Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Letra publike e Jurgen Klop bën xhiron e internetit: Ramos, ti je një kancer për futbollin

• Thread starter Thread starter Alb
  • Data e fillimit Data e fillimit

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shkurt 25, 2018
Mesazhe
4,608
Pëlqime
103
letra-ramos-268x350.jpg
Trajneri Jurgen Klop i ka derguar nje leter publike mbrojtesit te Real Madridit Sergio Ramos pas sjelljes e ai pati ne finalen e Champions League me nderhyrjet e renda dhe tendencioze.

Letra e Klop, eshte duke bere xhiron e internetit dhe te rrjeteve sociale gjate gjithe dites se sotme:
I dashur Ramos!

Ndoshta për tifozët e Madridit ju jeni një hero, por për shumicën e të dashuruarve pas futbollit në të gjithë botën, ju jeni një kancer për këtë lojë të bukur! /lajmifundit.al

Nga klopp pritej kjo gjë. Duke qenë se është natyrë impulsive. Për sa i përket salah dëmtimi i tij është serioz dhe rrezikon kombëtaren në botëror.

un kam lexu qe kjo e thonme nga gjermoni ka dal fake duke thon qe so shkrujt ne profil zyrtar kurse salahu do o fuste ne boteror

Ajo e jurgen klop asht fallco sepse nuk ishte profili i personalizum i tij....sa o perket duelit ramos-salah ishte kapje per krahesh mes te dyve dhe ne momentin kur rane ne toke ka demtu shpatullen e krahut tjeter jo te atij krahut qe po kapej me ramos.... shpresoj ta shofim salah ne boteror....Hala Madrid

Normalisht. Ne të mediave i ekzagjerojmë gjërat:p
Si psh ishte një lajm. Ramos qesh për dëmtimin e Salah. Nuk ish tendencioz dëmtimi. Nëse ju kujtohet dëmtimi i neymar me brazilin që u bë e madheee. Kshu bëhet dhe për këtë.

Në zyrat përkatese mo:p
Nëse sje me inter/real dhe kukësin mos më bëj quote:p

Po me pescaren bohesh ti lal me ta kerku dorina ??
??????
Ça ka 5cara:p
Alamet skuadre ka. Kot iku rey manaj:p
Apo memushaj-tamushAj???

o mole jo lale jam tu majt peruxhian ti maj pescaren mos e lesh vetem se gjynof

ska gjo lale mer ne timin
shalla trike ca tdoj zemra ty se ne jena msu me trike leshi

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back