Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Meshkujt janë të lezetshëm kur...

Meshkujt jan te lezetshem se bejne di duam ne ???

Po tju ngjosh ju ke veshi dit e nate si bulkthi pinokut ashu do bojm. ? Pleqnia jem ke bo mungesa kam ngel pa pateric

Sjanë kërkesa
Por pika:p

A thua...... qe ska ????

O boll mire po dokesh kur po te shoh me sy
Te quaj moter e sjam per ty. .

Po tju ngjosh ju ke veshi dit e nate si bulkthi pinokut ashu do bojm. ? Pleqnia jem ke bo mungesa kam ngel pa pateric
ku je ti dashuria ime 50 vjecar? se sme duan me na chat prandaj kam humb

Kur i i len me gisht ne goje
?????????

Kur harrojne gjithcka e te falin nje perqafim gjithe dashuri (jo te shtirur)
Lexova diçka :p

“E kupton që po del me një shqiptar? :

1- Kur mamaja e tij të shtron ose të dërgon racione me ushqim të bërë vetë.

2- Koha bëhet një konstrukt social dhe krejtësisht e hapur për interpretim. Nëse ke lënë një takim në orën 8:00, duhet të jeni të vetëdijshëm se kjo do të thotë 8:00 plus deri në 90 minuta dhe kjo nuk konsiderohet vonë.

3- Fillon të shash rrjedhshëm në gjuhën shqipe.

4- E kupton se familja vjen mbi gjithkënd e mbi gjithçka.

5- Do të zbulosh gjëra në vend që nuk i ke zbuluar vetë më parë.

6- Do të shkosh në vende që nuk i gjen kurrë me një guidë turistike.

7- E gjen veten me një këndvështrim pasionant mbi politikën, pavarësisht se di shumë pak për të dhe zotohesh që nuk do të formosh një opinion.

8- E kupton se ftesa për një kafe është e ngjashme me një deklaratë dashurie.

9- Fillon të këndosh teksa luhet muzikë shqiptare, pa ia pasur idenë se çfarë po thua.

10- Standardi yt si shofere e mirë njeh një rënie pikiatë.

11- Bëhesh shumë patriotike për vendin mikpritës.

12- E kupton se pavarësisht gjithçkaje, shpatullat i ke të ngrohta.

13- Nis të hash gjëra që nuk i ke ngrënë kurrë më parë. Shih rregullin 1.

14- Mbeten të zhgënjyer dhe të habitur nga fakti se ti ke një pastruese shtëpie dhe nuk i bëni punët vetë.

15- E kupton që shumica e meshkujve nuk dinë të gatuajnë.

16- Mund të mos biesh dakord për shumë çështje liberale, por është në rregull, ti thjesht mëson që të shmangësh këtë çështje.

17- Ti e kupton se dallimet kulturore mund të tejkalohen.

18- Ritmi i jetës ngadalësohet dhe e kupton se fjalia ‘avash avash’ mund të aplikohet thuajse në gjithçka që bën ti.

19- Ty të lind një interes i thellë për traditën, kulturën dhe historinë e tyre.

20- E kupton se rolet tradicionale gjinore zbatohen ende këtu.

21- Ti me të vërtetë e vlerëson se sa të sjellshëm, të kujdesshëm dhe të mendueshëm janë ata.

22- E gjen veten duke u marrë me kushedi sa lloje çajrash dhe mjekimesh bimore.

23- Nis e mësohesh me temperamentin shqiptar. Nëse janë të zemëruar, të lumtur, të trishtuar apo të ngazëllyer, gjithmonë e gjithnjë e shprehur në një shkallë pasionante- në tri fjalë të shkurtra: Gjak i nxehtë ballkanik.

24- E gjen veten duke besuar/pranuar se pak xhelozi është diçka e mirë dhe përfaqëson drejtpërsëdrejti nivelin e dashurisë në një marrëdhënie.

25- E kupton se ata nuk janë të gjithë të fiksuar pas statusit ‘cool’/pasaportave apo vizave.

26- Ti e kupton se gjithçka është e mundur në Shqipëri.

