Amon mos fillo prap se me shkoi 1000 postime sot ne dite ?Me te nigjume e kam se me provu sme ka funksionu deri sot ?
do iki nga forumi fare . ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Amon mos fillo prap se me shkoi 1000 postime sot ne dite ?Me te nigjume e kam se me provu sme ka funksionu deri sot ?
Shif anen pozitive do bohemi Kontributor ne forum ?Amon mos fillo prap se me shkoi 1000 postime sot ne dite ?
do iki nga forumi fare . ?
Nuk me duhen ngjyrat dua vleresim. Jo tmî marrin per perralla ato qe dalin nga zemra ?Shif anen pozitive do bohemi Kontributor ne forum ?
E rencishme osht te themi ate qe ndjejm dhe tjemi mire me veten.Nuk me duhen ngjyrat dua vleresim. Jo tmî marrin per perralla ato qe dalin nga zemra ?
@Gjyshi ky ishte mhb.Ne teori te gjitha i bejme...
Lol vertet jemi virtualitet ktu po behuni pak real
Njerezit kane aq shume pune aq shume probleme sa nuk kane kohe te mendojne per te tjeret.
Edhe familjat kane filluar i len pasdore dhe kjo eshte gjeja me e keqe .... Kam pare aq shume nena e baballare te vetmuar ne mes te nje shtepie te madhe bosh sa qe nuk e ke idene
Epo un kam nje te keqe qe po me zhgenjeve nuk ta shoh me miresin ( kuptohet as ligesin) Sepse cdo gje e fal me shpirt.E rencishme osht te themi ate qe ndjejm dhe tjemi mire me veten.
Sepse ka njerez qe sjan dhe ne terezi i thu mirmjes thone mshau.
Kur te kthjellohen do jen prap me ate miresin qe i karakterizon. ?
Zanafillen e paska tek komenti qe ka bo centos.@Gjyshi ky ishte mhb.
Prap fale me shpirt.Epo un kam nje te keqe qe po me zhgenjeve nuk ta shoh me miresin ( kuptohet as ligesin) Sepse cdo gje e fal me shpirt.
Ja ti je supriza me e bukur qe kam ndesh kto dy dite. Faleminderit ?
Ti e di kur flas serio un bohem piktor ?
Aj qe ndihmon stregon edhe sedht e mir me tregu se ne at menyr e ofendon at njeri qe e ke ndihmuar,cdo ndihmes behet me zemer te paster jo disa qe i bejn per Sende Virtuale me y kshir krejt njerzimi se ka ndihmu e zemren e ka me te zez se ngjyra e zez.Zanafillen e paska tek komenti qe ka bo centos.
Te ndihmosh dike sikur qofte dhe canten kur ja mban nje te moshuare ne rruge dhe kur tjep urimet dhe falenderimet ne fund tbohet zemra mal.
Te nxjerresh dike nga nje situate e veshtire ekonomike qe rrijne me dit pa honger mbeso qe qan 2 dit mrapa te vjen vet dhe ke nje lumturi qe fjale ska. Po flasim per ndihmen.
Kur shikon te familjes pas shum kohesh dhe vec duke e mendu qe do e kesh nonen ne krah me i ndje vec aromen dikush qe ka ndjenja e shpirt boten me ja fal se nderron.
Kto sjan imagjinata, por jemi ne qe i imagjinojm dhe si bojm realitet, po mar shembull se si fus ne thes t gjith sepse nuk e di kush ndihmon, por kushdo qe bon zoti i dhont tmira ne jet ne familje e kudo.
Kjo osht lumturia dhe e mylla
Kjo sme pelqen kur i ktheni gjerat personale.Zanafillen e paska tek komenti qe ka bo centos.
Te ndihmosh dike sikur qofte dhe canten kur ja mban nje te moshuare ne rruge dhe kur tjep urimet dhe falenderimet ne fund tbohet zemra mal.
