Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Nese do kishe nje mundesi te dyte......

Ne cilin ane e shihni?

Ate profesional?
Ate te shoqerise?
Ate te dashurise?

:D

Sipas situatave qe me jan krijuar ne ate te punes jo rralle here i kam derguar ne djall disa bashkpunues
e serish per interesat e dy paleve (timen kryesore) jap shans te dyte. ;)
Nqs nuk je elastik
nuk mund te mbijetosh. ;)

Ne ate te shoqerise(gjithcka qe merr ngjyre gri)nuk mund ti jap ngjyre jete me zor.Arsyeja e koha veprojne njekohesisht.
Dreqi e mori se ca me dhembin,por me mire qe ndodhin,se ne nje cast qe ze se funksionon lire me diçka s'mund te jap gje tjeter vecse largimin. :)
Dashurise!

Ketu eshte pikantja :P

Si eshte e mira e di gjithsecili vete ;)
por ka gjera qe nqs s'ka historik te vrazhde ka hapesire per shans te dyte.
Ne nje koh te caktuar
me vendime nen ndikim te disa arsyeve(rezulton fatalitet)por une mendoj se jap shans te dyte,e jam.pro tij.
Egoizmi eshte plage. ;)

Per disa gjera nese do kisha mundsin e dyt si kisha bo me,ja kisha lehtsu vetes do zhgenjime

Mundesia e dyte si vazhdimi i shiut qe prish te mbjellat

Jepuani gra 2 3 4 5 6 7 8 9 mundesi ?po nuk ndryshoj do behet me keq lol

Prap do zjedhja ate ...?

Mundesia e dyte do merrej parasysh vetem ne qoftese ne mes jane femijet! Une nuk i kosideroj fare mundesite e dyta!

Mundesia e dyte si vazhdimi i shiut qe prish te mbjellat

Disa gjëra kur nuk funksionojnë herën e parë lodhesh kot t'ju japësh shanc herën e dytë

Varet për çfarë bëhet fjalë, por në përgjithësi, hera e dytë, edhe nëse funksionon, nuk është si më parë. Krisja do të mbetet gjithmonë, një krisje e ngjitur.

Një mundësi e dytë

Një mundësi e dytë – jo se s’gabojmë,
por se duam fort, edhe kur plagët na mundojnë.
Se zemra ime ende flet në gjuhën tënde,
edhe kur hesht, të do me gjithë dhimbjen brenda.

Të ndërtosh sërish kërkon guxim të vërtetë,
jo të fshish të kaluarën, por të duash më drejt.
Në sytë e tu, shoh ende stinën që dua,
dhe në duart e tua – një premtim më i qetë se çdo fjalë.

Nese do kisha nje mundesi te dyte, do doja ta rinisja dhe njehere nga adoleshenca, do ndryshoja shume gjera tek vetja.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back