Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Nuk ndalet Stresi, kësaj here kërcënon publikisht Edi Ramën: Do kesh fatin e Gadafit

ky cik trap esht por ideja esht e mire , ishalla bejne ndryshime vertet kte here jo vec llafe

ai brez nuk e di nese esht i forte te perballet me ate qeveri te korruptuar ama
brezi eshte i forte por nuk di se si te perballet

Keshtu eshte kur protestojne narkomanet e shqipwrise megjthate ky te ha ate ....se qeni qe leh ste kafshon

brezi eshte brainwashed me ato showt e shpifura qe jepen ne tv ...
maybe ur right eshte barin washed
But people whos goin ne ate protest
Kane nji cleaner Heart

Kane nji cleaner Heart
e vertete ... u duhet me shume mbeshtetje nga te tjeret jo te merakosen per ca zbukurime leshi qe vejn per ti tall njerezit e nga ana tjeter sbejne asgje per ta ...
kte duhet te shohin njerezit e te kerkojn pune , zhvillim

e vertete ... u duhet me shume mbeshtetje nga te tjeret jo te merakosen per ca zbukurime leshi qe vejn per ti tall njerezit e nga ana tjeter sbejne asgje per ta ...
kte duhet te shohin njerezit e te kerkojn pune , zhvillim
Yll foli ktyre te Ps qe meren me detaje
jo me fakte
Une jam Me Pd

sado qe eshte proteste nga populli per vrasjen e te riut nga policia
kta serisht thone fajin e ka Pd

ska renci me partite , duhet ndryshim rrenjesor :)
po do ta bejme me kismet kto 200 a 300 vjet te ardhshme pa frike
do e bejme amerikanet qe te kene zili passaport shqiptare

Yll foli ktyre te Ps qe meren me detaje
jo me fakte
Une jam Me Pd

sado qe eshte proteste nga populli per vrasjen e te riut nga policia
kta serisht thone fajin e ka Pd
Ore qofte , Rames, Sales,Metes e te gjitheve ... ku ti kene e mos u gdhifshin neser moterqirat ..
Ca thote tema qe ke hapur o @Vinjol ? Thote per Stresin .. Eshte anarkist ky ? Mos eshte gje asnjeanes ? Mos eshte i llogjikshem ? Pergjigjia eshte JO JO DHE JO !!
Mos eshte gje nje i djegur nga hashashi ? Eshte nje zhurrmues ? Eshte nje zorraxhi rruge ? Eshte i deklaruar fanatik i PD ? Pergjigjia eshte PO PO DHE PO !!r
Ateher si mund te lejohet ky moter... te dale rrugeve e te demostroje ?
Si nuk ka lidhje politika ? Historikisht ka patur lidhje neper keto trazira , si nga Ps dhe nga PD .. tani akoma me keq se eshte dhe Meta me Monika Kryek..va ..Dhe me e keqja, ne politiken shqiptare ka futur hundet dhe Rusia me Sorrosin ..dukre patur mbeshtetje nga ky i gjati ..

Posht komunistat dhe tradhetaret si Saliu apo Rama !

Dhe ate Shpresen .... ne gopt ( se harrova dhe pak ) :D

Ore qofte , Rames, Sales,Metes e te gjitheve ... ku ti kene e mos u gdhifshin neser moterqirat ..
Ca thote tema qe ke hapur o @Vinjol ? Thote per Stresin .. Eshte anarkist ky ? Mos eshte gje asnjeanes ? Mos eshte i llogjikshem ? Pergjigjia eshte JO JO DHE JO !!
Mos eshte gje nje i djegur nga hashashi ? Eshte nje zhurrmues ? Eshte nje zorraxhi rruge ? Eshte i deklaruar fanatik i PD ? Pergjigjia eshte PO PO DHE PO !!r
Ateher si mund te lejohet ky moter... te dale rrugeve e te demostroje ?
Si nuk ka lidhje politika ? Historikisht ka patur lidhje neper keto trazira , si nga Ps dhe nga PD .. tani akoma me keq se eshte dhe Meta me Monika Kryek..va ..Dhe me e keqja, ne politiken shqiptare ka futur hundet dhe Rusia me Sorrosin ..dukre patur mbeshtetje nga ky i gjati ..

Posht komunistat dhe tradhetaret si Saliu apo Rama !

Dhe ate Shpresen .... ne gopt ( se harrova dhe pak ) :D
Me radhe te pare Shpresen ku ta kesh ..... ne cfare do lagjje te durresit qe aji ndodhet

Ne radhd te dyte stresi eshte personazh publik e i jati i tij eshte nji nga themeluesit w pd

A ta bej nji pyetje une ty ??? .
Pse nuk vjen te jetosh ne shqiperi ..... si ti dhe shume te tjere qe jane ne kte forum ,,??,

Me radhe te pare Shpresen ku ta kesh ..... ne cfare do lagjje te durresit qe aji ndodhet

Ne radhd te dyte stresi eshte personazh publik e i jati i tij eshte nji nga themeluesit w pd

A ta bej nji pyetje une ty ??? .
Pse nuk vjen te jetosh ne shqiperi ..... si ti dhe shume te tjere qe jane ne kte forum ,,??,
Jam i perndjekur @Vinjol .. kelyshat e Enverit nuk do ikin kurr nga ai vend ..po ti mos ki merak se aty do e mbajme frymen nje dite .. do behemi te gjith bashk , leber ,cam,malesor,e kosovar si ty .. me keta qe qeverisin ka rruge akoma ,sepse jane te shitur .. sic eshte dhe populli !
Shpresen ta duash e ta respektosh se ju ka rritur :p

Stresi, noizi otr,tba eh medet shqiparet e shqiperia çfare perfaqesimi artistik qe kemi.
Skrasohet unikatili me kta shqiptaret mos ja fejt kot
Sa per temen stresi si fillim duhet te falenderoj zotin qe ka lind ne shqiperi se te ishte me na nji vend tjeter do ishte duke kap sapunin te vendi?

moj ta shpif sta shpif
ky Ed ramazoni duhet me ik
E kush ta marri Stresi .. thuan ti me shoke ? Thirrini mendjes e mos u shitni pas stresit e plehrave si puna e Stresit & co .

oj goce
as ma ndien hic per stresin e ca jane te tjere
un kam hallin e ktij bq qe kemi kryeminister qe na piu gjakun me pambuk

E kush ta marri Stresi .. thuan ti me shoke ? Thirrini mendjes e mos u shitni pas stresit e plehrave si puna e Stresit & co .
Nk ja vlen me permend emrin e tij hahaha

@Vinjol here tjeter kap thelbin e bisedes .. se sa na shpreh shijet e tua seksuale . LooL

@Vinjol here tjeter kap thelbin e bisedes .. se sa na shpreh shijet e tua seksuale . LooL
ti moj goce
ste per,meni gje njeri fjale shijesh

Pastja ato jane te mijat ti ku e ke p roblemin :P

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back