Te nxjerresh dike nga nje situate e veshtire ekonomike qe rrijne me dit pa honger mbeso qe qan 2 dit mrapa te vjen vet dhe ke nje lumturi qe fjale ska. Po flasim per ndihmen.
Kur shikon te familjes pas shum kohesh dhe vec duke e mendu qe do e kesh nonen ne krah me i ndje vec aromen dikush qe ka ndjenja e shpirt boten me ja fal se nderron.
Kto sjan imagjinata, por jemi ne qe i imagjinojm dhe si bojm realitet, po mar shembull se si fus ne thes t gjith sepse nuk e di kush ndihmon, por kushdo qe bon zoti i dhont tmira ne jet ne familje e kudo.
Kjo osht lumturia dhe e mylla
Dikush qe ndihmon e bon sepse e ndjen.Aj qe ndihmon stregon edhe sedht e mir me tregu se ne at menyr e ofendon at njeri qe e ke ndihmuar,cdo ndihmes behet me zemer te paster jo disa qe i bejn per Sende Virtuale me y kshir krejt njerzimi se ka ndihmu e zemren e ka me te zez se ngjyra e zez.
Mfal per nderhyrjen
Mos e mer per keq.Kjo sme pelqen kur i ktheni gjerat personale.
Shoku po ta them dhe njehere kam pare aq shume nena dhe baballare te vetmuar ne nje shtepi te madhe e boshe sa qe gje me te keqe se kjo nuk ka.
Nuk e kam personale as me ty .as me pipergen qe nderhyn kot atje ku sduhet e i mer gjerat personale..
Tjeter gje thash une tjeret e replikoni ju.
Te ndihmosh e ben per shpirtin tend dhe ai qe ja ke dhen ndihmen nuk Eshte prezent per cfare po flasim ne ktu .Aj qe ndihmon stregon edhe sedht e mir me tregu se ne at menyr e ofendon at njeri qe e ke ndihmuar,cdo ndihmes behet me zemer te paster jo disa qe i bejn per Sende Virtuale me y kshir krejt njerzimi se ka ndihmu e zemren e ka me te zez se ngjyra e zez.
Mfal per nderhyrjen
Kte pra dua te them e une.Mos e mer per keq.
Ka njerez qe kan cu prindit ne azil se ne shpi ja bojm hallall
Ato sjan njerez jan copa mishi.
Jeta te perball me veshtersi, ka qe jan ne kurbet kan pasuri dhe e kan non e bab ne shpi vetem po ci duhet kur se shijojn ajo so lumturi.
At them dhe un dhe zdua ta prish mendimin te mendoj per njerzit e pa vler qe ndihmojn per me dal ne Televizor se ka shum qe di ......Te ndihmosh e ben per shpirtin tend dhe ai qe ja ke dhen ndihmen nuk Eshte prezent per cfare po flasim ne ktu .
Knaqesin kushdo e perjeton vête ne shpirt kur ben miresi . Kjo eshte e gjitha .
Sidoqoft sna ka ber nje nene dhe kemi pikepamje te ndryshme .
Nuk bej pjes ne ate kategori. Faktet qe solla kan te bejn me jetén time reale e cdo gje qe sjell ktu ndaj dhe me acaroi fakti qe u quajt perralla .At them dhe un dhe zdua ta prish mendimin te mendoj per njerzit e pa vler qe ndihmojn per me dal ne Televizor se ka shum qe di ......
Tpuc pak? Dhe lene t ik kjo bisede ne heshtje si thu? ?Nuk bej pjes ne ate kategori. Faktet qe solla kan te bejn me jetén time reale e cdo gje qe sjell ktu ndaj dhe me acaroi fakti qe u quajt perralla .
un bera babin tim pjes te kesaj teme Eshte ai ka qen Njeriu qe kam dashur me shume ne jete knaqesia e jetés iku bashke me te . Pra dashuria qe ka kultivuar ai e qe kemi ne gen per ta shperndare pa limit . Qofte me miresi a qofte me respekt .
Fundja kushdo tregon veten . Si interesson kujt realiteti im i x apo y.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.