Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Me cilin/cilën nga antarët këtu mendoni qe do kishit nje lidhje serioze?!

Epo kur ngacmohen vet te paret nrml qe do e kthej ne pllaken qe e meritojn
Po moj tkeqen po, po merru me peshat qe te afrohen ty jo me peshat e renda.
Mos perfito nga fakti qe rezervohen ?

Po moj tkeqen po, po merru me peshat qe te afrohen ty jo me peshat e renda.
Mos perfito nga fakti qe rezervohen ?
Per mua ska asnje peshe te rend sesa vetja, por si ke lexuar komentet dhe aq mire nejse mhb qe sja vlen ta diskutosh?

Per mua ska asnje peshe te rend sesa vetja, por si ke lexuar komentet dhe aq mire nejse mhb qe sja vlen ta diskutosh?
Ok ... ja pafsh hajrin ?

Pse fajin e ka gjithmon femra nese kunderpergjjigjet??
sjam ktu per te gjet fajtorin jo, i dhashe thjesht nje keshille.
Pastaj besoj qe ti e di ca mendimi kam per minorenet ne forum.

sjam ktu per te gjet fajtorin jo, i dhashe thjesht nje keshille.
Pastaj besoj qe ti e di ca mendimi kam per minorenet ne forum.
Po e di, edhe une e keshillova ne ket pjes edhe ajo e din shum mire, po duhet fajesuar edhe peshat e renda qe sillen ne ate menyre me nje minorene.

Po e di, edhe une e keshillova ne ket pjes edhe ajo e din shum mire, po duhet fajesuar edhe peshat e renda qe sillen ne ate menyre me nje minorene.
po ta riperseris prap .... sjam ketu per te gjet fajin dhe as e bera me faj fare.
dhe ky nuk eshte mhb meshkuj vs femra.

Cfare faji kam une qe me cekin njerez qe skam konfidenca, pastaj ky seshte vend per minorene . Ju qe e dini qe ajo eshte minorene duhet ta largoni.

Dite te mbare ?

Cfare faji kam une qe me cekin njerez qe skam konfidenca, pastaj ky seshte vend per minorene . Ju qe e dini qe ajo eshte minorene duhet ta largoni.

Dite te mbare ?
Ajo ste beri asgje, thjesht permendi emrin ne nje loje pa qellim te keq.
Vetem duke ditur moshen e saj nuk duhej ti drejtoheshe ne ate menyre ?
Un nuk mendoj se ajo beri dicka te gabuar ti flisje me fjale qe nuk ishin fare te hijshme.

Ajo ste beri asgje, thjesht permendi emrin ne nje loje pa qellim te keq.
Vetem duke ditur moshen e saj nuk duhej ti drejtoheshe ne ate menyre ?
Un nuk mendoj se ajo beri dicka te gabuar ti flisje me fjale qe nuk ishin fare te hijshme.
Pse me vajze ca fjalesh perdora une ? U qyqa ☺️
Edhe njehere se pari duhet te biem dakord lejohen apo jo minorenet, sepse me sa di une nuk lejohen.
Se dyti vendosjuni nje damke ketyre nen moshe, si puna e asaj princes ose vip, te shkruhet minorene.

Si tja bejme tani ne te ardhmen se mund te na vijne edhe 10-12 vjecar/e ketu dhe per mua ska ndonje ndryshim nga nje 17 vjecar/r, se 18 squhesh me minoren/e

Me keto gjera meruni ju stafi, ti kuptoni e zgjidhni mos u merrni me t gjitha nga pak si thua ti.
Dreken e mire. ?

Pse me vajze ca fjalesh perdora une ? U qyqa ☺️
Edhe njehere se pari duhet te biem dakord lejohen apo jo minorenet, sepse me sa di une nuk lejohen.
Se dyti vendosjuni nje damke ketyre nen moshe, si puna e asaj princes ose vip, te shkruhet minorene.

Si tja bejme tani ne te ardhmen se mund te na vijne edhe 10-12 vjecar/e ketu dhe per mua ska ndonje ndryshim nga nje 17 vjecar/r, se 18 squhesh me minoren/e

Me keto gjera meruni ju stafi, ti kuptoni e zgjidhni mos u merrni me t gjitha nga pak si thua ti.
Dreken e mire. ?
Dreken e mire ?

Seriozisht fare do e kisha me @Ajsel.
Kur te dilja per "date" me te do merrja gjith librat e matematikes dhe te psiko-filozofise moderne, kafken frojdin, nietzchen, fiziken berthamore dhe ate kuantike. ?
Nese i ke te gjitha keto mi dergo me foto ?

Me @Ai_Tipi n .

Do thoja dhe dy emra , po kam hallin se e marrin seriozisht e xhelozojne shoqet e tyre ? se Tipsi se çan koken per mua ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back