27- Ti ke partnerin më të mirë ndonjëherë dhe nuk do ta kesh ndryshe.”

Burimi: Mapo.al

?? Unë me shumëca qesha; ama, 8,9,10 janë gallatë fare! ??

Lexova diçka :p

“E kupton që po del me një shqiptar? :

1- Kur mamaja e tij të shtron ose të dërgon racione me ushqim të bërë vetë.

2- Koha bëhet një konstrukt social dhe krejtësisht e hapur për interpretim. Nëse ke lënë një takim në orën 8:00, duhet të jeni të vetëdijshëm se kjo do të thotë 8:00 plus deri në 90 minuta dhe kjo nuk konsiderohet vonë.

3- Fillon të shash rrjedhshëm në gjuhën shqipe.

4- E kupton se familja vjen mbi gjithkënd e mbi gjithçka.

5- Do të zbulosh gjëra në vend që nuk i ke zbuluar vetë më parë.

6- Do të shkosh në vende që nuk i gjen kurrë me një guidë turistike.

7- E gjen veten me një këndvështrim pasionant mbi politikën, pavarësisht se di shumë pak për të dhe zotohesh që nuk do të formosh një opinion.

8- E kupton se ftesa për një kafe është e ngjashme me një deklaratë dashurie.

9- Fillon të këndosh teksa luhet muzikë shqiptare, pa ia pasur idenë se çfarë po thua.

10- Standardi yt si shofere e mirë njeh një rënie pikiatë.

11- Bëhesh shumë patriotike për vendin mikpritës.

12- E kupton se pavarësisht gjithçkaje, shpatullat i ke të ngrohta.

13- Nis të hash gjëra që nuk i ke ngrënë kurrë më parë. Shih rregullin 1.

14- Mbeten të zhgënjyer dhe të habitur nga fakti se ti ke një pastruese shtëpie dhe nuk i bëni punët vetë.

15- E kupton që shumica e meshkujve nuk dinë të gatuajnë.

16- Mund të mos biesh dakord për shumë çështje liberale, por është në rregull, ti thjesht mëson që të shmangësh këtë çështje.

17- Ti e kupton se dallimet kulturore mund të tejkalohen.

18- Ritmi i jetës ngadalësohet dhe e kupton se fjalia ‘avash avash’ mund të aplikohet thuajse në gjithçka që bën ti.

19- Ty të lind një interes i thellë për traditën, kulturën dhe historinë e tyre.

20- E kupton se rolet tradicionale gjinore zbatohen ende këtu.

21- Ti me të vërtetë e vlerëson se sa të sjellshëm, të kujdesshëm dhe të mendueshëm janë ata.

22- E gjen veten duke u marrë me kushedi sa lloje çajrash dhe mjekimesh bimore.

23- Nis e mësohesh me temperamentin shqiptar. Nëse janë të zemëruar, të lumtur, të trishtuar apo të ngazëllyer, gjithmonë e gjithnjë e shprehur në një shkallë pasionante- në tri fjalë të shkurtra: Gjak i nxehtë ballkanik.

24- E gjen veten duke besuar/pranuar se pak xhelozi është diçka e mirë dhe përfaqëson drejtpërsëdrejti nivelin e dashurisë në një marrëdhënie.

25- E kupton se ata nuk janë të gjithë të fiksuar pas statusit ‘cool’/pasaportave apo vizave.

26- Ti e kupton se gjithçka është e mundur në Shqipëri.

27- Ti ke partnerin më të mirë ndonjëherë dhe nuk do ta kesh ndryshe.”

Burimi: Mapo.al

?? Unë me shumëca qesha; ama, 8,9,10 janë gallatë fare! ??
Hahahaha sa realiste gjitha kto :D
Ehh shqiptaret??

Shyqyr qe bej pjese te burrat e jo te meshkujt :P

Na kilikosni ju bohemi te lezetshem se kto qe kerkoni ju qiqrra ne hell ?

Kur bejn si shakator per ti ber pershtypje nje Femre ?

jan te lezetshem kur provojn te bejn tipin dominues..dhe pse e din shume mire qe sdel gje hajrit :P

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back