Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Një çështje që ju mundon prej kohësh sot do të gjejë zgjidhje, zbuloni parashikimin e horoskopit 22 Maj 2025

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,381
Pëlqime
531
Dashi

Dikush pranë jush po përpiqet të zbulojë një sekret, të cilin nuk preferoni ta ndani me askënd. Mos veproni kundër dëshirës suaj dhe përpiquni ta shmangni personin në fjalë.

Demi

Sot, do të merrni të gjithë informacionin e duhur për t’u ndjerë mirë sa i përket një plani në të ardhmen. Një çështje që ju mundon prej kohësh sot do të gjejë zgjidhje.

Binjakët

Përveç mosmarrëveshjeve në jetë aktualisht, shumë shpejt do të mund të rigjeni lumturinë. Mos u ndikoni nga veprimet e të tjerëve. Mund t’i zgjidhni vetë gjërat dhe të shijoni rezultatin.

Gaforrja

Vetëm energjia e mirë do t’ju ndihmojë t’ia dilni mbanë. Nëse keni në plan një projekt ambicioz, sot do të jetë dita juaj me fat. Madje detyrat më të vështira do të duken të lehta.

Luani

Përpiquni të shmangni situatat e pakëndshme dhe përqendrohuni në krijimtari. Dëgjoni muzikë, gatuani ose kërceni. Të gjitha këto do të jenë mënyra të shkëlqyera për t’u gjallëruar.

Virgjëresha

Kur ju kërkohet të gjykoni diçka, tregohuni të qetë dhe zemërgjerë. Të jesh kritik ndaj të tjerëve, sot nuk është diçka e mençur. Ndaj është shumë e rëndësishme të përdorni taktin.

Peshorja

Mos ndoshta keni konceptin e gabuar se çdo gjë e madhe është më e mirë? Ky do të ishte një gabim i madh sot. Energjia juaj përshtatet më mirë gjatë kësaj dite për vende të vogla.

Akrepi

Ndershmëria është gjithmonë taktika më e mirë. Nëse keni nevojë të largoheni nga një marrëdhënie jo e shëndetshme, thjesht tregohuni të sinqertë. Mos humbisni kohën tuaj.

Shigjetari

Ju mund të filloni të shihni ndryshimin e vërtetë në marrëdhënien tuaja sot, dhe kjo mund t’ju çojë një drejtim të ri që nuk e prisnit. Tregohuni të hapur me partnerin dhe çdo gjë do të shkojë mirë.

Bricjapi

Rekomandohet t’i kushtoni më shumë rëndësi pamjes suaj të jashtme këtë të enjte. Nuk përjashtohet mundësia që beqarët e kësaj shenje të kenë një takim të veçantë sot.

Ujori

Tregohuni të kujdesshme me paratë. Ekziston mundësia që disa të përballen me një problem në bankë. Sa i përket lidhjes në çift, do të jetë e një ditë e mbushur me gjallëri.

Peshqit

Ka gjasa të përfshiheni në një çështje shumë domethënëse për ju. Është me rëndësi që t’i kushtoni vëmendjen e duhur edhe detajeve. Mos hezitoni të flisni hapur rreth gjërave që keni për zemër.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back