Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Lumturi është...

Nuk me duhen ngjyrat dua vleresim. Jo tmî marrin per perralla ato qe dalin nga zemra ?
E rencishme osht te themi ate qe ndjejm dhe tjemi mire me veten.
Sepse ka njerez qe sjan dhe ne terezi i thu mirmjes thone mshau.
Kur te kthjellohen do jen prap me ate miresin qe i karakterizon. ?

Ne teori te gjitha i bejme...

Lol vertet jemi virtualitet ktu po behuni pak real

Njerezit kane aq shume pune aq shume probleme sa nuk kane kohe te mendojne per te tjeret.

Edhe familjat kane filluar i len pasdore dhe kjo eshte gjeja me e keqe .... Kam pare aq shume nena e baballare te vetmuar ne mes te nje shtepie te madhe bosh sa qe nuk e ke idene
@Gjyshi ky ishte mhb.

E rencishme osht te themi ate qe ndjejm dhe tjemi mire me veten.
Sepse ka njerez qe sjan dhe ne terezi i thu mirmjes thone mshau.
Kur te kthjellohen do jen prap me ate miresin qe i karakterizon. ?
Epo un kam nje te keqe qe po me zhgenjeve nuk ta shoh me miresin ( kuptohet as ligesin) Sepse cdo gje e fal me shpirt.

Ja ti je supriza me e bukur qe kam ndesh kto dy dite. Faleminderit ?

@Gjyshi ky ishte mhb.
Zanafillen e paska tek komenti qe ka bo centos.
Te ndihmosh dike sikur qofte dhe canten kur ja mban nje te moshuare ne rruge dhe kur tjep urimet dhe falenderimet ne fund tbohet zemra mal.
Te nxjerresh dike nga nje situate e veshtire ekonomike qe rrijne me dit pa honger mbeso qe qan 2 dit mrapa te vjen vet dhe ke nje lumturi qe fjale ska. Po flasim per ndihmen.
Kur shikon te familjes pas shum kohesh dhe vec duke e mendu qe do e kesh nonen ne krah me i ndje vec aromen dikush qe ka ndjenja e shpirt boten me ja fal se nderron.
Kto sjan imagjinata, por jemi ne qe i imagjinojm dhe si bojm realitet, po mar shembull se si fus ne thes t gjith sepse nuk e di kush ndihmon, por kushdo qe bon zoti i dhont tmira ne jet ne familje e kudo.
Kjo osht lumturia dhe e mylla

Epo un kam nje te keqe qe po me zhgenjeve nuk ta shoh me miresin ( kuptohet as ligesin) Sepse cdo gje e fal me shpirt.

Ja ti je supriza me e bukur qe kam ndesh kto dy dite. Faleminderit ?
Prap fale me shpirt.
Kur fal dike osht gjo e bukur kur ska dicka qe te demton, llafet dhe debatet te lidhin me shum sepse dhe kur pajtohesh ka bukurine e vet.

Nje x antar thonte qe ktu jemi si nje familje, me sakte ktu jemi t gjith familjare, dhe duhet te sillemi si te tille, te ofendojm te shajm ose te pergojojm sna bon mire, vec se na nxin fytyren.
Kshuqe hajde hugs e mos e vrit menjen ?

Te ndihmosh dike sikur qofte dhe canten kur ja mban nje te moshuare ne rruge dhe kur tjep urimet dhe falenderimet ne fund tbohet zemra mal.
Te nxjerresh dike nga nje situate e veshtire ekonomike qe rrijne me dit pa honger mbeso qe qan 2 dit mrapa te vjen vet dhe ke nje lumturi qe fjale ska. Po flasim per ndihmen.
Kur shikon te familjes pas shum kohesh dhe vec duke e mendu qe do e kesh nonen ne krah me i ndje vec aromen dikush qe ka ndjenja e shpirt boten me ja fal se nderron.
Kto sjan imagjinata, por jemi ne qe i imagjinojm dhe si bojm realitet, po mar shembull se si fus ne thes t gjith sepse nuk e di kush ndihmon, por kushdo qe bon zoti i dhont tmira ne jet ne familje e kudo.
Aj qe ndihmon stregon edhe sedht e mir me tregu se ne at menyr e ofendon at njeri qe e ke ndihmuar,cdo ndihmes behet me zemer te paster jo disa qe i bejn per Sende Virtuale me y kshir krejt njerzimi se ka ndihmu e zemren e ka me te zez se ngjyra e zez.
Mfal per nderhyrjen

Kjo sme pelqen kur i ktheni gjerat personale.

