Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ne cilen nga kto hyni . Doni qe bashkeshorti/ja te jet virger apo nuk e keni problem se jeni dhe ju vet nuk jeni te virgjer ?

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
Regjistruar më
Janar 24, 2021
Mesazhe
1,487
Pëlqime
997
Do tju duket pak cudi si tem por eshte tematik reale. Dhe shum veta duan te jen te paret qe te kryejn marrdhenie zakonisht nga ne meshkujt edhe un i kisha dikur kto mendime kur isha klase tret po i ndryshoja ca te besh qe ka akoma nga 30 vjec dhe shpresojn ta heqin ata te paret qesken. Une nuk jam me ate qe te jet virgjer me sesben se shum vajza mund te jen genjyer se i kan then se do ta kalojm bashk jeten dhe kan marr ca kan dashur dhe kan ikur. Kjo tani nuk eshte faj i tyre. Por edhe ama nuk them qe te ket shkuar me gjysmen e lagjes dhe me shum njihet gruaja se burri ne lagje.
Ju cfar mendoni ?

Un per vete du 1 gru te jete me femije dhe te jete e virgjer

Varilesht virgjeris ca ti besh mendjes.
Virgjerin te pakten e ke nji her ne jet. Po mendja o e ke o se ke fare.

???valla Sdi gjo per juve po ku ka te virgjer nket shekull ?‍♀️
Ka mos te themi qe ska fare po jan shum te rralla dhe futesh brenda po te denoncuan ato se jan nga 16 e posht

Ndonje urith si i Sonja e kisha zhvirgjeru me qëf.
p.s jam trime si kam frike pickimet ??

Tem kote!!!
Si u vlersoka njeri prej nji budalleku të tillë!

Tem kote!!!
Si u vlersoka njeri prej nji budalleku të tillë!
Tek kjo si u vlersoka nje njeri nga nji gje e till jam dakort se nuk vlersohet. Por per tem koti sjam por te them hapi pak syt. Se kemi ndryshuar veshjet telefonat dhe teklologjin por mentaliti eshte po i njejt.

Tek kjo si u vlersoka nje njeri nga nji gje e till jam dakort se nuk vlersohet. Por per tem koti sjam por te them hapi pak syt. Se kemi ndryshuar veshjet telefonat dhe teklologjin por mentaliti eshte po i njejt.
Nê mënyren se si trajtohet do jet e tillë, them.
Duke par mënyren se si trajtohet kjo tem në shoqërin tonë, them tem kot.
Realisht këtu asht tabu të flasësh për tema të tilla.
Ose rina sot nuk din fare të diskutojn fatkeqsisht!

Do shtoja dhe diçka të fundit.

Në fakt mendoj që djemt sot, flas për ato që duan të jen të parat për to.
Ama për vete kan pas 1000 .
Më beso nuk e kan ma shumë tek fakti qê nuk jan tê vrigjura.
Por vetm se kan frikë, pra nuk kan vetbesim të plot dhe nuk duan që partneri që ka pas e dashura, apo gruaja të jen ma të mirê, e në mometin që kan nji femen të virgjer ato ndihen si superhero!
E gjitha asht egoja e tyne me ken ma tê mirê.

Nê mënyren se si trajtohet do jet e tillë, them.
Duke par mënyren se si trajtohet kjo tem në shoqërin tonë, them tem kot.
Realisht këtu asht tabu të flasësh për tema të tilla.
Ose rina sot nuk din fare të diskutojn fatkeqsisht!

Do shtoja dhe diçka të fundit.

Në fakt mendoj që djemt sot, flas për ato që duan të jen të parat për to.
Ama për vete kan pas 1000 .
Më beso nuk e kan ma shumë tek fakti qê nuk jan tê vrigjura.
Por vetm se kan frikë, pra nuk kan vetbesim të plot dhe nuk duan që partneri që ka pas e dashura, apo gruaja të jen ma të mirê, e në mometin që kan nji femen të virgjer ato ndihen si superhero!
E gjitha asht egoja e tyne me ken ma tê mirê.
Por nuk e trajtojn te gjith njesoj prandaj ti mund te thuash qe eshte kot po te thoja qe qe une mendoj kshu dhe te gjith mendojn si un ose kjo e imja eshte e sakt vetem. Por une e hapa tem qe secili te thot mendimin tim. Por virgjeria nuk eshte cmim. Pershembull nje mashkull mund ta mari nje femer te virgjer dhe me pas ajo te kryej mardhenie me te dhe te tjer dhe i rroft ajo qe ndihet si supehero atj. Pra cmim nuk eshte virgjeria por ta besh partneren te vlersoj me shpirt.

Sduhet te ekzistoje fare si diskutim.

Se di pse bejne si te modernizuar me shkronja! Te gjithe thone se kemi problem, Nga ana tjeter te gjithe kerkojne te pa prekme lol
sosht propblem e prekur apo jo… por problemo qendron qe mos tket klu me shum se lista e zgjedhjeve se aty prishen pazaret :p

Sduhet te ekzistoje fare si diskutim.
Mund te qellosh me nje qe je i fiksuar qe edo por te do te virgjer. E ta shikojm do ta besh si diskutim ti apo jo ? Ik tek tema te tjera se ke shum po se gjete veten ktu sje i detyruar te shkruash.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back