Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mysafir?

As ti nuk perfaqeson shqiptaret ne pergjithesi te jemi te kjarte ?

Une e tera Koke e kembe dhe me gjak & zemer .?

Por ti Mos u mundo te na hudhesh hi syve... sepse ti e din shume mire qe Deshton ne k’te pike ? dhe sepse zgjodhe ti qe te ja fusesh per ne Arabi nuk do Te thote qe u zbeh tradita dhe mikpritja Shqiptare he te keqen , xhan i vogel . ??

Une e tera Koke e kembe dhe me gjak & zemer .?

Por ti Mos u mundo te na hudhesh hi syve... sepse ti e din shume mire qe Deshton ne k’te pike ? dhe sepse zgjodhe ti qe te ja fusesh per ne Arabi nuk do Te thote qe u zbeh tradita dhe mikpritja Shqiptare he te keqen , xhan i vogel . ??

Sorry, por ne Arabi s'kam qene kurre ?
Une respektoj mendimin e kundert. Me rendesi qe secili flet per pjesen ku jeton.

Sorry, por ne Arabi s'kam qene kurre ?
Une respektoj mendimin e kundert. Me rendesi qe secili flet per pjesen ku jeton.

Eshte reciproke kjo ? por mos u mundo qe te manipulosh dhe te perfitosh ne pergjithesi , duke thene Shqiptaret sepse kjo i bien ne teresi .

Ti fare mire mund te percaktosh nje vend specifik ne fjale apo veten tende bashke me arsyet ... sepse edhe nga ana e jone kemi tek -tuk vende te tilla apo njerez te tille por k’to nuk perfaqesojne Shqiptaret ne teresi edhe u zbehen k’to gjera per k’te arsye .?

So k’jo tradite dhe kulture ngelet dhe vazhdon edhe sot madje po perfocohet akoma edhe me shume ky fakt , tashme qe kemi edhe hyrje dhe dalje edhe nga te huaj ne Albania ... ku vazhdojne qe ta komentojne dhe ta vene ne pah k’te tradite dhe zakon te bukur .. ku sigurisht Na Ben vertete Shqiptare krenare dhe krenohemi me te . ?

Eshte reciproke kjo ? por mos u mundo qe te manipulosh dhe te perfitosh ne pergjithesi , duke thene Shqiptaret sepse kjo i bien ne teresi .

Ti fare mire mund te percaktosh nje vend specifik ne fjale apo veten tende bashke me arsyet ... sepse edhe nga ana e jone kemi tek -tuk vende te tilla apo njerez te tille por k’to nuk perfaqesojne Shqiptaret ne teresi edhe u zbehen k’to gjera per k’te arsye .?

So k’jo tradite dhe kulture ngelet dhe vazhdon edhe sot madje po perfocohet akoma edhe me shume ky fakt , tashme qe kemi edhe hyrje dhe dalje edhe nga te huaj ne Albania ... ku vazhdojne qe ta komentojne dhe ta vene ne pah k’te tradite dhe zakon te bukur .. ku sigurisht Na Ben vertete Shqiptare krenare dhe krenohemi me te . ?

Pajtohem me ty deri ne momentin kur me drejtohesh me gishtin tregues me stilin "Mos u mundo te manipulosh". - Kjo pjese nuk duhet te jete asnjehere pjese e nje diskutimi, sepse i bie paragjykim, e paragjykimi eshte genjeshtra me e madhe. Une te shiqoje si Zane te forumit, anetare por, s'me intereson me tutje, nese dua te jap nje mendim final per nje ceshtje te caktuar.

Sdq, mendoj se u kuptuam deri diku, nuk eshte patjeter te jemi te nje goje per cdo gje. Njeriu flet aq sa din, sheh dhe ndegjon, por jo per cfare nuk e rrethon.

Pajtohem me ty deri ne momentin kur me drejtohesh me gishtin tregues me stilin "Mos u mundo te manipulosh". - Kjo pjese nuk duhet te jete asnjehere pjese e nje diskutimi, sepse i bie paragjykim, e paragjykimi eshte genjeshtra me e madhe. Une te shiqoje si Zane te forumit, anetare por, s'me intereson me tutje, nese dua te jap nje mendim final per nje ceshtje te caktuar.

Sdq, mendoj se u kuptuam deri diku, nuk eshte patjeter te jemi te nje goje per cdo gje. Njeriu flet aq sa din, sheh dhe ndegjon, por jo per cfare nuk e rrethon.

No kjo pjese duhet qe te vihet ne pah ne momentin qe vihet edhe re ... sepse nuk duhet as qe te lejohet flas ne termin dhe thelbin e diskutimit.. qe te manipulosh mendimin tend personal ndaj fakteve ne teresi ndaj nje vendi dhe tradite /kulture /identiteti.

Ti jep mendimin tend te lire por nuk mund te ndalosh as timin.

No kjo pjese duhet qe te vihet ne pah ne momentin qe vihet edhe re ... sepse nuk duhet as qe te lejohet flas ne termin dhe thelbin e diskutimit.. qe te manipulosh mendimin tend personal ndaj fakteve ne teresi ndaj nje vendi dhe tradite /kulture /identiteti.

Ti jep mendimin tend te lire por nuk mund te ndalosh as timin.

