Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Kur une inatosem…

meso te krijosh hapsire qe vlersimi mos te marri forem perndjekjeje por te mbesi forma parsore e saja
Do e bëj, nuk doja të mërzisja njeri, nuk dija as kuptoja gjë çfarë po kalonte. 😔

ty te jane forcuar apo themelet e tua humben nen rrenoja?
Të jetë për mua nuk humben kurrë themelet e ndaj mërzitem kur gaboj.
Unë besoj që është vështirësi në komunikim, është si të presësh nga unë të lexoj mendjen me telepati 🙄

Nuk dua te patinoj, suvatoj dhe te rikonstruktoj gabimet e tjerve.
Sigurisht kjo eshte e drejta jote apsolute per te mos rregulluar gabimet e te "tjereve" por te rregullosh gabimet e personit qe e konsideron te afert e ke detyrim moral dhe parsore.

Të jetë për mua nuk humben kurrë themelet e ndaj mërzitem kur gaboj.
Unë besoj që është vështirësi në komunikim, është si të presësh nga unë të lexoj mendjen me telepati 🙄
ska nevoje te lexosh mendjen,mjafton te lexosh veprimet dhe distancen e kerkuar,ne kete forume ne djenin time nuk ka minoren por individe te pjekur dhe te matur per ate cfare duan ose jo,nese dikush kerkon hapsire atehere neve na mbetet vetem ta respektojm deshiren e tyre dhe te ruajm po te njejtin respekt ne distance.

ska nevoje te lexosh mendjen,mjafton te lexosh veprimet dhe distancen e kerkuar,ne kete forume ne djenin time nuk ka minoren por individe te pjekur dhe te matur per ate cfare duan ose jo,nese dikush kerkon hapsire atehere neve na mbetet vetem ta respektojm deshiren e tyre dhe te ruajm po te njejtin respekt ne distance.
Distanca erdhi gradualisht e pa fjalë , se nuk ishte kështu që në fillim por ke të drejtë.

jam vigjilente dhe e kthjellet per cdo detaj te ndodhur 🤗

me pelqejn shkrimet e tua dhe shpresoj te te lexoj serisht.
Ja do të të heq mallin me chit chat se me këto nuk bezdis njeri 🥴

je i lire te veprosh aty ku ti te ndihesh me mire,e rendesishme eshte te jesh/jeni mire
Po se nuk kam mundësi tjetër shprehjeje. Po shkrova gjatë ose do lëndoj veten, ose do lëndoj dikë tjetër.
Madje edhe temat ku shkruaj, i zgjedh të mos mërzis njeri. 🙄

spo me pelqen fare ky versioni jot i ri po me ben te dyshoj se po kamuflohesh nen petkun e viktimes dhe ne te vertet nuk je ti viktima :p
Nuk thashë që jam viktima, unë kam gabimet e mia që nuk kam kuptuar, përkundrazi po them të kundërtën që nuk dua të mërzis dikë tjetër. Nuk po them jam viktimë, por jam fajtor.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back