Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Po ju vezhgoj dhe me pelqejn argumentat tuaja,po ju imagjinoj si me qen ne ring dhe po i rrasni shpulla turinjve njeri tjetrit@Mignonne a po na hec mhb.
Ne fakt te jesh autokton dhe te veprosh sic je ti pa e vrar mendjen se si do dukesh ne syt e tu apo tjetrit te ben karizmatik dhe po karizma eshte nje nga cilesit r oratorit te zot. Por pak rendesi ka kjo ti gjithesesi ke te drejten e botes te shofesh sic do ti!Te berit tip qesharak dhe ironik me fjale te tipit jo je prek jo sje prek nuk te ben orator te zotin. Kto gjera ndoshta i ke mesuar duke "duartrokit" liderin tend Edvin Ramen.
Je ti ai qe po mendon se une di gjithcka, sepse une nuk e kam then asnjeher lolDhe te mohuart cka ke then eshte virtyt i personave qe bejne sikur dine gjithçka por ne fakt nuk din asgje. Gje qe une e specifikova pak me larte.
Nuk mund te ngritesh argumente duke me keqinterpretuar mua!Sa per veprimet eshte tjeter gje te folurit ne menyre joverbale dhe tj gje nje veprim. Duhet ti ndash ca gjera pa te hedhesh hipoteza qe ti kthesh ne fakte.
Jo jo thjesht po bashkebisedojme.Po ju vezhgoj dhe me pelqejn argumentat tuaja,po ju imagjinoj si me qen ne ring dhe po i rrasni shpulla turinjve njeri tjetrit![]()
Shyqyr thuaj se ai tha nuk do na shkoj muhabeti, se imagjino sa do shkruanim po te na shkontePo ju vezhgoj dhe me pelqejn argumentat tuaja,po ju imagjinoj si me qen ne ring dhe po i rrasni shpulla turinjve njeri tjetrit![]()
Faleminderit qe me quan karizmatik.Ne fakt te jesh autokton dhe te veprosh sic je ti pa e vrar mendjen se si do dukesh ne syt e tu apo tjetrit te ben karizmatik dhe po karizma eshte nje nga cilesit r oratorit te zot. Por pak rendesi ka kjo ti gjithesesi ke te drejten e botes te shofesh sic do ti!
Je ti ai qe po mendon se une di gjithcka, sepse une snuk e kam then asnjeher lol
Si mund ta thoja nje gje te till?
Nuk mund te ngritesh argumente duke me keqinterpretuar mua!
Gjithesesi te pergezoj per aftesin qe paske per te paragjykuar
P.S. Edi Rama me sa di une eshte kryeminister i Shqiperis apo ka qene ?!![]()
te thash qe me te gjithe do te eci muhabeti vajShyqyr thuaj se ai tha nuk do na shkoj muhabeti, se imagjino sa do shkruanim po te na shkonte![]()
Me mu spo i hec pse rrente thash qe me te gjithe do te eci muhabeti vaj
Kur fle deri ne gjysme te dites si kujtove ti mo shpirt@Anisa elle ti si tjerat dole , tma mir diten e par pastaj![]()
Eh kjo o e keqja .. ti je kanarin un kerkoja shqiponjeKur fle deri ne gjysme te dites si kujtove ti mo shpirt
Une jam zog mengjesi![]()
Eh kjo o e keqja .. ti je kanarin un kerkoja shqiponje![]()
Ma the, ma the dhe me dole korrekte ti lolte thash qe me te gjithe do te eci muhabeti vaj
po i ecen si jo?Me mu spo i hec pse rren![]()
Ne po theremi mojpo i ecen si jo?
ju po beni kaq diskutime interesante mes vetit
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.