- Regjistruar më
- Prill 1, 2020
- Mesazhe
- 8,416
- Pëlqime
- 2,710
Me mire te dish se te kesh them UneSigurisht nqs eshte e “zgjuar” pse jo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Me mire te dish se te kesh them UneSigurisht nqs eshte e “zgjuar” pse jo ?
???Pronar bunkeresh te shpallur monument kulture thuaji ???
Ca ke bo , mire ca ke bo ??
Une them me mir te kem se per te dit di ??Me mire te dish se te kesh them Une
Mirëbrëma!Pershendetje Melo !
Ti e di qe une nuk te kap paragjykuar e nuk e bej ! Thjesht dua te te pergj por pa te keq.
Mendoj se e ke gabim ne disa pika !
Nqs nje femer e zgjedh ate si pune ose profesion dmth e “zgjedh” nuk ka pse ta shikoj veten si lec ose si e perdorur nga nje pasanik. Disa e shikoj thjesht nje pune !
Mbase nga mundesia e pasjes se nje profesioni ose arsimimi ose sepse fiton me shume. Por nuk ka asgje te keqe deri ne momentin qe ajo e ben me deshiren dhe vullnetin e saj !
Ca do bej pas nje far moshe?
Nqs eshte nje femer e zgjuar ! Duke fituar shume mund edhe te kursej shume. Keshtu qe do ket ca lek menjean dhe mund te hap nje pune te sajen ose te jetoj. Do isha me shume kundra pikes se dyte !
Sepse duke pare korrupsioni dhe padrejtesin kjo pika e dyte vetem se sa do favorizonte me shume kriminelet dhe pushtetaret e korruptuat.
Mendo jasht kornizave dhe larg mentalitetit per njerezve.Mirëbrëma!
1. Nëse nuk asht lodra e nji "pasuniku" të çm.
endun që ashtu si i ka fitu ashtu po i harxhon..
Çf i bie të jetë!
Biles jo e nji por e shumë ndoshta!
2. Nëse do ishte femer me mend , nuk do bante kurrë ate punë, ka sa duash shoqata, ma mirë me lyp lek se me t'punosh atë punë.
Që as punë nuk i them!
3. Ça do hap ajo femra e zgjuar, e cili njeri me mend në kokë shkon te "biznesi" saj???...
Apo do hap dhe ajo nji të tillë për vajzat e tjera!
Kam qen, jam, e do jem gjithmonë pooooor gjithmonë kunder te dyjave!!
Poooor do ndalem pak tek njëra nga pikat e diskutimit!
Urooj që mos më thon "pargjykuse" se gjaja e par që thoni kjo asht.
Sa her unë jap nji mendim, apo në diskutime.
-Unë personalisht mendoj që nëse ne zgjedhim nji rrug të shkurta gjithmon na çojn ma larg.
Lekt qê fitohen kshu jan lek të pistaaa!!!!
Edhe mendoj që sado reaht të jesh, sado lek t'fitosh me ktë pun që ban, nuk ta heq dot t'shkumen tande..
Sinqeeerisht mund fitojnnnê shummmmmmmë , pooor dinjiteti jot si femen, si motër, si shoqe, e si bija e nji nane e nji babe që ndoshta kan baaaa shummmmmë sakrifica me të rrit!
Plus që asht nji punn që se ke të përheshme, se kur të shkosh në nji moshë, ça do bash ????????....
Se ti s'din me ba asigja tjr, se po të dishe nuk e kishe ba ket punê!!
Se di mendoj që ma mir me fitu pak nga pak.
Ndoshtaaa duhen shummmmë vite me pas nji diçka tanden.
Se sa me fitu shummmë me anë të ksaj pune.
M'falni pooor nuk je asigja ma shumë se lecka e nji "pasuniku" të lujtun mendesh që harxhon lek në të tilla idotësi!!!
Psee mos me ken ti bosjaa e vetës tande, e pse me i dhan mundësin tjetrit më të poshtru, me lujt me ty si kukull, e me të lan mënjan siq i lajn plehrat në kosh!!
Me ket pun, humb vlerat tuja!