Nuk ta ndalova, perkundrazi e vazhdova :D - Por harrove se e shnderrove ne personale diskutimin. Arabi ?
Me fal, por s'ka t'beje aspak ai postim me realitetin.

Nuk ta ndalova, perkundrazi e vazhdova :D - Por harrove se e shnderrove ne personale diskutimin. Arabi ?
Me fal, por s'ka t'beje aspak ai postim me realitetin.

Arabine nuk Ta permenda kot por qe te kuptosh dallimin se ku te rreh ty e per c’fare flas une ... sepse ishe ti ai qe na erdhe me citate feje k’tu jo une .

Ne personale ? Nuk ka me personale per mua se te cenosh nje kulture ne teresi pshm .. por mos u kap kot pa lidhje pas bishtit te kalit. ??

Une shkruaj k’tu me shpresen qe te leme dicka pas per brezin tone Shqiptar... dhe jo te lejojme k’to gjera ku Na cenojne ne te ardhmen.

Pse c’fare u be k’tu mo pazari i botes.. Hajde hudh nje buf ti nje buf tjetri e tjetri me rradhe dhe u zbehen Shqiptaret .. nah . ??

Arabine nuk Ta permenda kot por qe te kuptosh dallimin se ku te rreh ty e per c’fare flas une ... sepse ishe ti ai qe na erdhe me citate feje k’tu jo une .

Ne personale ? Nuk ka me personale per mua se te cenosh nje kulture ne teresi pshm .. por mos u kap kot pa lidhje pas bishtit te kalit. ??

Une shkruaj k’tu me shpresen qe te leme dicka pas per brezin tone Shqiptar... dhe jo te lejojme k’to gjera ku Na cenojne ne te ardhmen.

Pse c’fare u be k’tu mo pazari i botes.. Hajde hudh nje buf ti nje buf tjetri e tjetri me rradhe dhe u zbehen Shqiptaret .. nah . ??

Citatet e fejes nuk jane arabe sa per info. Edhe po te ishin arabe, arabet perbejne vetem 20% te muslimaneve te botes.
Nuk ke nevoje qe ne mengjes ta nisesh diten me kete bindje se te prishet teni i fytyres xD -

T'pershendes, me kaq e le une kete diskutim.

Have a nice day

Citatet e fejes nuk jane arabe sa per info. Edhe po te ishin arabe, arabet perbejne vetem 20% te muslimaneve te botes.
Nuk ke nevoje qe ne mengjes ta nisesh diten me kete bindje se te prishet teni i fytyres xD -

T'pershendes, me kaq e le une kete diskutim.

Have a nice day

Mjafton qe u kuptuam .. dhe mos qaj hallin e fytyres time ti por merru me tenden se vihet re qe k’tu qe te ka ikur. ?

Flm gjithashtu & have a nice day . ?

Meqenese kam jetuar ne Angli per shume kohe, kam mundesi t'i krahasoj shqiptaret me njerzit me kombsi te tjera. Dhe mund te them se jemi nje nder popujt me mikeprites. Kam pasur fatin te njoh edhe grek (ne Angli) qe jane po aq mikprites sa miqte shqiptar.

Ndersa krahasimet me te shkuaren me duken pak te nxituara. Ata qe kane lindur pas komunizmit, per shembull, e kane te veshtire te bejn krahasime me nje kohe ku kushtet dhe stili i jeteses ishte shume ndryshe me sot.

Te gjithe shqiptaret e din se mikepritja eshte vlere paresore per kombin tone. Dhe nese vizitat rrallohen, s'do te thote se njerezit jane me pak mikeprites - veshtiresite e jetes ndonjehere i detyrojn disa njerez te distancohen disi nga shoqeria.

Kam pasur fatin edhe une qe te takoj njerez mikprites nga tere bota... por k’to gjera bazohen ne histori , kulture dhe traditen e nje kombi qe te flasesh edhe ne emrin e tyre ne pergjithesi dhe ti identifikosh edhe si te tille .

Dhe boll Na hapet zorret me greke & co .

Veç për varrime po i takoj prz?

Eshte nje shprehje..kush vin rrall i qesim bakllav,ata qe vin shpesh han pershesh ?
Ishte shprehje jo imja..se une rrall ktu shkoj e rrall vin ndonjhere weekend

Un i kam njerezit te gjithe larg mbi 850 km Nga une. Kur iki Andej ti shoh jam e detyruar te bej nje mbi 7 ore rruge ose te marr avion.
E vetmja gje qe nuk me pelqen ktu ku jam Eshte qe skam asnje afer.
Kto dite plot Nje jave kam pat shpin plot e kam qen njeriu me i lumtur ne bote .

troc mhb ku ka si shpia me zhurme . Lumturi, te qeshura dhe hare .
keshilla : mos na lent zoti vetem ?

Bukur me mysafire, keq pa ta.
Kohe korone, s'ka me si me perpara. Sigurisht qe kenaqesh, duke kaluar kohen me njeri tjetrin, por mbi te gjitha, duhet kujdes se ke fton, sepse fillojne thashethemet.

Bukur me mysafire, keq pa ta.
Kohe korone, s'ka me si me perpara. Sigurisht qe kenaqesh, duke kaluar kohen me njeri tjetrin, por mbi te gjitha, duhet kujdes se ke fton, sepse fillojne thashethemet.
po ti bej filter ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back