Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

nje pyetje per te martuarat /martuarit?

Sesht mendim eshte nje e vertet...se nese familja ime do vej kushte ne shpin e burrit I pari qe sduhet ta lejoj jam une pastj burri im eth etj ndaj them ca gjona jan te prime vet !
E para punes ske kuptuar fare ate qe thashe.
Harroji prinderit e tu.....u martove,jeton me prinderit e burrit.Regullat do ti vene prinderit e burrit??

E para punes ske kuptuar fare ate qe thashe.
Harroji prinderit e tu.....u martove,jeton me prinderit e burrit.Regullat do ti vene prinderit e burrit??
Varet ca rregullash...se kur sesht burri I zoti me i ven nrm do I vejn te shpis te atij ...

• Kiss
Reactions: Zap
Ku ka pasuri ajo lesht ?
Pasurin e kena cu vet...
Shife shife ??? ka punu goca srz po e them per nje grua qe punon per nje jet me te mir gjithmon do ket llafe te kqia ama kur nje grua rri ne shtepi gjat gjith kohes te gjith thojn ooo kjo o gru e zonja smeret me njeri as nuk del e asigjo o gru e mir por kjo qe punon e lodhet qe ne oren 5 te mgjesit ajo i ka te gjitha te kqiat kshuqe po tdalesh me punu je e keqe po ndenje nshpi je e mir po e kemi nje llogjij le shi ne shqiptaret qe nuk rrim te shohim hallet ton e punet tona po fusmim hundet gjithandej ene per ajo femer qe puno per mua esht nje femer e zonja qe nuk rri te presi burrin ca do i sjelli ne dark ca do i boj dhurat ne fundjaf ku do e coj oer te ngren dark femer esht ajo qe i perballon te gjitha vet edhe nqs burri i thot rri se te mbaj un te ket at forcen edhe ta kundershtoj un po flas kshu sepse kshu i kam fol motres time para se te martohej ku la shkollen per gjysem vetem se ia kerkoi ai ene nuk e them per mburrje po prz nuk mundem te shof nje femer keq sepse gjithmon e supozoj sikur esht motra ime ne vendin e saja kshuqe ndjes se ndoshta kam shkru si shum ene mundet te iu duket pak si budallek ca kam shkru po ndjes ?

Varet ca rregullash...se kur sesht burri I zoti me i ven nrm do I vejn te shpis te atij ...
Nejse,muhabet pa krye.
Nese ti,vajze e shkolluar,e edukuar,me pune,e pranon kaq normalisht kte gje,qe tu bindesh rregullave te parashkruar nga te tjere,te pakten mos na flisni per feminizem dhe te drejta te barabarta se na hapni barkun.

Kuptojeeee jan disa gjona qe pranohen ca ca qe nuk pranohen ose gjendet menyra e duhur qe ti regullojm kaq...

Kuptojeeee jan disa gjona qe pranohen ca ca qe nuk pranohen ose gjendet menyra e duhur qe ti regullojm kaq...
Une e kuptoj shume mire kte pjesen e balancave.
Po te thuash "vajza po hyn ke familja atij" eshte te shkulesh lesht e sqetlles.Se brenda asaj familje krijohen dy familje.Dhe femijet e tu duhet ti rrisesh si do ti,dhe jo si do vjehrri,qe ka qene oficer dhe ka qef tu beje rreshtore.

Shife shife ??? ka punu goca srz po e them per nje grua qe punon per nje jet me te mir gjithmon do ket llafe te kqia ama kur nje grua rri ne shtepi gjat gjith kohes te gjith thojn ooo kjo o gru e zonja smeret me njeri as nuk del e asigjo o gru e mir por kjo qe punon e lodhet qe ne oren 5 te mgjesit ajo i ka te gjitha te kqiat kshuqe po tdalesh me punu je e keqe po ndenje nshpi je e mir po e kemi nje llogjij le shi ne shqiptaret qe nuk rrim te shohim hallet ton e punet tona po fusmim hundet gjithandej ene per ajo femer qe puno per mua esht nje femer e zonja qe nuk rri te presi burrin ca do i sjelli ne dark ca do i boj dhurat ne fundjaf ku do e coj oer te ngren dark femer esht ajo qe i perballon te gjitha vet edhe nqs burri i thot rri se te mbaj un te ket at forcen edhe ta kundershtoj un po flas kshu sepse kshu i kam fol motres time para se te martohej ku la shkollen per gjysem vetem se ia kerkoi ai ene nuk e them per mburrje po prz nuk mundem te shof nje femer keq sepse gjithmon e supozoj sikur esht motra ime ne vendin e saja kshuqe ndjes se ndoshta kam shkru si shum ene mundet te iu duket pak si budallek ca kam shkru po ndjes ?
bravo shume e vertet kjo gje femra po doli apo punoj gjithnje e keqe eshte per syt e te keqijve por ajo eshte nje femr me e fort sepse nuk lyp lemosha

Po te thuash "vajza po hyn ke familja atij" eshte te shkulesh lesht e sqetlles.Se brenda asaj familje krijohen dy familje.Dhe femijet e tu duhet ti rrisesh si do ti,dhe jo si do vjehrri,qe ka qene oficer dhe ka qef tu beje rreshtore.
Ndaj thash per pjesen e djalit qe ndikon shum sesi eshte formuar mardhenja aman tek pjesa ime jan gjona tj mhb tshpis por mhb femijesh si ta vesh apo ezj pergj vet! Vjerra duhet te mbaj vendun qe I tako ndaj nje djal I mir I ndan qe ne fillim

Jo ke mese i sakt.... un se kam deshiruar kurr te varem nga te tjeret. Kam punu fort vet dhe per te plotesuar nevojat e mia.
Qendron dhe kjo qe thua ti te punosh quhesh e keqe,por seshte aspak gabim te punosh.

Po ae ti flet shume sakt,dhe me vjen mire per kete. Respekte???

Pertej Te gjithave...Nuk eshte vetem per Te martuarit mendoj un
Sepse ne kemi pare,kemi lexuar shume per mardhenien nuse-vjehrre
Mendoj se ne kete kohe nuset nuk I kushtojne rendesi vjehrres dhe debatojne me te...
Kjo sjell dhe konflikte ne familje,zenka,prishje familje etj.
Jo të gjithe vjehrrat jane njelloj,Por mendoj se nese nuset jane te afta te bejne vjehrren te ndihen mire...SIgurisht nese e ndjejne ta bejne
Vjehrra eshte si nje nene e dyte...Mendoj un
Ti tashme do jetosh me te,do rrish me te dhe deshe sdeshe dashuria mes njera-tjetres rritet dhe e kupto sa vlere ka ajo
AJo do kujdeset per femijet e tu kur tkesh nevoje,ajo do te ndihmoje ne cdo gje qe nuk di,ajo do te qendroje afer kur ti ke nevoje dhe nuk e ke nenen tende te gjendet afer...Por ja ti e ke nje NËNË te dyte

Dhe pastaj e kane fajin meshkujt ??‍♂️

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back