Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mendime të momentit.....

Spo kuptoj dicka @daniel00 po thot qe eshte mire ne tirane apo keq?😂
Po them është rrugës për tu bërë më mirë se në Gjermani 🤪
Ka të mira ka të këqija, por është duke u bërë shumë moderne.

https://www.mcntv.al/node/221217 Shihe pak për çfarë shifrash flitet.

Janë investuar në 10 vite 120-130 miliardë euro në sektorin e ndërtimit, këtë e ka bërë një ekonomi që në dhjetë vite nuk ka prodhuar më shumë se 200 miliardë euro pasuri. Kaq e vogël është në total.

Sado të mëdha të jenë kapacitete e bankave shqiptare për të përligjur këtë sasi të pabesueshme investimi prej 120-130 miliardë euro...

Me mire, me lire.
Danieli qenka patronazhist😂😂
Ca me lire thuaj @daniel00 vajta qpar supermarket se me kishte ren sheqeri mora nje lacta ,nje kola te madhe 1.5 l dhe nje kanaxe shume te vogel kole 4 mij e ca leke.
Je terezi daniel,vetem ketu qe nuk eshte lire.
Une javes tjeter largohem nga shqiperia e po numeroj oret
Lere cthot danieli @Claa ,ktu eshte ber te ikesh naten mos shofi njeri

Po them është rrugës për tu bërë më mirë se në Gjermani 🤪
Ka të mira ka të këqija, por është duke u bërë shumë moderne.

https://www.mcntv.al/node/221217 Shihe pak për çfarë shifrash flitet.

Janë investuar në 10 vite 120-130 miliardë euro në sektorin e ndërtimit, këtë e ka bërë një ekonomi që në dhjetë vite nuk ka prodhuar më shumë se 200 miliardë euro pasuri. Kaq e vogël është në total.

Sado të mëdha të jenë kapacitete e bankave shqiptare për të përligjur këtë sasi të pabesueshme investimi prej 120-130 miliardë euro i bie sikur të duash të mbulosh Everestin me çarçaf.
Po ai per pleqt po e beri me mire,se ktu te rinjt i mori emigrimi

Ca me lire thuaj @daniel00 vajta qpar supermarket se me kishte ren sheqeri mora nje lacta ,nje kola te madhe 1.5 l dhe nje kanaxe shume te vogel kole 4 mij e ca leke.
O zemer une vi cdo vit e di, me ik truni kur hy supermarket, kan nis mar ushqime qe ktej per zotin.. tmerr seriozisht

O zemer une vi cdo vit e di, me ik truni kur hy supermarket, kan nis mar ushqime qe ktej per zotin.. tmerr seriozisht
Mamin tim e ze koka ktu kur vjen nga cmimet,lere me rruget makinat

Mamin tim e ze koka ktu kur vjen nga cmimet,lere me rruget makinat
Mire cmimet, po ato me makinat si thua ti, kur te parakalojn aty ca injoranta me makina te shtrejta te rrezikojn jeten per zotin. As edukat nuk ka as rregull nuk ka asgje te hajrit nuk tani per tani.

SA eshte pensioni atje? I keni pyt te moshuarit a ju dalin ato lek?
200 mij merr gjyshi im i shkret,mire qe i ka rregulluar ti marri ilacet pa leke dhe shtepit i ka te veta se ndryshe keq puna

Mire cmimet, po ato me makinat si thua ti, kur te parakalojn aty ca injoranta me makina te shtrejta te rrezikojn jeten per zotin. As edukat nuk ka as rregull nuk ka asgje te hajrit nuk tani per tani.
E di aman ktu duhet te zgjosh ter instiktet dhe shqisat kur del nga pallati se eshte zot na ruaj ne rruge

Unë nuk thashë është më lirë për çokollata italie e për coca cola e çfarë blen ti.
Thashë për ushqime të shëndetshme. Këtu ha më lirë dhe më mirë sesa në Evropë.
Unë blej domate me 1 euro, sallatë jeshile 1 euro kg, bizele 1.2 euro, barbunja 1.4 euro.
Bukë masive 1 euro. Sheqer 0.7 euro. Vaj misri 2 euro, ujë mineral 1.2 euro 7 ose 10 litra.
Spinaq 1 euro kg.

Unë nuk thashë është më lirë për çokollata italie e për coca cola e çfarë blen ti.
Unë blej domate me 1 euro, sallatë jeshile 1 euro kg, bizele 1.2 euro, barbunja 1.4 euro.
Bukë masive 1 euro. Sheqer 0.7 euro. Vaj misri 2 euro, ujë mineral 1.2 euro 7 ose 10 litra.
Spinaq 1 euro kg.
Qershiat sa jan? 😂

Spinaq 1 euro kg.
Ku e ble kte spinaqin nje mij leke ti,se mua 3 mij e ca leke ma shiti tufen kjo te lagja qw vdekt

Po nuk blihen perimet në supermarket, e as frutat se janë edhe të mbetura edhe të shtrenjta. Unë i blej në tregtar që merr furnizim sa nga jashtë e sa nga brenda vendit.

Spinaq 1 euro kg.
Ore qe thuaj sthash per cokollata,po njerz jemi nje cokollat do e hash nje gote kole me buke do e pish

Po nuk blihen perimet në supermarket, e as frutat se janë edhe të mbetura edhe të shtrenjta. Unë i blej në tregtar që merr furnizim sa nga jashtë e sa nga brenda vendit.
Ne pazar i blejm o Dani, kemi cdo jave diten e pazarit super fruta perime te fresketa.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back