@Pinki
I them qe je shum e mire vetem mos harro shokun se nuk i flas. Faleminderit kaq kisha
@MaYaDa i them rroqes ja kum vjedh lulen komshiut
meqe sorella tka shoqe, edhe ti je shoqja ime ?
@Bjondina2019 mthan qe ti ke qejf nje kafe ne vend te lules. Bujrum dhe respekt ?
@Dea sigurisht qe as ty ste harroj. Ti pate guxim ti ftosh te gjith forumista per qerasje publikisht, por kur me the qe do me japesh dhe krepa, u gezova pa mas. Taksirat kur do na ftosh? ?
nuk kam harruar
@Sara por ksaj ia kam frike me ja dhon se me iken mundi kot, kjo i hedh ne kosh lulet,
, po deshe falja nje shoqes qe i ka qejf kto lulet vetem mos hudh. Faleminderit nese nuk i hudh lulet ?
Dhe kjo
@Coko si te harroj "Quni" me i fort i mahalles, i them faleminderit qe me ndihmove te rrifja cunat e lagjes. I them te behet goce se boll shok kam une ??
Sic e ka nickun coko(llat) i jap bashk me lulet.
@Sole qe ka fiksim lojrat. Po i jap dhe lulet. Ah po do dhe wroom wroom ??? faleminderit per embelsirat qe me ke bere tag, je goc e vecant. ?
Te kam sjellur nje tort me motor ?
@Claa qe i kam premtu nje akullore. I them faleminderit qe u bere shoqja ime dhe je vajze per tu vleresuar kur me kujton ne kohe te veshtira ?
Eshte dhe
@Frida. Qe njihet ndryshe e qeshura e forumit dhe e cmendur pas wroom wroomit. I them faleminderit qe e zbukuroi forumin dhe te aktiviziohet sa me shume ?
Ps: se shpejti vjen MT125 Yamaha ?
To be continued