Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ne cilen nga kto hyni . Doni qe bashkeshorti/ja te jet virger apo nuk e keni problem se jeni dhe ju vet nuk jeni te virgjer ?

Mund te qellosh me nje qe je i fiksuar qe edo por te do te virgjer. E ta shikojm do ta besh si diskutim ti apo jo ? Ik tek tema te tjera se ke shum po se gjete veten ktu sje i detyruar te shkruash.
Se ku iki une eshte puna ime dhe ska ngelur nje qe sa ka dale nga veza tma tregoje.
Ke hapur nje teme dhe ka te drejten gjithsecili te komentoje, te pelqen ty apo jo.

Se ku iki une eshte puna ime dhe ska ngelur nje qe sa ka dale nga veza tma tregoje.
Ke hapur nje teme dhe ka te drejten gjithsecili te komentoje, te pelqen ty apo jo.
Ore nuk e gjen veten ketu nuk ke pse shkruan gjera negative. Meqe per ty nuk duhet te egzistoj ke tema te tjera dhe mund te futesh. Nuk thash ca do besh ti qe me thua mua ska dal njeri nga veza. Une spo te flas flas keq dhe nuk kam dicka me ty po kushdo qe me flet keq pa i ber asgje me vete shpirti ne maj te hundes mua prandaj jan diskuti as un nuk dua te ofendoj njeri as tme ofendoj mua njeri.

.

Se di pse dyshoj shumm tek kto që thojn se kena problem
Vet kan 500 vajza e bajn idotesi.
Masndej dojn vajz të mir.
Pra femna po u vlersoka prej virgjëris saj!
Ah medet!
Edhe kur nin vjehrrat që thon po më ka dal e mir fort nusja djalit!
A thu se asht plaçk ?.
Muohjeni sa doni ky asht mentaliteti shiptar!
Djemt e rrisin demk si jan mbrenit, e femnen e shkret qysh se lind nuk e dojn.
Mentalitet i qelbun!

Ore nuk e gjen veten ketu nuk ke pse shkruan gjera negative. Meqe per ty nuk duhet te egzistoj ke tema te tjera dhe mund te futesh. Nuk thash ca do besh ti qe me thua mua ska dal njeri nga veza. Une spo te flas flas keq dhe nuk kam dicka me ty po kushdo qe me flet keq pa i ber asgje me vete shpirti ne maj te hundes mua prandaj jan diskuti as un nuk dua te ofendoj njeri as tme ofendoj mua njeri.
"Virgjeria nuk duhet te ekzistoje fare si diskutim."
Ky eshte mendimi im dhe ku e shef ti "gjene negative".

O mik ti po me thua mua qe dicka qe po them dhe qe une mendoj se egziston thuaj se nuk duhet te diskutohet. Kjo eshte negative se po me hedh gjithcka posht pa asnje argument.

Si diskutim Po! Por jo si lufte dhe aq me teper si trophy

Editimi i fundit:
Se di pse dyshoj shumm tek kto që thojn se kena problem
Vet kan 500 vajza e bajn idotesi.
Masndej dojn vajz të mir.
Pra femna po u vlersoka prej virgjëris saj!
Ah medet!
Edhe kur nin vjehrrat që thon po më ka dal e mir fort nusja djalit!
A thu se asht plaçk ?.
Muohjeni sa doni ky asht mentaliteti shiptar!
Djemt e rrisin demk si jan mbrenit, e femnen e shkret qysh se lind nuk e dojn.
Mentalitet i qelbun!
Prinderit nuk i duan vajzat?

Si diskutim Po! Por jo si lufte dhe aq me teper ai trophy
Ste mora vesh...dhe pse e lexova 2 here.
Nuk po them qe nje femer dhe nje mashkull te mos flasin per virgjerine etj etj.
Po them qe ne koken e nje mashkulli apo femre sduhet fare te ekzistoje pyetja "eshte apo jo i/e virgjer".

Prinderit nuk i duan vajzat?
Jo ma shumm se djemt!!
Ka prej tyne që thojn.
Ca e ke ?!!
Vajz ..Mos ça po më vjen keq!
Hajt ishalla e rrit me vlla!!

Psee po i vika keq?!
Qysh në bark po i vika keq!
Ca e quan ti ket?!
Ka prind që kan dy vajza psh dhe nuk bajn ma fmi, se po na lind vajz sërish!
Ça e çuan tii??!!

Ste mora vesh...dhe pse e lexova 2 here.
Nuk po them qe nje femer dhe nje mashkull te mos flasin per virgjerine etj etj.
Po them qe ne koken e nje mashkulli apo femre sduhet fare te ekzistoje pyetja "eshte apo jo i/e virgjer".
Se cfare eshte me e mira per dy palet e dine ata! Se cfare eshte e drejte e dime dhe ne. Djali po flet per realitetin.
A me kuptove se Une se di as vet cfare thashe

Donte te thoshte qe kur lind djali hedhim naj granate vende vende ndonje bombe berthamore! Ndersa kur lind vajze te thone “urime me nje djale”?
Ku e di ti ca donte te thoshte?

Se cfare eshte me e mira per dy palet e dine ata! Se cfare eshte e drejte e dime dhe ne. Djali po flet per realitetin.
A me kuptove se Une se di as vet cfare thashe
Per cilin realitet? Per ate qe kemi qejf ta nxijme vete se mbajme gjithe kohes syze dielli?
Ku qeka kaq e rendesishme kjo virgjeria kur sot vajzat po e humbin qe 16 vjec?

Jo ma shumm se djemt!!
Ka prej tyne që thojn.
Ca e ke ?!!
Vajz ..Mos ça po më vjen keq!
Hajt ishalla e rrit me vlla!!

Psee po i vika keq?!
Qysh në bark po i vika keq!
Ca e quan ti ket?!
Ka prind që kan dy vajza psh dhe nuk bajn ma fmi, se po na lind vajz sërish!
Ça e çuan tii??!!
O @Meloo kjo nuk eshte kaq e thjesht. Tingellon si absurde por ka nje shpjegim dhe historik.
Kemi qene ne jete te jeteve nje komb qe kemi luftuar per mbijetese,kemi qene ne cdo kohe nen rrezikun e pushtimit dhe duhej nje djale qe te trashegoje pushken dhe mbiemrin. Nga krahina nga je ti kjo trashegimi historike eshte akoma pak me e theksuar, po te zbresesh pak me poshte kjo gje ndjehet me rralle, dhe viteit po e largojne.

Per cilin realitet? Per ate qe kemi qejf ta nxijme vete se mbajme gjithe kohes syze dielli?
Ku qeka kaq e rendesishme kjo virgjeria kur sot vajzat po e humbin qe 16 vjec?
Vajze e dashur apo cun se skam
Ide cfare je! Kush te tha qe qenka kaq apo aq e rendesishme? Cfare eshte okay per ty mund mos jete per tjetrin.
Ty te duket e Pa rendesi dhe ke gjithe te drejten ta mendosh si te tille.
Jo te gjithe ndajne te njejtin mendim

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back