Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
He te keqen,ato I luajne fene. Ja pijne lengun jetes.Eshte bote interesi , te huajat me shume . ?
Ti giuro singior giudice non e colpa mia se sono cresciuto male in questa vida ???Un jam e mendimit se materialiste jan ato femra/meshkuj qe su ka ron naiher bytha ne uj,ato qe se din se cfare eshte puna,ato qe i ka majt baba e nona me lek,ato qe i mbajne dashnoret me lek. Se po te punosh vet si “qeni” ateher sje materialist. Por te na rrojne shpatullat tona sw pee tjt gje skena byth.
Fukaralliku me lal i bon ? te dhjefsga makinat shpiat leket kur je bic nshpirt asgjo se ndrrysho lal ta thiguroj. ??? mos persiper me fol per gjith femrat. Ne kohet e sotme jemi bo ne me keq se femrat po e fus veten nlist edhe pse se rruj hic te kjo pjes sepse un jom material vet ??Femra nuk eshte materialiste. Ju jeni. Ju e beni te tille. Sepse nuk keni cfar te jepni nga vetja dhe prezantoheni me gjera materiale. Nje femer nuk rritet kurre me edukate te tille.
Nese nje femer eshte e tille ate e ben ti. Ne prezantimin tend te pare thua qe kam kete makine, shtepi kaq te madhe, do shkojme ketu do shkojme aty. Ty edhe nese te dashuron ajo vajze do mendosh qe te do leket, sepse ti ate ke jap nga vetja.
FEMRAT NUK JANE MATERIALISTE!!
Dashuria tretet shpejt. Kur mungojne sendet materiale,tretet edhe me shpejt. Madje te gjitha llojet e dashurise,treten shpejt po nuk pati mireqenie materiale. Kam pare ne Tirane nje pllakat ne murin e nje pallati,ku shkruhej "ne kujtim te prinderve tane te dashur,qe na lane kete prone"....Vras mendjen sa femije pa prona u kane bere te tilla dedikime prinderve.Femra nuk eshte materialiste. Ju jeni. Ju e beni te tille. Sepse nuk keni cfar te jepni nga vetja dhe prezantoheni me gjera materiale. Nje femer nuk rritet kurre me edukate te tille.
Nese nje femer eshte e tille ate e ben ti. Ne prezantimin tend te pare thua qe kam kete makine, shtepi kaq te madhe, do shkojme ketu do shkojme aty. Ty edhe nese te dashuron ajo vajze do mendosh qe te do leket, sepse ti ate ke jap nga vetja.
FEMRAT NUK JANE MATERIALISTE!!
Me mire kshu se po lejn nom ato qe kan prona tu vra vlla me vlla ?Dashuria tretet shpejt. Kur mungojne sendet materiale,tretet edhe me shpejt. Madje te gjitha llojet e dashurise,treten shpejt po nuk pati mireqenie materiale. Kam pare ne Tirane nje pllakat ne murin e nje pallati,ku shkruhej "ne kujtim te prinderve tane te dashur,qe na lane kete prone"....Vras mendjen sa femije pa prona u kane bere te tilla dedikime prinderve.
Shiko.Dashuria tretet shpejt. Kur mungojne sendet materiale,tretet edhe me shpejt. Madje te gjitha llojet e dashurise,treten shpejt po nuk pati mireqenie materiale. Kam pare ne Tirane nje pllakat ne murin e nje pallati,ku shkruhej "ne kujtim te prinderve tane te dashur,qe na lane kete prone"....Vras mendjen sa femije pa prona u kane bere te tilla dedikime prinderve.
E di,e di. Ja ,po shifja serialin sulltan Kosem. Sulltan Mehmeti i trete vrau 19 vellezer ne nje dite,per ceshtje prone. Helbete,nuk behej fjale per 6 dynyme,por per 6 milione kilometra katrore...Gruaja e tij u gezua shume kur e mori vesh,dhe beri aheng ne pallat. Zaten,ajo e e shtyu.Me mire kshu se po lejn nom ato qe kan prona tu vra vlla me vlla ?
Bota eshte materiale ,kurse ti me thua femra nuk eshte materialiste. Po ku jeton femra,ne ajer? Gjithe ata qe jetojne me kembe ne toke,kush me shume e kush me pak,jane materialista. Duan te kene sa me shume.Ne fund fare jane femrat qe e riprodhojne materien njerezore. Pra,edhe nga natyra ,femra eshte materialiste,sepse eshte nena e materializmit.Shiko.
Gjerat materiale vijne nga nje njeri i zgjuar dhe i shkathet. Dhe sigurisht qe cifte duhet te punoj fort qe te kene nje maredhenje te shendetshme. Nese ekonomia bie, fillojne problemet dhe femijet nuk kan cfar te hane, jo qe dashuria tretet shpejt, por nuk mund te jetosh kurrsesi me nje njeri qe te “tall” le te themi.
Mua prinderit cfar me lane? Asgje. Dhe cfar jane ata per mua? Gjithcka qe une kam. Sigurisht qe une kur te ndertoj shtepine time, do jete fale forcave te mia, por edhe fale edukates qe me kane japur prinderit dhe me mesuan se si duhet te jetoj.
FEMRA NUK ESHTE MATERIALISTE!
?
Ty do qe te ec mendimi jot she nuk bazohesh askund. Une nuk mund te bashkebisedoj me ty se ti thua ato qe te interesojne ty. ?Bota eshte materiale ,kurse ti me thua femra nuk eshte materialiste. Po ku jeton femra,ne ajer? Gjithe ata qe jetojne me kembe ne toke,kush me shume e kush me pak,jane materialista. Duan te kene sa me shume.Ne fund fare jane femrat qe e riprodhojne materien njerezore. Pra,edhe nga natyra ,femra eshte materialiste,sepse eshte nena e materializmit.
Ferma eshte heroine perderisa sjell jete Por bela ka qef me i ron meShiko.
Gjerat materiale vijne nga nje njeri i zgjuar dhe i shkathet. Dhe sigurisht qe cifte duhet te punoj fort qe te kene nje maredhenje te shendetshme. Nese ekonomia bie, fillojne problemet dhe femijet nuk kan cfar te hane, jo qe dashuria tretet shpejt, por nuk mund te jetosh kurrsesi me nje njeri qe te “tall” le te themi.
Mua prinderit cfar me lane? Asgje. Dhe cfar jane ata per mua? Gjithcka qe une kam. Sigurisht qe une kur te ndertoj shtepine time, do jete fale forcave te mia, por edhe fale edukates qe me kane japur prinderit dhe me mesuan se si duhet te jetoj.
FEMRA NUK ESHTE MATERIALISTE!
?
Une te thashe mendimin tim. Ti po munde hidhe poshte. Une nuk ta imponova. Muhabet po bejme,nuk po ndajme pronat.Ty do qe te ec mendimi jot she nuk bazohesh askund. Une nuk mund te bashkebisedoj me ty se ti thua ato qe te interesojne ty. ?
Dashke sherr sot ??? hajde mrrif mue ?Mir.
Shpejt e kuptove fi?Ty do qe te ec mendimi jot she nuk bazohesh askund. Une nuk mund te bashkebisedoj me ty se ti thua ato qe te interesojne ty. ?
Me ke e ke ti?Shpejt e kuptove fi?
Me tyMe ke e ke ti?
Ky mduket qe esht ai qe bon poezi apo jo?Me ty
Per kete e kisha,shpejt ja kape mendimin?Ty do qe te ec mendimi jot she nuk bazohesh askund. Une nuk mund te bashkebisedoj me ty se ti thua ato qe te interesojne ty. ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.