Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Sdo te marresh asni coment ?????fshije sa sta kan pa ??????"kujt ti djegi, le ta mbaj..."
Hiq një pjesë shum po shum të vogël
Pjesa dërrmuese ktu, sidomos "femrat", janë "ungjill i mbuluar", arrogante dhe hipokrite...
Spo komentojnse po me djek:"kujt ti djegi, le ta mbaj..."
Pjesa dërrmuese ktu, sidomos "femrat", janë "ungjill i mbuluar", arrogante dhe hipokrite...
Po na cudit e sis"kujt ti djegi, le ta mbaj..."
Kush te ka zhgenjy"kujt ti djegi, le ta mbaj..."
Unë jo njëher ?Kush te ka zhgenjy
qe s'di c'tu them ? ?
As un ?Kush te ka zhgenjy
qe s'di c'tu them ? ?
Une se di ?Unë jo njëher ?
Ty te kemi camarroken e vogel,edhe nuk besoj se ben ksoj gjerashAs un ?
Edhe kjo ka munsi ???Une vec kte do ta lidhja,që kur erdha kt nga femrat ishin vec dy qe me uruan mireseardhje,kurse pash ni dit qe kishte ardh nje djal i ri ktej edhe ishin gjujt femrat ktu si mas mjaltit ?tani them une mos po dalin gocat 75 t’martume ?
M'u thafshin gishtat qe s'paskam uruar mire se ardhjen e nje strong girl (amazone)Une vec kte do ta lidhja,që kur erdha kt nga femrat ishin vec dy qe me uruan mireseardhje,kurse pash ni dit qe kishte ardh nje djal i ri ktej edhe ishin gjujt femrat ktu si mas mjaltit ?tani them une mos po dalin gocat 75 t’martume ?
Shpirt un kam uru ❤Une vec kte do ta lidhja,që kur erdha kt nga femrat ishin vec dy qe me uruan mireseardhje,kurse pash ni dit qe kishte ardh nje djal i ri ktej edhe ishin gjujt femrat ktu si mas mjaltit ?tani them une mos po dalin gocat 75 t’martume ?
Ejjjj se kuptOj cfare problemi perben e martume apo e pamartume.Une vec kte do ta lidhja,që kur erdha kt nga femrat ishin vec dy qe me uruan mireseardhje,kurse pash ni dit qe kishte ardh nje djal i ri ktej edhe ishin gjujt femrat ktu si mas mjaltit ?tani them une mos po dalin gocat 75 t’martume ?
Un pershembull heq merzin kaloj kohe shaka shum gjeraEjjjj se kuptOj cfare problemi perben e martume apo e pamartume.
Pse kapeni vetem pas gocave!!
Thua cunat jan beqare?
Per mendimin tim ska lidhje se si eshte individi.
Cdo njeri mund te hyj per shume arsye ketu,
Si per me kalu pak min,me heq merzitjen,me komuniku ne grup shoqeror.
Ska lidhje se si eshte:
Thua kena hy me kerku burr,gru ketu??
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.