Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

O Zot,cfare po ndodh keshtu.

Zemerohesh,kurse e verteta eshte e vertete (nga filmi Skenderbeu). Sidoqofte,ai qe zemerohet,eshte ai qe ka frike. Sic e sheh,parashikimi I'm per ty doli. Ti ke frike,je I trembur tani....qetesohu.
E kuptoj pse shumica nuk merren me ty dhe te kan braktisur dhe pse nuk ka kush meshire per ty. Ti vetem di te irritosh te tjeret. Ben mire te rritesh.

E kuptoj pse shumica nuk merren me ty dhe te kan braktisur dhe pse nuk ka kush meshire per ty. Ti vetem di te irritosh te tjeret. Ben mire te rritesh.
Une jam si Kasandra,qe thoshte te verteten,dhe nuk e besonte askush....sidoqofte,gezohem qe parashikimi I'm per ty doli i vertete. Tani mund ti veme nje kapak gjithe kesaj. Harrakati,Greku,te pershendet.

Magji e zeze lol ??
Une e thashe,e zeza (erresira) eshte nje nga rruget e krijuesve (kushdo qe ata jane). Nje prej kater elementeve,qe ata i perdorin per te sunduar njeriun

• Pëlqej
Reactions: .
Une jam si Kasandra,qe thoshte te verteten,dhe nuk e besonte askush....sidoqofte,gezohem qe parashikimi I'm per ty doli i vertete. Tani mund ti veme nje kapak gjithe kesaj. Harrakati,Greku,te pershendet.
Ehhaaa ti do çmendje Sokratin dhe Platonin me "diturin" tende.
Se kush eshte ai/ajo qe i pjerdh parashikimet e tua, hajde gjeje.
Mdhlidh ndonje kanace o derman dhe shko bej ndonje eksorcizem.
Njeher te vetme ne jeten tende , merr keshill se te ben mire.

Ehhaaa ti do çmendje Sokratin dhe Platonin me "diturin" tende.
Se kush eshte ai/ajo qe i pjerdh parashikimet e tua, hajde gjeje.
Mdhlidh ndonje kanace o derman dhe shko bej ndonje eksorcizem.
Njeher te vetme ne jeten tende , merr keshill se te ben mire.
Nuk eshte dituria ime,eshte dituria e atyre qe na kane prodhuar. Ne jemi pjelle e mendjes se tyre,dhe jo e mendjes sone....te besh parashikime ,nuk do te thote ti japesh vlera vetes. Mos me keqkupto. Dhe qetesohu...

Ndofta...Po ju perse pyesni?
Po se kam miq aty , te te respektonin me nje kafe apo birre ... Tiku Faslliun ish futbollistin , Bacin qe ka resortin posht.. etj :)
Vetem me trego nese do e gjej lopen , kaq dua nga ty dhe hap gojen ca te duash ti :)

Po se kam miq aty , te te respektonin me nje kafe apo birre ... Tiku Faslliun ish futbollistin , Bacin qe ka resortin posht.. etj :)
Vetem me trego nese do e gjej lopen , kaq dua nga ty dhe hap gojen ca te duash ti :)
Ti je njeri i mire. Por une nuk e shoh pranine time ne kete forum nga ana materiale,edhe pse deri para pak castesh isha shume i uritur. Sidoqofte,po u botua libri im,do te coj nje kopje me dedikim. Gjithmone nese juve ju pelqejne "Dark Story"...

Ti je njeri i mire. Por une nuk e shoh pranine time ne kete forum nga ana materiale,edhe pse deri para pak castesh isha shume i uritur. Sidoqofte,po u botua libri im,do te coj nje kopje me dedikim. Gjithmone nese juve ju pelqejne "Dark Story"...
Pranija jote ketu eshte mese e ndjeshme dhe e mirepritur :) Flm per dedikimin ..

Jo,eshte zoti. Ai po me thote "ose vdis per buke ose vdis nga plumbi". Une kam qene per shume vite besimtar I krishtere,me ungjilloret. Pastaj u largova,se u grinda me priftin...
Po po PPSL

Sa hypa makine shof qe mkishin lon nji nr tel te xhomi, e mora doli nji goc e re, kur ti kalon me matorr mire toka drridhet po edhe une se ckam , do kesh stabilizatoret mall konkurence i thash ☹️

Une nuk i ve emer Zotit,dhe nuk besoj ne Zotat qe kane emra. Nuk e di madje,nese eshte nje Zot,apo disa. Kam lexuar gjithe librat e shenjte qe me kane rene ne dore. Sa Zota jane,nuk me intereson,nuk jam shoku i tyre. Di vetem se ata lozin me neve,permes kater elementeve,drites,erresires,zhurmes,dhe heshtjes. Ketej burojne parashikimet e mija. Sic e sheh,nuk jam monafik,sepse nuk besoj ne Zotin qe beson ti. Qe te akuzosh dike per dicka,duhet qe ai te jete pjese e asaj dickaje ,e asaj feje ne rastin konkrete. Ndryshe ben akuze te rreme,dicka qe dhe Islami e denon....mos beni akuze te rreme,se eshte gjynah.
O floriiiiiii monafik do me then genjeshtar dhe genjeshtar o bije qe je ti ne kte mes sepse askush nuk parashikon dot te ardhmen si po thu ti

• Pëlqej
Reactions: Ed1

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back