Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Do ta kesh ?Kthem pergjigjie per shkrimin.?
Pa merak por duhet të karikohem ca me energji sepse gjithë ajo përmbledhje ?
Do près dhe shume ?Por sigurisht dhe për ty kam një replikë..
Sa u zgjova në mëngjes dhe pres që kafja? t'më ç'mpijë mendimet e ndrydhura të natëa..?
Pritja ësht diçka e bukur dhe e bën më interesante ?Do près dhe shume ?
apo akoma corodit nga ndodhite e mjesit ??
Eha lere fare se Po ja fus gjumit prap .?Pritja ësht diçka e bukur dhe e bën më interesante ?
?Eha lere fare se Po ja fus gjumit prap .?
Pa zhurm eee ?
Faleminderit e dite te mbare .??çfar të them më shum ? veçse të të uroj Natën e mirë..
Un për vete skam gjumë sepse dita ime fillon tani !! ✌
Kur jam me ty... në Ëndërra..Faleminderit e dite te mbare .?
*Nje jete nuk mjafton per te dash ty ama nje nate ty te mjaftoi te enderrosh se nje dite do beheshe pjes e jetes time
Deri sa hape syt dhe kuptove qe ishte vetem nje enderr*
Cilën ekzistencë...Nje jete nuk mjafton per te te dashur ty:
Sikur ta dija egzistencen tende nje jet do te te prisja e ulur ne nje stol,do stopoja cdo dite te jetes time dhe thjesht do prisja momentin qe ti do shfaqeshe,sikur ta dija qe premtimi jot levizte malet vuajtja ime do perkedhelesh nga pak duke zbutur gjembat torturues qe shponin qenien time.....
Nje jete do te te dua dhe do te pres te stoli i vetmis gjersa te shfaqesh.
I tha ajo atij...
@Palaçoja urime per temat e tua ??
Jo po vagon?Cilën ekzistencë...
duke i rezistuar ndjenjës me tendencë..
në pritje të diçka që nuk është gjithmon..
dashuria nuk është ndalesë...
Por stacion...?
Egzistences imagjinare kuptohet,shpesh ne mendjen ton krijojm perfeksionin e asaj qe na nevoitet ose deshirojm duke e adoptuar ne ikonen e nje fiziku(asgje nuk eshte sic duket,njeriu eshte mekatar dhe i parealizuar drejt perfeksionit )Cilën ekzistencë...
duke i rezistuar ndjenjës me tendencë..
në pritje të diçka që nuk është gjithmon..
dashuria nuk është ndalesë...
Por stacion...?
Është i vetmi stacion.. të cilin ja vlen të presësh...Jo po vagon?
Dashuria eshte si shpirti nuk e sheh por e ndjen, i jep formen e njeriut qe do dhe thua qe dashuria eshte ai person.
Por nese ndjenja eshte e paster si loti dhe e dyanshme, as miliona jet nuk mjaftojne per te dashur ate njeri
Spaske kuptuar asgjë ? im sorryEgzistences imagjinare kuptohet,shpesh ne mendjen ton krijojm perfeksionin e asaj qe na nevoitet ose deshirojm duke e adoptuar ne ikonen e nje fiziku(asgje nuk eshte sic duket,njeriu eshte mekatar dhe i parealizuar drejt perfeksionit )
-asgje nuk eshte pergjithmon derisa epshi i dy personave perballet mes njeri-tjetrit.
-dashuria nuk eshte ndales eshte thjesht reaksion,egoizem per te pervetsuar dhe permbushur egot personale.?
Te gjitha i kuptova un po itash jam me nerva ??Spaske kuptuar asgjë ? im sorry
Kuptoj pak a shumë...por lexoje pak @Happiness ?Te gjitha i kuptova un po itash jam me nerva ??
Lexoje pak thelbin e te dyjave?Kuptoj pak a shumë...por lexoje pak @Happiness ?
Kur thua ti lexo... un në të njëjtën kohë të bëj replikë ? imagjinoooo ?Lexoje pak thelbin e te dyjave?
Apo ste ka dal gjumi akoma?
Tani ti po bie në kundërshtim me veten ??Kur thua ti lexo... un në të njëjtën kohë të bëj replikë ? imagjinoooo ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.