Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Muzika Qe Degjoni Dhe Ju Kujton Gjithcka

haha... tani një herë e pranoj të ofendohem por mos e bëj përsëri... ;)
Me vjen keq qe jeni kaq te ndjeshem sa ti merni si ofendime dy tre llafe te nje te panjohure?
Psssstttt Mos me bej presion

• Përqafime
Reactions: A2.
Me vjen keq qe jeni kaq te ndjeshem sa ti merni si ofendime dy tre llafe te nje te panjohure?
Psssstttt Mos me bej presion
ofendimi mbetet ofendim pa marr parasysh nga kush vjen... ndërkaq ndjeshmëria ka të bëj me atë se sa të djeg ofendimi në fjalë.... Mua më shijoj mirë prej teje ;)

Se ti u kepute me Ninulla?
Une jam i drejtperdrejte si njeri , i hedh per vete kenget jo ti degjojne te tjeret dhe te kuptojne cfare duan.... nuk merzis as ata qe nuk kuptojne keshtu ?

ofendimi mbetet ofendim pa marr parasysh nga kush vjen... ndërkaq ndjeshmëria ka të bëj me atë se sa të djeg ofendimi në fjalë.... Mua më shijoj mirë prej teje ;)
Une spara ofendoj! Jap nje mendim mbi ate cfare lexoj!
Smund te kerkoj falje per mendimet e mia dhe pse ne shume raste te erreta?

Une jam i drejtperdrejte si njeri , i hedh per vete kenget jo ti degjojne te tjeret dhe te kuptojne cfare duan.... nuk merzis as ata qe nuk kuptojne keshtu ?
Dhe Une jam e drejtpershtrembet! Ste akuzoj dikush per kenget ty.
Cdo njeri per vete i hedh. E kush merzitet on the way who cares lol

Une spara ofendoj! Jap nje mendim mbi ate cfare lexoj!
Smund te kerkoj falje per mendimet e mia dhe pse ne shume raste te erreta?
bënë mirë që s'kërkon falje, në veçanti për mendimet tua, me gjithë errësirën e tyre, të cilët unë s'po e shoh... Por dallon mendimi dhe (para)gjykimi i tjetrit... Kur (para)gjykon tjetrin rrezikon të ofendosh, e kur jep mendime në ajër dallon... Sidoqoftë, e the edhe vet, je në pushime sot, shijoje pushimin... Peace ?

bënë mirë që s'kërkon falje, në veçanti për mendimet tua, me gjithë errësirën e tyre, të cilët unë s'po e shoh... Por dallon mendimi dhe (para)gjykimi i tjetrit... Kur (para)gjykon tjetrin rrezikon të ofendosh, e kur jep mendime në ajër dallon... Sidoqoftë, e the edhe vet, je në pushime sot, shijoje pushimin... Peace ?
Tani do te thoja qe nuk dallon dot paragjykimin nga mendimi por sdua ta maresh si ofendim?
Paqe vella se sjam per kete pune ?
Thjeshte Po vras kohen?

• Pëlqej
Dhe Une jam e drejtpershtrembet! Ste akuzoj dikush per kenget ty.
Cdo njeri per vete i hedh. E kush merzitet on the way who cares lol
Aha , edhe ti ke filluar kupton sa duhet. Vazhdo dialogun ne nivel kuptueshmerie te njeanshme . Rendesi ka te kuptosh ti cfare do ... who cares qe merzitet parafolesi.

Tani do te thoja qe nuk dallon dot paragjykimin nga mendimi por sdua ta maresh si ofendim?
Paqe vella se sjam per kete pune ?
Thjeshte Po vras kohen?
edhe unë s'dua ta vazhdoj ? ? ? ...por sikur ta vazhdoja do të thosha se mendimi mbi një person, qoftë gjykim a paragjykim, rrezikon edhe ofendimin e tij... në veçanti kur këtë e bënë për dikënd që s'e njeh... por siç thash s'po e vazhdoj :lolx:

Aha , edhe ti ke filluar kupton sa duhet. Vazhdo dialogun ne nivel kuptueshmerie te njeanshme . Rendesi ka te kuptosh ti cfare do ... who cares qe merzitet parafolesi.
Te me falesh qe nuk
Mora vesh cfare kishte lidhje komenti jot me timin! Tani Po merzitesh dhe ti per @A2. Apo per veten??

• Haha
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Te me falesh qe nuk
Mora vesh cfare kishte lidhje komenti jot me timin! Tani Po merzitesh dhe ti per @A2. Apo per veten??
Nuk e pranon @Punk1 e bënë të vështirin... e di që i jam qepur pas, po s'më lejon as t'i jap një puthje... :lolx: :lolx:

Postime të reja

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back