Shoku po ta them dhe njehere kam pare aq shume nena dhe baballare te vetmuar ne nje shtepi te madhe e boshe sa qe gje me te keqe se kjo nuk ka.

Nuk e kam personale as me ty .as me pipergen qe nderhyn kot atje ku sduhet e i mer gjerat personale..

Tjeter gje thash une tjeret e replikoni ju.

Aj qe ndihmon stregon edhe sedht e mir me tregu se ne at menyr e ofendon at njeri qe e ke ndihmuar,cdo ndihmes behet me zemer te paster jo disa qe i bejn per Sende Virtuale me y kshir krejt njerzimi se ka ndihmu e zemren e ka me te zez se ngjyra e zez.
Mfal per nderhyrjen
Dikush qe ndihmon e bon sepse e ndjen.
Dikush qe ndihmon per sy e faqe e bon qe do tket reklame ja ky ndihmo njerez.
Atij dhe tjem duke vdek per buk un sja mar.
Dhuro e ndihmo per hir te Allahut jo per sy te njerzve.
Ke fol mire ska problem qe nderhyre osht e drejt ajo qe the.

Kjo sme pelqen kur i ktheni gjerat personale.

Shoku po ta them dhe njehere kam pare aq shume nena dhe baballare te vetmuar ne nje shtepi te madhe e boshe sa qe gje me te keqe se kjo nuk ka.

Nuk e kam personale as me ty .as me pipergen qe nderhyn kot atje ku sduhet e i mer gjerat personale..

Tjeter gje thash une tjeret e replikoni ju.
Mos e mer per keq.
Ka njerez qe kan cu prindit ne azil se ne shpi ja bojm hallall
Ato sjan njerez jan copa mishi.
Jeta te perball me veshtersi, ka qe jan ne kurbet kan pasuri dhe e kan non e bab ne shpi vetem po ci duhet kur se shijojn ajo so lumturi.

Mfal per nderhyrjen
Te ndihmosh e ben per shpirtin tend dhe ai qe ja ke dhen ndihmen nuk Eshte prezent per cfare po flasim ne ktu .
Knaqesin kushdo e perjeton vête ne shpirt kur ben miresi . Kjo eshte e gjitha .
Sidoqoft sna ka ber nje nene dhe kemi pikepamje te ndryshme .

Mos e mer per keq.
Ka njerez qe kan cu prindit ne azil se ne shpi ja bojm hallall
Ato sjan njerez jan copa mishi.
Jeta te perball me veshtersi, ka qe jan ne kurbet kan pasuri dhe e kan non e bab ne shpi vetem po ci duhet kur se shijojn ajo so lumturi.
Kte pra dua te them e une.
As me shume as me pak

Te ndihmosh e ben per shpirtin tend dhe ai qe ja ke dhen ndihmen nuk Eshte prezent per cfare po flasim ne ktu .
Knaqesin kushdo e perjeton vête ne shpirt kur ben miresi . Kjo eshte e gjitha .
Sidoqoft sna ka ber nje nene dhe kemi pikepamje te ndryshme .
At them dhe un dhe zdua ta prish mendimin te mendoj per njerzit e pa vler qe ndihmojn per me dal ne Televizor se ka shum qe di ......

At them dhe un dhe zdua ta prish mendimin te mendoj per njerzit e pa vler qe ndihmojn per me dal ne Televizor se ka shum qe di ......
Nuk bej pjes ne ate kategori. Faktet qe solla kan te bejn me jetén time reale e cdo gje qe sjell ktu ndaj dhe me acaroi fakti qe u quajt perralla .

un bera babin tim pjes te kesaj teme Eshte ai ka qen Njeriu qe kam dashur me shume ne jete knaqesia e jetés iku bashke me te . Pra dashuria qe ka kultivuar ai e qe kemi ne gen per ta shperndare pa limit . Qofte me miresi a qofte me respekt .

Fundja kushdo tregon veten . Si interesson kujt realiteti im i x apo y.

Nuk bej pjes ne ate kategori. Faktet qe solla kan te bejn me jetén time reale e cdo gje qe sjell ktu ndaj dhe me acaroi fakti qe u quajt perralla .

un bera babin tim pjes te kesaj teme Eshte ai ka qen Njeriu qe kam dashur me shume ne jete knaqesia e jetés iku bashke me te . Pra dashuria qe ka kultivuar ai e qe kemi ne gen per ta shperndare pa limit . Qofte me miresi a qofte me respekt .
Fundja kushdo tregon veten . Si interesson kujt realiteti im i x apo y.
Tpuc pak? Dhe lene t ik kjo bisede ne heshtje si thu? ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back