Kot nuk e kemi toarin e vendit trurin ton ne ?????Kot s'them unë,që ju jeni gjith tru????? jo si disa që e kanë plloçkë fare?????
@Moza aaaa kujt ja fute me fjaline e duyte?!????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Kot nuk e kemi toarin e vendit trurin ton ne ?????Kot s'them unë,që ju jeni gjith tru????? jo si disa që e kanë plloçkë fare?????
Askujt?ësht si shprehje??? Unë i bie direkt e drejt ,si mikut/es si armikut/es? që deri tani unë nuk kam nga kto të fundit ? ndoshta mua më kan armike,por nuk e thojnë?????Kot nuk e kemi toarin e vendit trurin ton ne ?????
@Moza aaaa kujt ja fute me fjaline e duyte?!????????
Lexoje çfar shkrujta unë? jo të tjerët??Pse mo edhe Moza flet me t'futme ??
Në fakt e formulova në formë pyetje, jo si konfermë ?Lexoje çfar shkrujta unë? jo të tjerët??
Di une...ashtu mua duk ????Askujt?ësht si shprehje??? Unë i bie direkt e drejt ,si mikut/es si armikut/es? që deri tani unë nuk kam nga kto të fundit ? ndoshta mua më kan armike,por nuk e thojnë?????
Kë më saktësisht? nga ato të dyja që përmënda???Di une...ashtu mua duk ????
Mire sdashke ta tregosh ???
???
Jo çne? skam bërë nga kto anonime ??????Në fakt e formulova në formë pyetje, jo si konfermë ?
Ashtu pra..? se nuk të kisha futur në kategorinë e atyre që e kanë me t'futme ?Jo çne? skam bërë nga kto anonime ??????
As do më fusësh ndonjëherë? si e thash më lartë me miqtë që kam apo rrethin shoqëror jam e drejtpërdrejtë, i kam inat hipokrizitë ?sa për miqësi virtuale flas dhe me ato drejtpërdrejtë? sepse i kam dhe në shoqërinë jash virtualitetit?Ashtu pra..? se nuk të kisha futur në kategorinë e atyre që e kanë me t'futme ?
Pjeserisht...por kur e sheh sa shpejt ikin miqesite virtuale e kupton qe jane vetem shoqeri. Miqesi une vet quaj dicka me te madhe sesa thjesht shoqeri. Ne virtualitet veshtire ta gjesh shpesh here
Per ate te plloces e kisha une nfakt ???Kë më saktësisht? nga ato të dyja që përmënda???
???????
E veshtire tmos jesh vetvetja ne realitet..njeriu njihet qe ne fytyre.... .qe ne sy..Veshtire eshte edhe ne realitet nese nuk je vetvetja dhe egzagjeron . ?
K’to pshm qe i lexon all day pllaq plluq.. jane so flluska e sapunit.?
???? Me duket se mua ma paske futur dhe ate pune e pllocit ti ???????????Ti e kuptove taman dhe drejtë ???? kurse @Revenant i ra pak si larg ???
E veshtire tmos jesh vetvetja ne realitet..njeriu njihet qe ne fytyre.... .qe ne sy..
Kto qe jan neper komente jan me shume shenja respektesh dhe shakash besoj...se qe te flasim per miqesi tamam duhet tu shohim pv njerzve ??
Une akoma skam gjetur ndonje mik per koke ne kto vite virtualitet(jo se ska njerz tmire,sepse tgjithe jan tmire sipas vetes tyre,por qe nuk perputhen tipet).. vetem kam shoke qe i respektoj dhe me respektojn nga virtualiteti...miq kam vetem ata qe nga femijeria dhe ata qe i kam patur perkrah gjate jetes...
E drejte me ato qe thua..por ama ne virtualitet gjen edhe cfare kerkon...nese futesh te gjesh miq dhe i kerkon me ngulm sa te gjesh ate qe te pershtatet ,e gjen.Miqesia ndahet ne shume hallka nuk eshte e thene … pshm ajo e femijerise, e universitetit, e punes, e lagjes etj etj etj pra secila ka vendin e saj por nuk do te thote qe nuk peshojne sa njera - tjetra. ?
Ti mbase nuk ke gjetur sepse me sa lexoj dhe kuptoj ... nuk I ke dhene as mundesine.?
Gjithsesi c’do gje e egzagjeruar eshte e lodhshme.. si ne realitet edhe k’tu ne virtualitet dhe per k’te arsye jane edhe si flluska sapuni ( k’tu kuptohet qe njerezit I fusin nje plluq non stop sepse kshu kane interesin dhe eshte kollaj per to me shkronja ) ama Po ta zhvendosesh k’te mase ne realitet .. eshte e lodhshme dhe ngordh shpejt. ?
Ty,asnjiher? ?????se i bjen sikur ja fus vetes bam?????????? Me duket se mua ma paske futur dhe ate pune e pllocit ti ???????????
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.