Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Në Indi një 9 vjeçare përdhunohet, vritet dhe më pas digjet nga 4 persona.

Vanesaa

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 6, 2021
Mesazhe
340
Pëlqime
162

Ngjarje makabre në Indi, 9-vjeçarja përdhunohet, vritet dhe më pas digjet nga 4 persona.​

indi.jpg

Një vajzë nëntëvjeçare në Delhi dyshohet se është përdhunuar, vrarë dhe djegur me forcë nga i akuzuari, i cili u tha prindërve të saj se vajza vdiq nga goditja elektrike dhe u kërkoi atyre të mos njoftonin policinë, duke thënë se përfshirja e policëve në këtë çështje vetëm do e komplikon atë.

Incidenti ndodhi në fshatin Nangal të zonës së Kantonit Delhi, ku sipas policisë, vajza kishte dalë nga shtëpia e saj rreth orës 5:30 pasdite të së Dielës për të marrë ujë të ftohtë nga burimi i krematoriumit, por nuk u kthye më.

Sipas mediave vendase, në orën 6 pasdite, prifti i krematoriumit, Radhey Shyam, dhe 3 persona të tjerë të njohur me nënën e vajzës së mitur e thirrën në krematorium dhe i treguan trupin e vajzës, duke thënë se ajo u godit nga rryma elektrike ndërsa pinte ujë.

Sipas policisë nëna e 9-vjeçares tha se vajza kishte shenja dëmtimi në kyçin e dorës dhe bërrylin e saj dhe se buzët e saj ishin blu. Prifti dhe burrat e tjerë më pas i kërkuan nënës së vajzës që të mos thërriste policinë, duke thënë se kjo do të çonte në situatën ku do të vidheshin organet e vajzës.

~ Marrë nga interneti ~

A ktyre priftave o bo per tja shkul koken jo me ja pre po me ja shkul me e lidh ne makin.

Jo, por ka mbajt anen e atyre dhe ktu osht me keq.
Një kuriozitet në Indi, Arabi dhe Afrikë priftat dhe hoxhallarët mbajnë anën e përdhunuesve..
Madje atje edhe klerikët përdhunojnë, madje edhe bijat, motrat, kushurirat dhe gratë e tyre, madje edhe nëse janë të mitura..
Martohen me vajza të mitura + 8 vjeçare.. Përdhunuesit nuk dënohen..

Në Indi, Arabi dhe Afrikë të martohesh me një 8 vjeçare është diçka normale dhe e lejushme, vajza nuk ka të drejtë të refuzoj martesën, vendos babai se me cilën do martohet vajza.. Në ato vende një grua e martuar nuk ka të drejtë të refuzoj për të kryer marrdhënie seksuale.. Përdhunimin në martesë e konsiderojnë normale..

Por nëse një vajzë ose grua kryen marrdhënie seksuale jashtë martese dënohet me vdekje..
Nëse burrat i vrasin gratë nuk dënohen, por nëse gratë i vrasin burrat dënohen me vdekje..

Dhe këto janë të vërteta sepse japin lajme për përdhunimet dhe vrasjet e grave.. Shkruhet nëpër libra dhe filma historia e këtyre grave.

Do vazhdoj të lexoj dhe shoh çdo gjë që ka lidhje me gratë e dhunuara sepse jam vetë grua dhe duhet ti dimë të gjitha historitë e grave të dhunuara, se sa burra i kanë vrarë dhe përdhunuar vajzat dhe gratë e familjes. ?

Një kuriozitet në Indi, Arabi dhe Afrikë priftat dhe hoxhallarët mbajnë anën e përdhunuesve..
Madje atje edhe klerikët përdhunojnë, madje edhe bijat, motrat, kushurirat dhe gratë e tyre, madje edhe nëse janë të mitura..

Në Indi, Arabi dhe Afrikë të martohesh me një 8 vjeçare është diçka normale dhe e lejushme, vajza nuk ka të drejtë të refuzoj martesën, vendos babai se me cilën do martohet vajza.. Në ato vende një grua e martuar nuk ka të drejtë të refuzoj për të kryer marrdhënie seksuale.. Përdhunimin në martesë e konsiderojnë normale..

Por nëse një vajzë ose grua kryen marrdhënie seksuale jashtë martese dënohet me vdekje..
Nëse burrat i vrasin gratë nuk dënohen, por nëse gratë i vrasin burrat dënohen me vdekje..

Dhe këto janë të vërteta sepse japin lajme për përdhunimet dhe vrasjet e grave.. Shkruhet nëpër libra dhe filma historia e këtyre grave.

