëse xhamash .. Apo buza e çarë, vetull e çarë .. Aksidente të natyrës djegie etj etj ..

Po flasin për butox? Po flasim për filler?
Çlidhje ka natyra me mirëmbajtjen?
Nuk kam bërë asgjë ende ..
Por në rrudhat e para sigurisht do kujdesem për to . Plakja?
Sdo vijë natyrshëm vitet janë në kurriz ..
Por pse të mos jesh një plakë cool ? Por tjesh e krrusur e tmos ia ndjesh lezetin vetes ..

Jam kundër abuzimeve dhe ekzagjërimeve .. Por të mirëmbash veten është edukatë , kulturë .. :)

Po kn ber dhe bycet njesoi tashi prandaj them zonj e dashur 🦧🫣
Sa per kuriozitet ti nga i njeh njerezit se si njihke nga surrati ??
Do doja te replikoja , por realisht më vjen keq kur ska argumenta ..
Unë njëriun e zemrës e njoh dhe nëse jam e verbër .. Gjithsesi!

ps . mos e banalizoni te diskutojmë njëherë të vetme një temë tamam .

ps . mos e banalizoni te diskutojmë njëherë të vetme një temë tamam .
Ca diskutimi aman thoni? Ne po flasim per operacione ju thoni mirmbajtje qe ska lidhje fare me njera tjetren.
Pastaj duhen edhe pak shaka se nuk eshte edhe noj teme aq serioze 🤭
Diskutimi kshu eshte kur del kunder njeri tjetrit apo jo? Se po te jemi te gjith pro nuk ka diskutim 😅
Ne spo shahemi 🫣

Ku jeton ti @Vesë?
Në çfarë shoqërie po rritesh? Sepse perëndia sia ka falur kujdo bukurinë.. Ka njerëz që hunda është super e madhe , apo veshët si fshirëse xhamash .. Apo buza e çarë, vetull e çarë .. Aksidente të natyrës djegie etj etj ..

Po flasin për butox? Po flasim për filler?
Çlidhje ka natyra me mirëmbajtjen?
Nuk kam bërë asgjë ende ..
Por në rrudhat e para sigurisht do kujdesem për to . Plakja?
Sdo vijë natyrshëm vitet janë në kurriz ..
Por pse të mos jesh një plakë cool ? Por tjesh e krrusur e tmos ia ndjesh lezetin vetes ..

Jam kundër abuzimeve dhe ekzagjërimeve .. Por të mirëmbash veten është edukatë , kulturë .. :)
alizz spo flitet per aksidente e gjana ekstrem tjetes se asnjera sasht aq budalle mos me i kuptu kto sene . Po tflasim relaitetin sidomos ne shqipri femrat po abuzojn ne cdo sen shum ferma se pelqejn ma veten sic jan e asht per te ardh keq. Po dal jash tepes botox filler se atje perqindja e buzeve asht me e madhe se kudo por kom me fol dhe per vetllat micro qe kam pa femer me vetlla shum te mira natyrale e shko ja fut micron e jan ba tana isoj e shum e shum te tjera . Thjesht e troc kan mar superxhiro por i jan qerru syt na konkurenca

Do doja te replikoja , por realisht më vjen keq kur ska argumenta ..
Unë njëriun e zemrës e njoh dhe nëse jam e verbër .. Gjithsesi!
SE di ca argumenti tjeter doje apo hajd thon gjith ska argumenta spo te kthej pergj edhe eshte ber trend tashi e themi vend e pavend 🦧
Njeriun e zemres e njef edhe e verber kur e ke nshpi po rruges e ngaterron thash edhe kshu eshte e verteta , sa per operacione plastike kush ka dicka qe vertet duhet ber e ben po tbehesh tgjitha njesoj sic jan gjitha shqiptaret (vip) njesoi pz e ngaterron gruan rruges .

Dolem shoqeri superficiale ne , aq shum sa kto gjera duken normal nderkohe ne vende tjera me shume behen ne raste problemesh fizike jo thjesht per tu duk.

O njerez po behen luftra anej ktej menjen te operacionet e kemi ne 🥹
Zot na ruaj se po jetojm e kte hunde qe kemi 🙏

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back