Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Nëse distanca ta shton dashurinë, atëherë mendoni se dashuria është e vërtetë?

• Thread starter Thread starter .
  • Data e fillimit Data e fillimit
Ndodh qe njihesh me nje person i/e cili/a jeton ne nje shtet tjeter.
Dhe kupton nepermjet frikes mos ta humbasesh, nepermjet xhelozisë, se me kohen e dashuron më shumë.
A mendoni se është një dashuri e bukur, e vertete qe i reziston po aq bukur largesise?
Dashuria ne distanc: shpesh ka pengesa,has probleme,zenka,por keto jan shenja qe e dashuroni njeri-tjetrin.
Por nga ana tjeter dashuria ne distanc ka edhe mosmarveshje dhe,qe shkon deri ne ndarje.
Pra jane dy ane te dashurise ne distance.
Shpesh here kjo eshte dhe nje ironi e jetes dhe per te njohur me shume personin qe do. Por por asnjihere jetes nuk i dihet.

• Përqafime
Reactions: .
Kam dhegjuar per dashuri, qe mund ti mbijetojne edhe largesise (por jane te rralla)
Nje e dime, teknologjinia nuk ka mundur te shpike ndjenjat.. por, ka arritur spaku ne disa menyra per tu ndjere sa me ‘‘afer‘‘ me personin tjeter. Por prap se prap, nje ekran telefoni nuk zavendeson ndjenjen e afersise.

Mbi te gjitha mendoj un se, shum e rendesishme eshte edhe afrimiteti fizik, e sidomos mbeshtetja ne momente qofshin kto pozitive apo negative. Kjo mungon ne nje lidhje ne largesi.
Mos te harrojme dhe, keqkuptimet jane me te shumta, xhelozia me e madhe.. kur je ne lidhje ne largesi

Por kjo natyrisht se nuk vlen per te gjithe, sepse njerezit jane te ndryshem. Dikujt largesia mund t'ja forcoje dashurine... por, dike e dobeson, eshte me i dobet, dhe nuk pret me, nuk ben durim, merzitet… dhe per shume arsye tjera vje deri tek ndarja

Se si ja bejne keta njerez… me gjithe ate stress qe kalojne, gjithe ate merzitje… nuk mundem ta imagjinoj

Un per vete, nuk besoj ne dashuri ne distance.. :rolleyes:

Kam dhegjuar per dashuri, qe mund ti mbijetojne edhe largesise (por jane te rralla)
Nje e dime, teknologjinia nuk ka mundur te shpike ndjenjat.. por, ka arritur spaku ne disa menyra per tu ndjere sa me ‘‘afer‘‘ me personin tjeter. Por prap se prap, nje ekran telefoni nuk zavendeson ndjenjen e afersise.

Mbi te gjitha mendoj un se, shum e rendesishme eshte edhe afrimiteti fizik, e sidomos mbeshtetja ne momente qofshin kto pozitive apo negative. Kjo mungon ne nje lidhje ne largesi.
Mos te harrojme dhe, keqkuptimet jane me te shumta, xhelozia me e madhe.. kur je ne lidhje ne largesi

Por kjo natyrisht se nuk vlen per te gjithe, sepse njerezit jane te ndryshem. Dikujt largesia mund t'ja forcoje dashurine... por, dike e dobeson, eshte me i dobet, dhe nuk pret me, nuk ben durim, merzitet… dhe per shume arsye tjera vje deri tek ndarja

Se si ja bejne keta njerez… me gjithe ate stress qe kalojne, gjithe ate merzitje… nuk mundem ta imagjinoj

Un per vete, nuk besoj ne dashuri ne distance.. :rolleyes:
Perkohesisht zemerushe, jo pergjithmone se jeni keqkuptuar??
Nese dashuron me shpirt vertetesisht gjithcka eshte e mundur ne jet❤️
Te perqafoj shume ???

Perkohesisht zemerushe, jo pergjithmone se jeni keqkuptuar??
Nese dashuron me shpirt vertetesisht gjithcka eshte e mundur ne jet❤️
Te perqafoj shume ???
..nuk e di zemer ama vec e thash mendimin tim ngase kam degjuar shum gjera negative dhe kam frike nga kjo lidhje ? , nuk e kam provuar e as nuk dua kurre ?
..gjithcka eshte e mundur.. kurre mos thuaj kurre :rolleyes: larg qofte ? them per vete
te perqafoj dhe un ty fort yll ?

..nuk e di zemer ama vec e thash mendimin tim ngase kam degjuar shum gjera negative dhe kam frike nga kjo lidhje ? , nuk e kam provuar e as nuk dua kurre ?
..gjithcka eshte e mundur.. kurre mos thuaj kurre :rolleyes: larg qofte ? them per vete
te perqafoj dhe un ty fort yll ?
E po te gjithe ne gjitonia nuk dashurohen ë???
Nga diku lind dashuria gjersa te behen bashke?
E rendesishme eshte te jet me zemer te paster dhe mos te kete poshtersi, tjerat i sjell Zoti mbare??

Eshte vertetesisht realiteti!
Ku e pe filozofine?!
Pse ti e kupton ndryshe, ose si ndoshta filozofike, nuk eshte faji im, por nuk them se nuk ke te drejte n'ate qe thua.
Thjeshte jam me mendimin tim me lart?
Jam plotsisht dakort ✌

• Pëlqej
Kjo esht per mua sh. Filozofike,kurse un jam me shum praktike..?
A di me ba Fli??
Te kam lexuar shpesh dhe do te besh interesanten,
Ku e di cfare eshte Filozofia ?
Cdo te thote Filozofi ne 2021 eksistonte dikur ne kohen e qepes.
Me duket me mire do ishte te dilje te punoje kopshtin mbjellje ndonje Domate apo Kungull e kaq.
Jetojne ne 2021 dhe sidomos ne kete kohe as ska Kafe as Disko as xhiro.
e ku do njifje njerez vec Online?
Futja gjumit e je fiks.

A di me ba Fli??
Te kam lexuar shpesh dhe do te besh interesanten,
Ku e di cfare eshte Filozofia ?
Cdo te thote Filozofi ne 2021 eksistonte dikur ne kohen e qepes.
Me duket me mire do ishte te dilje te punoje kopshtin mbjellje ndonje Domate apo Kungull e kaq.
Jetojne ne 2021 dhe sidomos ne kete kohe as ska Kafe as Disko as xhiro.
e ku do njifje njerez vec Online?
Futja gjumit e je fiks.
E para sdi me be fli ...qe ktu jam sh lart per botkuptimit tend.edhe tjetra do t kisha kthy nje pergjigje praktike...ashtu si e kthejn bukur po bukur...rob t ne 2021...qenke shum i frustruar ...avullo

Ne kryeteme ka dy mendime krejt te ndryshme me
Nj tj?‍♀️

Perceptim i bukur, por gjithkush ka menyren e vet te jetuarit dashurine, sipas mundesise gjersa vjen momenti te jene dy vete prane njeri-tjetrit.
Ama ka dhe njerez qe jane prane dhe largesia tyre ne shpirt eshte sa dy universe bashke.
Fjala te ushqen shpirtin, e nese mungon komunikimi dashuria nuk ekziston!
Te pershendes perzemersisht ?
Brava ka dhe njerz qe jan bashk dhe largesia e tyre ne shpirt esht sa dy universe bashk ?

• Përqafime
Cdo gjeje i reziston dashuria…..kur eshte e dyanshme.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back