Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Oferte ,Okazion.

Dëgjo ,o @Juno. Ti më ofrove para për librin ,evro,por unë nuk marr dot para nga njerëzit pa dhënë diçka në këmbim. Arsyeja: im atë mori njëherë para nga dikush,edhe pasi nuk kishte si ti kthente,ai personi një vit të tërë na ka terrorizuar si familje. Një ditë më erdhi dhe mua në konvikt ,tek Qyteti Studenti,edhe unë ika me vrap. Në fund,meqë babi nuk kishte si ti kthente, i prenë dorën. Ndaj në përrallat e mija ka shumë njerëz me dorë dhe këmbë të prera.Ndaj ,nëse do ta financosh librin,duhet të bëhemi bashkë autorë ,sepse unë nuk mund të marr para prej teje,pa ofruar diçka në këmbim.

Ne shqiperi pritet dora vetem nese vidhet vota.

Do ta botosh librin apo jo?

Nese po, me thuaj sa para duhen. Kaq mund te bej, prerjen e duarve beje nje perralle tjeter.

Ne shqiperi pritet dora vetem nese vidhet vota.

Do ta botosh librin apo jo?

Nese po, me thuaj sa para duhen. Kaq mund te bej, prerjen e duarve beje nje perralle tjeter.
Nuk më kuptove,se nuk te sqarova me detaje. Nuk i prenë dorën ,por shkuan ta vrisnin ,natën kur punonte roje. Babai e pikasi personin ,dhe ja kapi thikën ,por gjatë përleshjes ,ai tjetri i preu pëllëmbën e dorës mes përmes . Sa për librin ,po,dua ta botoj,por duhet të jemi bashkë autorë .

Nuk më kuptove,se nuk te sqarova me detaje. Nuk i prenë dorën ,por shkuan ta vrisnin ,natën kur punonte roje. Babai e pikasi personin ,dhe ja kapi thikën ,por gjatë përleshjes ,ai tjetri i preu pëllëmbën e dorës mes përmes . Sa për librin ,po,dua ta botoj,por duhet të jemi bashkë autorë .

Nuk mund te jemi bashke autore. Shkrimet jane te tuat.
Nuk jam njeri i kercenimeve, do te te ndihmoj me kenaqesi. Me thuaj sa duhet te paguash te shtepia botuese per botimet.

Nuk mund te jemi bashke autore. Shkrimet jane te tuat.
Nuk jam njeri i kercenimeve, do te te ndihmoj me kenaqesi. Me thuaj sa duhet te paguash te shtepia botuese per botimet.
Mua më hyri frika dhe dua të iki me vrap. Lëre fare ,se nuk e ndjej veten mirë tashti....flasim njëherë tjetër .

Mua më hyri frika dhe dua të iki me vrap. Lëre fare ,se nuk e ndjej veten mirë tashti....flasim njëherë tjetër .

Frika per cfare more Ardi?

Eci ne breg te detit dhe veshtroje,
Dallget e detit dhe lotoje.
Mendoje per ty enderr e bukur,
qe por momentin nuk te kam per te te puthur.

Ngreh koken lart shikoj qiellin
shikoj pulebardhat qe lajme po sjellin.
Me shpres pres lajme nga ty,
per nje te ardhme per ne te dy.

Etj...
? per ke kjo poezi

Direkt tek autori i poezive qe jane ne shitje :p Wut a surprise

? per ke kjo poezi
Me çmendet fare. Ose shkruani një poezi sagllam,ose lëreni fare këtë punë. Ja se si shkruhet kjo poezi:

Eci bregut,dhe detin vështroj,
dallgët e detit në sytë e mij vërshojnë ,
mendoj për ëndrrën time të bukur,
pranë e doja,një çast për ta puthur.

Pulëbardhat lajme ngado po sjellin,
me vargje dashurie e mbushën qiellin
dhe unë mbi tokë pres fjalë nga ty,
për një të ardhme për ne të dy.

Me mire doreshtrengur se lypsar nvirtualitet.
Nëse do dal të lyp,do ta bëj prej vërteti. Do marr një tas,edhe një tabelë ku shkruhet "bëni sevap". Ej,po më pe tek cepi i rrugës, hidh ndonjë lek se jemi bashkë - forumista.

Nëse do dal të lyp,do ta bëj prej vërteti. Do marr një tas,edhe një tabelë ku shkruhet "bëni sevap". Ej,po më pe tek cepi i rrugës, hidh ndonjë lek se jemi bashkë - forumista.

Jo buka po kulaQi :D

Me çmendet fare. Ose shkruani një poezi sagllam,ose lëreni fare këtë punë. Ja se si shkruhet kjo poezi:

Eci bregut,dhe detin vështroj,
dallgët e detit në sytë e mij vërshojnë ,
mendoj për ëndrrën time të bukur,
pranë e doja,një çast për ta puthur.

Pulëbardhat lajme ngado po sjellin,
me vargje dashurie e mbushën qiellin
dhe unë mbi tokë pres fjalë nga ty,
për një të ardhme për ne të dy.
Edhe kjo poezi është në shitje bashkë me të tjerat.

Un kte @Harrakati se njof dhe noshta osht shaka kto qe thot ky ose nuk e di se ca por un jom tu e shkrujt me sinqeritet kte gjo, nqofse ky osht keq nga gjendja ekonomike se do me botu ose do me bo dicka per t ardhmen e tij qe po ju lexoi se osht krijimtar, un e nimoj qe tashi per ca do tket nevoje.
Deri ne nje shume t caktume se smund t them do i jap 10 mij euro.
Nqs jan realisht t verteta kto qe thot nqs sjan dola budalla un qe se kuptoj skemen ?
Dejv vertet ti je ??

Te shkruhet
Sponsor
Por jo bashkautor.

Ne nje rast si i yti jam gjendur dikur tek dikush qe se njihja. :)
Me ate modestine e tij ne te shprehur
Dikushi qe gezon virtyte te larta prej zotnie beri nje kerkese tek miqesia e tij.
Me ka prit ne oren 12 te nates,sa nuk gjendej e lokal hapur nga ajo qe donte te qeraste dicka.

Nga ajo ndihme qe i'u ofrua
Ai botoi liber.
Autor i disa prej tyre. :)

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back