Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Nje pyetje drejtuar x antari

Sdi ke te pyes kot per kuriozitet... @Juno ndoshta e di. Pse ka kaq shume Princesha ne grup e Princa asnje ?
Sepse princat nuk ekzistojn ???. As un se di pse jam princesh , edhe pse nuk mkan bo kurr mu ndje e till . Ma kan dhon sa per numer ?

Sepse princat nuk ekzistojn ???. As un se di pse jam princesh , edhe pse nuk mkan bo kurr mu ndje e till . Ma kan dhon sa per numer ?
E para punës nuk mendoj që do e kesh mar seriozisht sepse ke qen dhe e vogel. E dyta ke koh se je e re. Dhe e treta Ai Princ kaltër vjen gjithmonë i fundit ather kur të kan lënduar nja 2-3 idjot ?

E para punës nuk mendoj që do e kesh mar seriozisht sepse ke qen dhe e vogel. E dyta ke koh se je e re. Dhe e treta Ai Princ kaltër vjen gjithmonë i fundit ather kur të kan lënduar nja 2-3 idjot ?
Kur te me ken lenduar 2-3 idiot ai nuk quhet princ quhet Lenduesi i radhes ?

E sheh sesi mendon ti nuk jemi të gjith njësoj. S'ka Renci se kush te lendoi ajo që ka Renci esht të bëhesh e Forte dhe t'a studjosh më mirë atë që do i japësh shancin. Mos ndrysho asnjë her dhe pse mund të lëndojë ti mos ndrysho sepse një dit do dali dikush që do të vlerësojë për atë që je ?

E sheh sesi mendon ti nuk jemi të gjith njësoj. S'ka Renci se kush te lendoi ajo që ka Renci esht të bëhesh e Forte dhe t'a studjosh më mirë atë që do i japësh shancin. Mos ndrysho asnjë her dhe pse mund të lëndojë ti mos ndrysho sepse një dit do dali dikush që do të vlerësojë për atë që je ?
Nese me shkon jeta tu provu, ca kuptimi ka pastaj?

E sheh sesi mendon ti nuk jemi të gjith njësoj. S'ka Renci se kush te lendoi ajo që ka Renci esht të bëhesh e Forte dhe t'a studjosh më mirë atë që do i japësh shancin. Mos ndrysho asnjë her dhe pse mund
Tani i bie që ti e mbylle jetën tënde ktu? I vure tapen ? un po flas për një lidhje që ti e nis për qëllime serioze por përfund "keq" dhe jo për faj tënd sepse ashtu siç the ti e meritojn ato avanturistet ? @Free`dahhh me kët mendje që paske ti m'duket se paske më përfundu kshu ?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hahahhahahahahah po ti pse m prish pun ee ???? leje re tme propozoj iher se kush e di ene ma prish menjen ???
Inshallah ste prish nai gjo tjeter pra ?

Hahahhahahahahahajaj ca kafsheee lale ste shof mir kohet e funit ???
Kshu kena le por tjam duke mire se ke qen mire ti tani qe sje mire ti e shef situejshen ndrryshe ?

Kush te ka thene ty se kuptimi i jetes jane vetem meshkujt ?! Megjithese nuk cuditem, sa Qirjako* ka ne gerqi ska ne asnje vend te botes.

sqarim:
Qirjako = emer me prejardhje greko-Spartane 24 karat gay

Kush te ka thene ty se kuptimi i jetes jane vetem meshkujt ?! Megjithese nuk cuditem, sa Qirjako* ka ne gerqi ska ne asnje vend te botes.

sqarim:
Qirjako = emer me prejardhje greko-Spartane 24 karat gay
E kush te tha ty qe une thashe qe meshkujt jane kuptimi i jetes? Po po sigurisht te bukrit gjithmone Gay jane ?. Shiko se Ketyre ju doli zeri per gay, po kujdesuni se po na del dhe ne. Po shtohen Qirjakot ne Shqiperi. ?

Ti e the vet mi, “ nese me shkon jeta tu provu, ca kuptimi ka pastaj” ?

E kush te tha ty qe une thashe qe meshkujt jane kuptimi i jetes? Po po sigurisht te bukrit gjithmone Gay jane ?. Shiko se Ketyre ju doli zeri per gay, po kujdesuni se po na del dhe ne. Po shtohen Qirjakot ne Shqiperi. ?

Femra ja del pa 1 mashkull dhe pse ne cdo sekond e ndjen mungesen
Kurse 1 mashkull sja del dot pa 1 femer.
Pse ku qendron diferenca ?
Per mua jane te barabarta te dyja gjinite!
Ne cfare konteksi meshkujt sja dalin dot pa femrat ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back