Wtf ??? pse duhet ndryshu Niku !
Ne fakt kam perjetu shume gjera por nje se kam kuptu gjer sot si Femra e mashkuj pse duhet te jene shume fytyrash?
Sorry sdua te ul asnje por besoj qe dhe ne jete Reale jeni shume fytyrash dhe njerez te pavlere? Sorry por e verteta dhemb!
Une kam kohe qe kur kam fillu Studimet ne Chat por asnjehere skam ndryshu Nik se di pse por nje e di jam e ngelem i paster sic me kan mesuar Prinderit e mi , dhe sic e kam Kulturen!
Dhe nje keshille per Femrat e mashkujt kenaqesia nuk eshte me Shkronja por kenaqesi te jep personi qe ka Shikim e aromen e bukur e jo qe te hyp njehere e thot e kapa dhe nje zocke apo nje Q..
Fatekeqesi qe Bota virtuale u ka vene para me Enderra qe jane jasht Truve tuaja , prandaj do u keshilloja therrisni mendjes jetoni me Realitetin se jeta e shkurter!
Per femrat qe jetojne jeten qe se duan, ndahuni mos u beni Loder e Manjakeve qe kane femije e rrine neper hale duke u shkruar sikur ndiejne per ju, nxirruani Bojen ti shofin Kalamajt e tyre ca Monstrash jane e mos u beni Muhabet kafeje !
Per cunat skam cthem vec para se te ulni nje Femer mendoni sikur te ishte motra e juaj si do ndiheni!
Zoti qoft me cdo njeri qe jeto!
Naten all!
#tag
@Relax1 @ANABELA @Bjondina2019 @Sole @Alea @Coko @Dorina @Sara @Ersaa etc... jeni shume zoti u ruajte?