- Regjistruar më
- Shkurt 4, 2020
- Mesazhe
- 69,761
- Pëlqime
- 62,187
Megalluks çokollata e colaOre qe thuaj sthash per cokollata,po njerz jemi nje cokollat do e hash nje gote kole me buke do e pish

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Megalluks çokollata e colaOre qe thuaj sthash per cokollata,po njerz jemi nje cokollat do e hash nje gote kole me buke do e pish
Po te shkolla Vasil Shanto është një tregtar nga Korça, Genti e ka emrin. Ka mall të mirë dhe të ditës. Aty blej çdo gjë unë.Ku e ble kte spinaqin nje mij leke ti,se mua 3 mij e ca leke ma shiti tufen kjo te lagja qw vdekt
Ne ktu vuajm per te ngren o claa ju andej te ngrenen e keni gjen me minimale dhe normaleMegalluks çokollata e cola![]()
Ne dimer 5mij lek kg e specaveKu e ble kte spinaqin nje mij leke ti,se mua 3 mij e ca leke ma shiti tufen kjo te lagja qw vdekt
Te vi une nga astiri vasil shanto me qeska ne urban ehe sja vlenPo te shkolla Vasil Shanto është një tregtar nga Korça, Genti e ka emrin. Ka mall të mirë dhe të ditës. Aty blej çdo gjë unë.
Vallaj atje po nuk punove fort nuk ja del dot pertej shakave..Ne ktu vuajm per te ngren o claa ju andej te ngrenen e keni gjen me minimale dhe normale![]()
Tani i blej unë 0.8 euro sa të duash me kuintal specaNe dimer 5mij lek kg e specave![]()
@Claa te betohem te dalesh me mamin tim pazar ketu thot mos hyr me mua se me kerrdis,kur shkojm bejm pazar jasht merr karrocen e madhe ajo e thot bli cte doje qefi,se si dridhet syri nga cmimet atje ,ktu i dhimbsen ngaqe jan shtrenjtNe dimer 5mij lek kg e specave![]()
VEtem ti i gjen kaq lire me duketTani i blej unë 0.8 euro sa të duash me kuintal speca![]()
Flasim per njerz tamam neVallaj atje po nuk punove fort nuk ja del dot pertej shakave..
Deri dimer u kalben u ben marmalat specatTani i blej unë 0.8 euro sa të duash me kuintal speca![]()
Po është prodhim i vendit pra tani, se më parë kanë qenë më shtrenjtë kur ishin import.VEtem ti i gjen kaq lire me duket![]()
Ska faj te betohem, ashu edhe ne kshu bejm, hym supermarket ktu e mbushim karrocen ploot. Atje ska shans@Claa te betohem te dalesh me mamin tim pazar ketu thot mos hyr me mua se me kerrdis,kur shkojm bejm pazar jasht merr karrocen e madhe ajo e thot bli cte doje qefi,se si dridhet syri nga cmimet atje ,ktu i dhimbsen ngaqe jan shtrenjt![]()
Si do qe te jete atje eshte cdo gje me shtrejt se ktu e ne shum vende tjera.Po është prodhim i vendit pra tani, se më parë kanë qenë më shtrenjtë kur ishin import.![]()
Dani ka gjet at Gentin qe ja jep lire specat e mendon kshu aiOre @daniel00 ullinj me bajame ketu 350 leke vazoja e vogel ne gjermani 1 euro
Philadelpia ktu 350 leke andej 1 euro
Picat e gatshme ne supermarket 6 mij leke atje 1.80 cent 3 cop
Rri tani na ler![]()
Po pse të blej unë ushqim gjithë konservant dhe të shtrenjtë kur ke fruta perime të vendit e të lirë. Secili ka shijet e veta ama nuk mund të ankohesh për mallra importi se dihet që do shkojnë më shtrenjtë se sa janë në vendet ku janë prodhuar. Unë blej djath kaçkavall shqiptar Dervishi 9 euro kg . Salca 700 gr de Cecho 1.3 euro , makarona barilla 0.8 euro . Ha kënaqem .Ore @daniel00 ullinj me bajame ketu 350 leke vazoja e vogel ne gjermani 1 euro
Philadelpia ktu 350 leke andej 1 euro
Picat e gatshme ne supermarket 6 mij leke atje 1.80 cent 3 cop
Rri tani na ler![]()
po nuk eshte jeta vetem speca dhe spinaqDani ka gjet at Gentin qe ja jep lire specat e mendon kshu ai![]()
Ore mire e ke po nuk ha dot fjithe jeten vetem gjerat e gentit,duhet dicka e nga supermarketiPo pse të blej unë ushqim gjithë konservant dhe të shtrenjtë kur ke fruta perime të vendit e të lirë. Secili ka shijet e veta ama nuk mund të ankohesh për mallra importi se dihet që do shkojnë më shtrenjtë se sa janë në vendet ku janë prodhuar. Unë blej djath kaçkavall shqiptar Dervishi 9 euro kg . Salca 700 gr de Cecho 1.3 euro , makarona barilla 0.8 euro . Ha kënaqem .![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.