Marrin se jane njerez. Po ja te adoptojne dhe nje vajze. Ti thone vajzes se tyre cili eshte babai dhe cili mamaja. Lerini keto civilizime por civilizohuni aty ku duhet.
Mos impono ku dhe pse dhe ne cfare duhet te civilozihet nje njeri pls.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Marrin se jane njerez. Po ja te adoptojne dhe nje vajze. Ti thone vajzes se tyre cili eshte babai dhe cili mamaja. Lerini keto civilizime por civilizohuni aty ku duhet.
po pse ,, kur nje femer dhe nje mashkull ADOPTOJN NJE FEMIJ,,, PRAP SKA NENE DHE BABA BILOGJIK ,,, PRA TI THUA TE JETOJM ME MIR ME NJE GENJESHTER SE NGJAN ME BUKUR ,,,Marrin se jane njerez. Po ja te adoptojne dhe nje vajze. Ti thone vajzes se tyre cili eshte babai dhe cili mamaja. Lerini keto civilizime por civilizohuni aty ku duhet.
Zoti mi thafte DURET KEMBET DHE VEGLEN PO BERA CUN TE TILL
EDHE PO DO E DJEGJA ME BENZINE SI MINJTE!
SHNET E TMIRA
Mos dil te tema e pedofilise sepse eshtte semundje dhe nuk po i mbron njeri pedofilet duke share geyt.un po te jap argumenta sa te duash ,,,, HOMOSEKSUALET NUK JAN PEDOFIL,,, SE JU NGATERRONI TERMAT,,, Gay-t jan njerez qe kan te drejtat e veta dhe do sdo ti do i rrespektosh ndoshta dhe do ju sherbesh ndonjeher ne jeten tende,, sic un tjetri apo tjetri,,,,, MOS BEJ PARAGJYKIME NE KTE JET,, je thjesht kalimtar ,, shijoje dhe leri tjeret te kenaqin shfrenimet e tyre seksuale perderisa nuk te cenojn familjen dhe dinjitetin tend si mashkulll
Go sleep @DestinyI pa shpirt
Perfundimisht dorzohem! Forum te mbare.po pse ,, kur nje femer dhe nje mashkull ADOPTOJN NJE FEMIJ,,, PRAP SKA NENE DHE BABA BILOGJIK ,,, PRA TI THUA TE JETOJM ME MIR ME NJE GENJESHTER SE NGJAN ME BUKUR ,,,
bravo te lumte, vazhdo keshtu...Nuk e di si e flet, por une e shkruaj
NUK KE SHUM NDRYSHIM NGA XHIHADISTET ME KTE QE THE ,, NEJSE...Zoti mi thafte DURET KEMBET DHE VEGLEN PO BERA CUN TE TILL
EDHE PO DO E DJEGJA ME BENZINE SI MINJTE!
SHNET E TMIRA
DOREZOHESH se flisni pa argumenta,,,Perfundimisht dorzohem! Forum te mbare.
Nje njeri i mencur di gjithmone kur duhet te heshte. Djalosh te sygjeroj qe temen ne fjale ta diskutosh jo vetem ne forum por dhe ne jeten tende reale. Te uroj me te mirat!DOREZOHESH se flisni pa argumenta,,,
un kte fenomen e has perdit ne jeten time,, ndaj dhe doja te dija mendimin tuaj,, por situata degjenroj pak ,, ska problem gjera qe ndodhin ,, ndonjeher jemi me impulsiv sec duhet ,, ne fund te fundit prap shok virtual mbetemi,,, ,,, nje pasdite te kendshme te uroj !Nje njeri i mencur di gjithmone kur duhet te heshte. Djalosh te sygjeroj qe temen ne fjale ta diskutosh jo vetem ne forum por dhe ne jeten tende reale. Te uroj me te mirat!
"Zot" duke mos u pajtuar me gey sdo te thote qe jam pro dhunes ne familje. Mos u hidh sa ne nje dege ne tjetren. Nese do te flasim per dhunen ne familje e bejme por ajo eshte teme tjeter. Ja si do te vinte ty po te merrje vesh qe partneri yt prej vitesh eshte dhe gey? Ju pajtoheni me gey kur i keni rreth jush por fakti qe sju vjen mire kur ben pjese ne jeten tuaj ju ben me te njejtin mendim si "ne".@Seyfert e kam dhene me kohe une qe ne fillim. Cdo kush e shikon ne aspekte te ndryshme. Un kam shoqeri qe i perkasin ktij minoriteri ne mund ta quaj keshtu dhe sinqerisht nuk e kuptoj pse behet e ter kjo gjellurdi per dicka qe ka egzistuar perhere. Nese do kapesh tek familja tradicionale si na e kan mesuar dhe paraqitur mer edhe ate anen ku nena rrihet ne syrin e femijes, ku prinderit biologjik torturojn ne menyre mizore gjakun e tyre etj etj. Eshte teme e gjere dhe me shume shtigje.
Nese me ndodh ajo qe thua ti atehere paskam deshtuar une duke mos i lene hapesiren dhe besimin te jete i sinqerte me mua duke u nisur qe partnerin tim te ardhshem dua ta kem shokun me te mire. Po hy pak me thelle, si do vinte ty te vije nga puna dhe te gjeje ter bire te varur ne dush vetem e vetem sepse ishte gay?
Kjo esht nje tragjedi qe e kam perjetuar nga afer familjare. Nuk po hidhem nga nje dege ne nje dege por ka te beje me ate cfar shkruajte mesiper per familjen. Te thash esht teme me shume shtigje.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.