Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Kush e fiton zemren e nje vajze?

Pertej lekundjeve e servirjes te shumckaje ,tek femrat me nje llogjik te shendetshme joshen vetem nga meshkujt e sjellshem (kryesisht),packa se ka lloj lloj shembujsh te tjere. :)

Prandaj femrat lejne koken pas meje se I plotesoj te gjitha. Lol

Pordhe ne pe jeni duke vu ,ojjj goca !!:D

Jam kurioz te di vertet se kush e fiton zemren e nje vajze...
Po qe per djemte mos u pergjigjni kot se nuk do e gjeni kurre...
Opsss vajzat valle dine cfare duan?
Mos u nxito te zgjedhesh se me pas do kerkosh dicka qe se ka as lista :p

Varet nga lloj kafshes femerore. Un prsh t shemtut e du tjerat i ben avash avash
@molecule placcc tashi :p

Asht edhe nje pike tjeter shume e rendesishme.
I burre qe i thote vetit mashkull, se diskuton dashuuunoren e pare me dashunoren e dyte. ahahahahahahahahhaha
Me nje fjale burri si diskuton kurre ngjyren e brekve dhe femrat e ti,qofshin keto one night stand apo me gjate.
Shendet tani. :P

Pash zotin boll e masakruat femrën
Jo çdo femër, i do 4 pikat e këtushme, ka pika të tjera plot.
Ja psh unë jam e shtruar në spital dhe skam ATË, qoftë edhe ta shoh nëpërmjet derës që është në koridor dhe të më thotë " më ke mua'...
Lërini budalliqet se më smurët më shumë duke ulur figurën e femrës sa herë ju jepet mundësia

Ps: kush nuk bashkohet me mendimin tim të mos më bëj fare quote se skam fuqi për bindje.

Zemra e nje gruaje them shpesh me vete
Eshte si nje xixllonje qe digjet ne heshtje

Kshu tha Sandri

Ca ste plq ty @Opium
Punoj un shoku kam prona po dhe se them per mburrje apo per ti dukur skom vec ate shtepi qe kam hudh kshu qe do vish e ti te pushosh ne vere ne nje nga shtepit e mija verore????
Thnx per ftesen, une jam mesu vec me kampe pushimi, e maksimumi i luksit tim shkon tek gjiri i Jales ne kampin ushtarak, ku ka vetem fasule, caj ushtrie dhe ndonje thele mishi me racion mujor, qe ne gusht e korrik veshtire se te bie rradha se jane gjeneralet me pushime. ?
Por do ta shqyrtoj ftesen me interes pasi te kem ndare dy ceshtje, se pari c’donte mullari ke vila jote e bukur dhe se dyti cfare pune dore ben qe ke kaq te ardhura, se mos na del edhe ti ndonje vrasese me pagese ! ?

Ik o @LUCKY-STRIKE mbytu me naj pellg lluce me rosa kenete mos na shit men se skemi ku cojme tonat! ?

Ps.
E po ca mora vesh i kishe kerku babagjyshit dhurate abetaren? ?

Ja psh unë jam e shtruar në spital dhe skam ATË, qoftë edhe ta shoh nëpërmjet derës që është në koridor dhe të më thotë " më ke mua'...
Lërini budalliqet se më smurët më shumë duke ulur figurën e femrës sa herë ju jepet mundësia

Ps: kush nuk bashkohet me mendimin tim të mos më bëj fare quote se skam fuqi për bindje.
Urte ti....
3-femrat normale
4-femrat seksi normale pa tru ?

varet nga tipi qe kane ato :)

Mesa shoh, pash komentet (e disa cunave) qe thone femrat duan vetem pasuri. Pse ne cunat dashurohemi vetem te bukuria e femres? Mendoni qe vetem bukuria ju ben per vete? Pra asnje nga keto pikat nuk fiton kollaj nese ajo femer eshte e zgjuar ;)

Mbeshtes mendimin e @Dorina , ka shume te drejte! :)

@Dorina akoma ste kaloj zemer? ?
Te shkuara po mos u merzit se do sheroesh :)

48355469_2312083512409006_7197403312990191616_n.jpg

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back