Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Nisur nga përvoja juaj

Do ta mesoja si te mbushte shpirtin e zemren plot me dashuri.
Sepse nese njeriu ka shpirtin e zemren plot nuk gabon kurre?
Elhamdulillah ?♥️

1-ji gjithmon vetvetja mos ndrysho per asken.
2- mos u dorezo per asgje ne jete dhe besoi vetes dhe aftesive te tua duke u perpjekur mos tia shtrish doren askujt.
3- dhe me e rendesishmja kurre mos i beso nje femre 100%

1-ji gjithmon vetvetja mos ndrysho per asken.
2- mos u dorezo per asgje ne jete dhe besoi vetes dhe aftesive te tua duke u perpjekur mos tia shtrish doren askujt.
3- dhe me e rendesishmja kurre mos i beso nje femre 100%
Askujt 100% kurrrrrre

Normal askujt
Nese do ishte femer do i thoja mos i beso 100% nje mashkulli..
Pse mos ti besosh ??
Unë jo 100% por 10000% sepse besoj e nromlisht besimi, dashuria,ndjenajt jan reciproke, unë as vetn nk e llogaris kur bëht fjalë për personat e shpirtit e zemrës time..

Pse mos ti besosh ??
Unë jo 100% por 10000% sepse besoj e nromlisht besimi, dashuria,ndjenajt jan reciproke, unë as vetn nk e llogaris kur bëht fjalë për personat e shpirtit e zemrës time..
Mos e shperndaj kuptimin e fjaleve te shkruara me lart, e cilesuam !
Tjeter familja , e gjersa dikush do behet pjese e jetes dhe familjes tende duhet kohe ti besosh ?

Se kuptova..?
Lere fare me mire qe se kuptove se ta thash me shaka
Pse mos ti besosh ??
Tjetra kur une them mos i beso 100% nuk e kam fjalen te nena e babai sepse ata jane te vetmit qe te duan pa intes.
Pasi po ti hym te tjerave interesi ka hyre te motra e te vllai jo me me tujte.. nejse mos te zgjatemi shume..

Sado i/e mire te jete dikush prap se prap ne nje moment ne nje situat do te zhgenjej sa me i madh te jete besimi me i madh do jete zhgenjimi

• Përqafime
Reactions: .
Mos e shperndaj kuptimin e fjaleve te shkruara me lart, e cilesuam !
Tjeter familja , e gjersa dikush do behet pjese e jetes dhe familjes tende duhet kohe ti besosh ?
Normalisht që duhet kohë, unë e kisha për persoant e zemrës dhe shpirtit..

Lere fare me mire qe se kuptove se ta thash me shaka

Tjetra kur une them mos i beso 100% nuk e kam fjalen te nena e babai sepse ata jane te vetmit qe te duan pa intes.
Pasi po ti hym te tjerave interesi ka hyre te motra e te vllai jo me me tujte.. nejse mos te zgjatemi shume..

Sado i/e mire te jete dikush prap se prap ne nje moment ne nje situat do te zhgenjej sa me i madh te jete besimi me i madh do jete zhgenjimi
As unë nuk e kisha fjalën tek prindërit, kur thash që besoj ma shum se 100%, duket e çuditshme ndoshta por unë i besoj ??

As unë nuk e kisha fjalën tek prindërit, kur thash që besoj ma shum se 100%, duket e çuditshme ndoshta por unë i besoj ??
Shume mire ben.
Nuk ka gje te keqe ne kte mes..

Do ta mesoja si te mbushte shpirtin e zemren plot me dashuri.
Sepse nese njeriu ka shpirtin e zemren plot nuk gabon kurre?
Elhamdulillah ?♥️
Muslimane je ti

• Pëlqej
Muslimane je ti
Po, mesoj nga gjyshi por nuk e praktikoj!
Vec se me pelqen shume te mesoj per fene muslimane duke degjuar gjyshin, you tube dhe duke lexuar kuranin, sepse ketu ne greqi shkoj ne Kishe!

Po, mesoj nga gjyshi por nuk e praktikoj!
Vec se me pelqen shume te mesoj per fene muslimane duke degjuar gjyshin, you tube dhe duke lexuar kuranin, sepse ketu ne greqi shkoj ne Kishe!
Aaaa super,mbq dhe un i perkas fese muslimane gjithashtu dhe e praktikoj

• Pëlqej
Aaaa super,mbq dhe un i perkas fese muslimane gjithashtu dhe e praktikoj
Po te isha ne Shqiperi do e kisha praktikuar fene muslimane me deshire dhe do isha mbuluar, vecse jam ketu e smundem?

Po te isha ne Shqiperi do e kisha praktikuar fene muslimane me deshire dhe do isha mbuluar, vecse jam ketu e smundem?
Allahu te mundesoft dicka te tijll mbq qe degjoj dicka te tijll,sepse jetojm ne nje shoqeri te eger

• Përqafime
Allahu te mundesoft dicka te tijll mbq qe degjoj dicka te tijll,sepse jetojm ne nje shoqeri te eger
Vetem Zoti te mundeson paqen e kerkuar, kesaj shoqerie te eger sikur e the dhe ti.
E sa here ndjej dallget e kesaj furtune, aq me shume afrohem me Zotin?
Faleminderit per pozitivitetin dhe te uroj nje nate te mire.
Lutemi dhe mundohemi qe Zoti te jete i falendruar nga Ne?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back