Edhe mundësin e krijimit t'familjes, edhe poqese e krijon dikur shummmmmmë vitee ma larg.
Çfar do i msosh fmis tand, ça do i thuash!
Se ti nuk din t'bash asnji punë tjetër!!!
Se nuk je e nuk ke qen kurrrrë poor kurrrrë e zonja e vetës tande!!
Poor nëse nuk ju pëlqen thjesht kalojeni, poor nëse ju bani ironi, e mundohni me ulë atë që them mos prisni me ju përqafu.?
Moj molle me mire te legalizohet! Se sa ti perdhunojne vajzat neper shkolla konvikte! Apo te abuzojne me te miturit.Mirëbrëma!
1. Nëse nuk asht lodra e nji "pasuniku" të çm.
endun që ashtu si i ka fitu ashtu po i harxhon..
Çf i bie të jetë!
Biles jo e nji por e shumë ndoshta!
2. Nëse do ishte femer me mend , nuk do bante kurrë ate punë, ka sa duash shoqata, ma mirë me lyp lek se me t'punosh atë punë.
Që as punë nuk i them!
3. Ça do hap ajo femra e zgjuar, e cili njeri me mend në kokë shkon te "biznesi" saj???...
Apo do hap dhe ajo nji të tillë për vajzat e tjera!
Për ktë punnnnnnnë kurrë pooor kurrë!!!Mendo jasht kornizave dhe larg mentalitetit per njerezve.
Dhe do ndryshosh kendveshtrim
Përderisa asht hap si tem diskutimi, asht hap me than mendimin ton personal.Moj molle me mire te legalizohet! Se sa ti perdhunojne vajzat neper shkolla konvikte! Apo te abuzojne me te miturit.
Sec bejne dynjaja me trupin e tyre ska ci duhet moralistave!
Moj melo e di ti cili eshte profesioni me i vjeter ne bot?Për ktë punnnnnnnë kurrë pooor kurrë!!!
M'fal poor tek zyra e punês ajo femra e zgjuar që ti thua.
I ofrohen kurse flas, e merr nji zant apo profesion!!
Po ti përodrte aty dy pal mend që ti po thua i paska!!
M'fal poor ma mir rri me menatlitetin twm ******** sa ti mbështes femrat të tilla që shesin veten për lek!!
Joo jooo dhe joooo kurrë poo kurrë në asnji mënyrë nuk i mbêshtes!!!
Nuk po te kundershtoj Po them dhe Une mendimin tim! Por Mos lidhni gjithcka me moralin!Përderisa asht hap si tem diskutimi, asht hap me than mendimin ton personal.
Kaq nuk do thot që me ken dakort me mendimin tem.?
Nuk po te kundershtoj Po them dhe Une mendimin tim! Por Mos lidhni gjithcka me moralin!
Ka qe e bejne per lek ka qe e bejne for free?
Une jam dakort me mendimin tan, per kry temPërderisa asht hap si tem diskutimi, asht hap me than mendimin ton personal.
Kaq nuk do thot që me ken dakort me mendimin tem.?
Ore une jam me parimin me e bo me lek por ketu ne shqiperi jan zhikolot pafund e nuk kap dot naj kliente ??Nuk po te kundershtoj Po them dhe Une mendimin tim! Por Mos lidhni gjithcka me moralin!
Shif ne lagjeNjeh ndonje for free ? ?
Jo se di!Moj melo e di ti cili eshte profesioni me i vjeter ne bot?
Mirê ti a do doje nji mike me.ktë profesion, kolege, apo që neser ajo hyn e bahet mësuesja e fmis tand, se e ka fut ai miku?!!!!Nuk po te kundershtoj Po them dhe Une mendimin tim! Por Mos lidhni gjithcka me moralin!
Shif ne lagje
Jane pikerisht ato qe bejne moral?
Ky I ka qejf profesionistet?Jo se di!
M'fal por ti po flet si djalê në ktë temë! ??
Mirê ti a do doje nji mike me.ktë profesion, kolege, apo që neser ajo hyn e bahet mësuesja e fmis tand, se e ka fut ai miku?!!!!
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.