Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Lumturi është...

Me shume ne jete me lumturojne femijet .Dhe per kete lloj lumturie i pergjigjem pyetjes me numrin maksimal qe eshte 10-ta.
Por nese lumturine do e shikoja ne nje kendveshtrim me te gjere duke analizuar vende , njerez , situata , ndjesi lumturia pergjysmohet .

Jam në disa situata që e pengojnë të them 10+

Jam e lumtur dhe shume?aq sa kam vendosur nje mur rreth meje, por njerez qe nuk me njohin e quajne "urrejtje"
Asnjehere ose kurre nje zemer e shemtuar apo nje shpirt i keq nuk do ta donte artin, letersine♥️
Dhe ky mur eshte se nuk ka shoke, nuk ka miq, nuk ka tek shqiptaret, sepse te perdorin, te mashtrojne, te helmojne dhe me pas viktimizohen!
Te njohin nepermjet thashethemeve, e jo nepermjet shpirtit!
A nuk eshte e frikshme?!
Kur pika ime e dobet eshte miresia, nuk zemerohem kurre pas nje zenke dhe pse do doja shume,por nuk mundem!
Do te doja me shpirt te isha ndryshe, te isha e "keqe" te urreja, por nuk mundem!
Dhe arsyeja eshte se plotesimin e lumturise se munguar e kerkojme ne vende dhe njerez te gabuar, besoj une?

Jam e lumtur dhe shume?aq sa kam vendosur nje mur rreth meje, por njerez qe nuk me njohin e quajne "urrejtje"
Asnjehere ose kurre nje zemer e shemtuar apo nje shpirt i keq nuk do ta donte artin, letersine♥️
Dhe ky mur eshte se nuk ka shoke, nuk ka miq, nuk ka tek shqiptaret, sepse te perdorin, te mashtrojne, te helmojne dhe me pas viktimizohen!
Te njohin nepermjet thashethemeve, e jo nepermjet shpirtit!
A nuk eshte e frikshme?!
Kur pika ime e dobet eshte miresia, nuk zemerohem kurre pas nje zenke dhe pse do doja shume,por nuk mundem!
Do te doja me shpirt te isha ndryshe, te isha e "keqe" te urreja, por nuk mundem!
Dhe arsyeja eshte se plotesimin e lumturise se munguar e kerkojme ne vende dhe njerez te gabuar, besoj une?
Ne rradhe te pare, i lumtur do te thote te kesh shendet te plote, bashke me familjen, mos te kesh kend ne spital apo ne burg.
Kjo eshte shkalla kryesore baze e lumturise.
Ne rradhe te dyte, e lumtur do te thote te jesh duke studiuar dicka, duke iu perkushtuar dickaje, ose te jesh duke punuar dicka qe ndihesh mire.
Tek shkallet tjera, me pak te rendesishme futen me pas njerezit qe na rrethojne, shoqeria, pjesa sentimentale, te cilet e kemi ne ne dore ta menaxhojme veten karshi tyre, qe asnje nga keto faktore te mos ndikojne per keq ne lumturine tone. Nuk duhet te perfshihemi me shume sec duhet me asnje nga keto, pasi ne momentin qe zhgenjehemi, zhgenjimi eshte i keq, dhe prish edhe lumturine e shkalleve me kryesore qe permenda me lart.

Kur jam rehat dhe mire me veten❤️
E s' ma ndjen per asgje dhe askend?
Dhe kur bisedoj me njerez qe kane vlera, virtyte dhe jane te mirekuptueshem, sepse ka dhe nga ata qe manipulojne?

Kur zemren e ke te qete ..kur ndjenjat i fal vetëm tek nje person ...kur sheh njerezit e t'u te lumtur ...kur shpirti ndihet plot me gjerat e vogla

Te prishet ashensori nderkohe qe brenda tij te jem une dhe @Rrelse

Sa tmir kta te vegjlit e mi ma nalt?
Eh cben rinia

Ky më ngacmo?
Sa eshte zbut ai Milo. Dikur dhe sikur te te puthje me germa ketu te shante e te bente namin. Tani vje Juno, te ngacmon plot perversitet cdo dite dhe ai hic.

Lulu, ku je?
Gez 8 marsin!

Sa i përket lumturisë, jam më shumë Senek-iste. Optimiste e pashëruar. Takoj botën me buzëqeshje duke perceptuar anën pozitive si objektive po ashtu edhe subjektive.
Me raste jam dhe Frojd-iste, sepse nuk mund ta mohoj se ndjehem e lumtur kur shijoj kënaqësitë momentale. Janë dy koncepte të ndryshme, por unë kam gjetur balancimin e tyre të përshtatjes.

Kur ka ? edhe ne shpirt❤️

Jane ato gjerat shume shume te vogla qe bejne diferencën ne jeten tone ( por shumica keto te vogla nuk i shikojne )

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back