Do vazhdoj të lexoj dhe shoh çdo gjë që ka lidhje me gratë e dhunuara sepse jam vetë grua dhe duhet ti dimë të gjitha historitë e grave të dhunuara, se sa burra i kanë vrarë dhe përdhunuar vajzat dhe gratë e familjes. ?
Lexoje dhe i her per hoxhallaret.
Ose me sakt ma sill nje fragment qe tjet e vertetuar me fakte e prova qe nje hoxhe i devotshem mban anen e perdhunuesve un te betohem qe sot bohem katolik.
?

Mendimet e tua kto Vanesa apo i merr gjekundi?:)

Per temen : Zot na ruaj nga plerat.

Lexoje dhe i her per hoxhallaret.
Ose me sakt ma sill nje fragment qe tjet e vertetuar me fakte e prova qe nje hoxhe i devotshem mban anen e perdhunuesve un te betohem qe sot bohem katolik.
?

Ne fakt e gjitha cka ajo thote per kedo klerik, vend e territor eshte shume pergjithesuese dhe smund te jete ashtu.
Per cudi ti je i sigurt vetem te hoxhallaret dhe kerkon fakte per per ta. Ndersa per te tjeret je dakort, gjitha te tjeret jane perdhunuesa, apo njerez qe i mbeshtesin nuk ke asnje dyshim e ske nevoje per asnje prov!

Ne fakt e gjitha cka ajo thote per kedo klerik, vend e territor eshte shume pergjithesuese dhe smund te jete ashtu.
Per cudi ti je i sigurt vetem te hoxhallaret dhe kerkon fakte per per ta. Ndersa per te tjeret je dakort, gjitha te tjeret jane perdhunuesa, apo njerez qe i mbeshtesin nuk ke asnje dyshim e ske nevoje per asnje prov!
Cna duhen faktet !? ?

Un kerkoj per ate qe kam nevoje te di un.
Nqs nje hoxhe musliman sic jam un dhe e di qe praktikon fene e drejte islame ska shanca kurr tjet pale me perdhunuesit.
Me priftat dhe bektashinjt tmeren ato t fes tyre.

Un kerkoj per ate qe kam nevoje te di un.
Nqs nje hoxhe musliman sic jam un dhe e di qe praktikon fene e drejte islame ska shanca kurr tjet pale me perdhunuesit.
Me priftat dhe bektashinjt tmeren ato t fes tyre.

Gjithsesi ka dhe hoxhe apo imam, apo prifterinj apo cfaredo tjeter qe kane kryer akte te tilla ske pse habitesh. Edhe ata njerez jane dhe mund te bejne mekate njelloj si gjithe te tjeret panvaresisht fese qe i perkasin.
Veprat e tyre individuale nuk percaktojne fene e tyre.

Ndërsa unë mendoj se ndoshta nuk përdhunohen dhe nuk vriten gratë dhe vajzat në të gjithë Arabinë por në disa vende po..
Dhe nuk janë të gjithë hoxhallarët dhe priftërinjtë përdhunues por disa po, dhe vetëm sepse janë hoxhallarë apo priftërinjë nuk dmth se të gjithë janë njerëz të mirë..
Madje ka edhe doktorë, policë dhe mësuesë që kanë përdhunuar vajza dhe gra por kjo nuk dmth se krejt doktorët, policët dhe mësuesit janë përdhunues.. Dhe unë nuk e thash se të gjithë njerëzit janë njësojë..
Nuk mendoj as se të gjithë Arabët janë përdhunues dhe vrasës..
Edhe në vendet shqiptare ka disa raste që vriten dhe përdhunohen vajza të vogla dhe të rritura por kjo nuk dmth se të gjithë shqiptarët janë përdhunues dhe vrasës.. Edhe në Evropë janë përdhunuar dhe vrarë gra dhe vajza por atje përdhunuesi i tyre ose vrasësi ka përfunduar në burg dhe jo si në disa vende të tjera që përdhunuesit dhe vrasësit enden të lirë.

Jam shumë dakord me ty pêr çdo fjalë që ke thënë. ?

Gjithsesi ka dhe hoxhe apo imam, apo prifterinj apo cfaredo tjeter qe kane kryer akte te tilla ske pse habitesh. Edhe ata njerez jane dhe mund te bejne mekate njelloj si gjithe te tjeret panvaresisht fese qe i perkasin.
Veprat e tyre individuale nuk percaktojne fene e tyre.

aj qe osht Hoxh taman sba ksi gjana mos fol palidhe

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back