- Regjistruar më
- Nëntor 6, 2019
- Mesazhe
- 16,660
- Pëlqime
- 18,619
Ja pskem ba mir sak ???Mir ja paske bo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Ja pskem ba mir sak ???Mir ja paske bo?
Po por koha eshte deshmij per shum gjera dhe po genjejm genjejm vetveten ne radh te par pastaj tjerin.Varet! Ka shume "shtirje", prapa telefonit bejne te gjithe bejne si intelektuale te "kulluar".
A je intelektual ti hmm?Varet! Ka shume "shtirje", prapa telefonit bejne te gjithe bejne si intelektuale te "kulluar".
Ishte "parabolë" qe ju kuksianet nuk e kuptoni??(shaka)A je intelektual ti hmm?
Ja pra fatkeqesisht as ti se kuptove qe une Po beja shaka ?Ishte "parabolë" qe ju kuksianet nuk e kuptoni??(shaka)
Jo s'jam ama e kuptoj kur njerezit shtiren...
mire e ke, po i ndjame mendim et se me i bashku jena shume larg ?
nuk jam ndakort me format absolute te menduarit, ti vete nuk je absolute aq me shume mendimi, mendoje thelle, dhe naj here shikoje pasoshen franceze qe te mbushet menja
zemra e truni shpesh here per mos me thane gjithmone jane ne dualitet me njani tjetrin, kshuqe naj here qellon te fitoje truni e naj here zemra, qe ketu nis qe ti je nje qenie relative .......dhe vepron si e tille
Per paragrafin e pare :
Pikerisht ate Thash un jam tip qe nuk lejoj tme bashkohen mendimet .
Per paragrafin e dyte.
kush tha jam absolute ? Un se mbaj veten per ndryshe nga te tjerat thjesht un per sa e njoh veten e di qe nje lidhje ne kte menyre nuk do funksionoje.
Nuk e dua . Kur je tip qe jep shume nga vetja dhe merr nje zhgenjim nga nje shok , mik ça pret nga dikush qe i fal zemren? Jo jo jam rehat sinqerisht vazhdoj te jem e mendimit qe nuk do ja lejoj vetes kurre nje lidhje te tille .
Hy knaqu me shoqeri dhe dil jeto jeten reale . ?
Kte pasoshe se kuptova ?
per paragrafin e trete . Prap Ncuq un deri ne kte moment jam e lumtur me vendimet e mia . Zemren dhe trurin e qete .?
E zoti Ber po he thuaju ktyre ti?Varet! Ka shume "shtirje", prapa telefonit bejne te gjithe bejne si intelektuale te "kulluar".
Thash zhgenjim sepse vetem ajo mund ta shkaterroj nje shoqeri/miqesi/dashuri po ve ca te duash ti prap un do insitoj Qe jo . Ska rendesi nga vjen rendesi ka qe ndodh .?prap gabon, kur thua zhgenjim, qe ketu nisesh me nje marsh me te vogel se sa mashkulli dhe un te ftoj te jesh ne te njejtin nivel, sepse zhgenjimi mund te jete edhe nga ana e mashkullit...
po absolute je perderisa thu me ba transplant trunit e zemres....se ndryshe nuk ndryshon ide..
pasoshe ose pasaporte ose ne shqip "leterhyrse"
Thash zhgenjim sepse vetem ajo mund ta shkaterroj nje shoqeri/miqesi/dashuri po ve ca te duash ti prap un do insitoj Qe jo . Ska rendesi nga vjen rendesi ka qe ndodh .?
Edhe transplantation te bej duhet tme pershtatet mua qe jam . Kte se mendove ti ? Sidoqoft skan rendesi ça do te flasim kur un idete e mia i kam te qarta ktu e kaq vite .
Dixhital apo doras do e doje (nese do e kisha ) . ?? Fatkeqsisht kam lind ne kohen e Enverit jo ne kohen e demokracise . Jam rehatu e nuk me ka interesu nje manual i till por kjo nuk me penalizon mendoj te shpreh cfare me duket e drejte .ke fole si me pas nje manual perpara, nese e ke nje manual te tille a mund te ma huazosh edhe mu....
Dixhital apo doras do e doje (nese do e kisha ) . ?? Fatkeqsisht kam lind ne kohen e Enverit jo ne kohen e demokracise . Jam rehatu e nuk me ka interesu nje manual i till por kjo nuk me penalizon mendoj te shpreh cfare me duket e drejte .
Je tu ma lyp me stil me duket ? ...manualin e kam fjalen ? mos te keqkuptohen teleshikuesit ? .A ban me ma dhane manualin tend ne format pergamene se qenka me e msu permendesh e me pas me e konservu ne arkivin tim?
Kuptohet qe i perkasim se njejtes kohe?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.