Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mos Rrespektimi i Turisteve ne Alb

Jo mo jo nuk jan te rralla ca thua ti ?
Jan gjona ce ndodhin perdite: Dhe kur njoftohet Policia e LESHIT i rrafin pushuesit

Vlerat ja humb veetevetiu s'ka mundesi as ty as mu te na humb vlerat as kush, ne jemi ata te cilet ngrisim vlerat tona dhe ce i humbim ato.
Mua me vjen cudi se kur isha ne qershor skam len vend pa shetit o valbon o ksamil o theth o ku jan vendet ma tbukura kam hik edhe do e them pa mburrje kam pas canten plot lek edhe kur se di tme ket humbur i gjo o jo varse florir jo kshu ty nqs te ka ndodh pakujdesia jote ndoshta ai kujtoi se i keni harru kshuqe mos boni kot se te rrall jan kto gjona

Ta kam dhene pushim sot... ik ftillo mendjen, lexo per shqiperine e shqipataret, hap dokumentar te turisteve ne shqiperi e me gjer:)
Mbrojtja me e mire eshte Sulmi e dashur Lule !
Po jo pra spo flet per pakenaqesit e tua...
Po i fut te gjithe me nje thes..
Ne as nje menyre nuk i fus te gjith ne nje thes:

Po ma thuaj pra:
Pse kte vit mbi 70k Kosovar iken ne Mal te zi ?

Jo mo jo nuk jan te rralla ca thua ti ?
Jan gjona ce ndodhin perdite: Dhe kur njoftohet Policia e LESHIT i rrafin pushuesit

Vlerat ja humb veetevetiu s'ka mundesi as ty as mu te na humb vlerat as kush, ne jemi ata te cilet ngrisim vlerat tona dhe ce i humbim ato.
Centos kam pershtypjen se e di se cfare ta ka prishur qejfin ne shqiperi? te drejt ke per ate pjes deri diku.
Por eshte e mira qe mos te shumezojm gjerat ne inat e siper sepse jemi dy shtete qe ne nje krahasim me te logjikshem do thosha 2 vellezer qe u eshte futur nje cifel inati dhe percarja mund te ndodhi ne cdo moment nese humbet logjika.

Per pjesen e temes isha e para qe te mbeshteta ne disa pika duke u bazuar tek abuzimet qe behen por qe @Imp4ct tha dicka me logjik per pjesen e biznesit thjesht 3 muaj ne vit punojn detyrimisht do ket abuzime,per pjesen e vjedhjes mos te flasim me mire sepse SKIFTERA ka kudo.

Kam pare turistë këtë verë nga të gjitha vendet..
Nuk ka bërë vaki si asnjëherë...
Asnjë nuk po ankohet..përveç mamit tim në lidhje me çmimet?
Të tjerat janë ok...
Ne kemi ankesa vetëm për të tjeret por harrojmë veten.

Jan gjona te perditshme, vitin e kaluar e kapi ai zotria duke ja vjedhur shtepin dhe erdhi Pronari me policin duke e kerrcenuar me heq denoncimin dhe ne fund e Rrafi Policia Pushuesin sepse nuk largoi denoncimin.
Para 3 dite u vjedh mami im ne Ksamil do me teper materiale ?

O shok Ne SHQIPETARET jo ju Por ne se dhe ne ai BRUM JEMI:
Ne duam te Hujin e shkelim mbi tanin !
Une kam 10 dite ne tre resorte te ndryshme..
Si ka mundesi qe sherbimi ka qene super..
Ne tre ishujt Ksamil eshte mbrekulli kam qene pothuajse cdo vit asnjehere skam pas incidente te tilla..
Si ka mundesi vetem ju kosovareve u ndodhin...
Shoku ka dhe ndodhi te tilla..
Ka e ne greqi po deshe ti nje nder vendet me ishujt me super..
Por jo kaq te egzagjeruara sa po i ben ti.
Pyll pa derra nuk ka.

Mua me vjen cudi se kur isha ne qershor skam len vend pa shetit o valbon o ksamil o theth o ku jan vendet ma tbukura kam hik edhe do e them pa mburrje kam pas canten plot lek edhe kur se di tme ket humbur i gjo o jo varse florir jo kshu ty nqs te ka ndodh pakujdesia jote ndoshta ai kujtoi se i keni harru kshuqe mos boni kot se te rrall jan kto gjona
Vallai edhe une.. hera pare qe shkoja ne Valbone, le qe na mirepriten dhe na ben nje sherbim te jashtezakonshem!
Po dola u verdallosa ter diten neper mal ne shpi i lashe canten e sende tjera, aty i gjeta:)

Si ka mundesi qe sherbimi ka qene super..
Ne tre ishujt Ksamil eshte mbrekulli kam qene pothuajse cdo vit asnjehere skam pas incidente te tilla..
Si ka mundesi vetem ju kosovareve u ndodhin...
Shoku ka dhe ndodhi te tilla..
Ka e ne greqi po deshe ti nje nder vendet me ishujt me super..
Por jo kaq te egzagjeruara sa po i ben ti.
Pyll pa derra nuk ka.
Shesin gazra kta se kan lek me tepri:P Pse mos te na japin pak ne vellezerve e motrave shqiptare:P

Centos kam pershtypjen se e di se cfare ta ka prishur qejfin ne shqiperi? te drejt ke per ate pjes deri diku.
Por eshte e mira qe mos te shumezojm gjerat ne inat e siper sepse jemi dy shtete qe ne nje krahasim me te logjikshem do thosha 2 vellezer qe u eshte futur nje cifel inati dhe percarja mund te ndodhi ne cdo moment nese humbet logjika.

Per pjesen e temes isha e para qe te mbeshteta ne disa pika duke u bazuar tek abuzimet qe behen por qe @Imp4ct tha dicka me logjik per pjesen e biznesit thjesht 3 muaj ne vit punojn detyrimisht do ket abuzime,per pjesen e vjedhjes mos te flasim me mire sepse SKIFTERA ka kudo.
Jo Jo qefin sma ka prish as nje here SHQIPERIA e as do ma prishin disa te pa vler psh ce tentojne me bo noi budallik ce te shofin te huaj edhe te tentojne te perfitojne nga rasti.

O shoku ti je VENDAS more ndryshe flas une me ty ndryshe me nje Prishtinali po mos ja fut e ti !

Edhe e shajnë Al dhe prapë vijnë.??

Mbrojtja me e mire eshte Sulmi e dashur Lule !

Ne as nje menyre nuk i fus te gjith ne nje thes:

Po ma thuaj pra:
Pse kte vit mbi 70k Kosovar iken ne Mal te zi ?
Ca thu er po kte vit ne shqiperi a si degjove statistikat ee jan 2-fishuar pushuesit e ardhur nga kosova srz e ke ti mir e ka @Fiore lexo naj liber per shqiperin e kto ??

Shesin gazra kta se kan lek me tepri:p Pse mos te na japin pak ne vellezerve e motrave shqiptare:p
Per ca flokgjate e mendje shkurter ok ...
Po me vjen keq kur i thot dhe centosi eshte e qeros..

Jo Jo qefin sma ka prish as nje here SHQIPERIA e as do ma prishin disa te pa vler psh ce tentojne me bo noi budallik ce te shofin te huaj edhe te tentojne te perfitojne nga rasti.

O shoku ti je VENDAS more ndryshe flas une me ty ndryshe me nje Prishtinali po mos ja fut e ti !
Ia fut kot..
Me mire i mbajne kosovaret se thon kta kane leke..
?
Mos perdhos gjithe shqiptaret pse te ka ndodh ty nje incident

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back