- Regjistruar më
- Dhjetor 18, 2024
- Mesazhe
- 1,424
- Pëlqime
- 383
Pse ka shembje? Deme materiale?aha kuptova
urime per shtepin e re ateher
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Pse ka shembje? Deme materiale?aha kuptova
urime per shtepin e re ateher
meso te krijosh hapsire qe vlersimi mos te marri forem perndjekjeje por te mbesi forma parsore e sajaNuk e di, ndoshta dikë që kam vlerësuar shumë![]()
sigurisht qe do kete nese nuk meson te patinosh demtimet e termeteve.Pse ka shembje? Deme materiale?
ty te jane forcuar apo themelet e tua humben nen rrenoja?Më të forta do bëhen bazamentet Fanto. Mos e ki merak !!![]()
Nuk dua te patinoj, suvatoj dhe te rikonstruktoj gabimet e tjerve.sigurisht qe do kete nese nuk meson te patinosh demtimet e termeteve.
Do e bëj, nuk doja të mërzisja njeri, nuk dija as kuptoja gjë çfarë po kalonte.meso te krijosh hapsire qe vlersimi mos te marri forem perndjekjeje por te mbesi forma parsore e saja
Të jetë për mua nuk humben kurrë themelet e ndaj mërzitem kur gaboj.ty te jane forcuar apo themelet e tua humben nen rrenoja?
Sigurisht kjo eshte e drejta jote apsolute per te mos rregulluar gabimet e te "tjereve" por te rregullosh gabimet e personit qe e konsideron te afert e ke detyrim moral dhe parsore.Nuk dua te patinoj, suvatoj dhe te rikonstruktoj gabimet e tjerve.
ska nevoje te lexosh mendjen,mjafton te lexosh veprimet dhe distancen e kerkuar,ne kete forume ne djenin time nuk ka minoren por individe te pjekur dhe te matur per ate cfare duan ose jo,nese dikush kerkon hapsire atehere neve na mbetet vetem ta respektojm deshiren e tyre dhe te ruajm po te njejtin respekt ne distance.Të jetë për mua nuk humben kurrë themelet e ndaj mërzitem kur gaboj.
Unë besoj që është vështirësi në komunikim, është si të presësh nga unë të lexoj mendjen me telepati![]()
Distanca erdhi gradualisht e pa fjalë , se nuk ishte kështu që në fillim por ke të drejtë.ska nevoje te lexosh mendjen,mjafton te lexosh veprimet dhe distancen e kerkuar,ne kete forume ne djenin time nuk ka minoren por individe te pjekur dhe te matur per ate cfare duan ose jo,nese dikush kerkon hapsire atehere neve na mbetet vetem ta respektojm deshiren e tyre dhe te ruajm po te njejtin respekt ne distance.
Mendoj disa gjera eshte mire ti lesh ne qetesi .. Pa sforca ..Distanca erdhi gradualisht e pa fjalë , se nuk ishte kështu që në fillim por ke të drejtë.
jam vigjilente dhe e kthjellet per cdo detaj te ndodhurDistanca erdhi gradualisht e pa fjalë , se nuk ishte kështu që në fillim por ke të drejtë.
Ja do të të heq mallin me chit chat se me këto nuk bezdis njerijam vigjilente dhe e kthjellet per cdo detaj te ndodhur
me pelqejn shkrimet e tua dhe shpresoj te te lexoj serisht.
je i lire te veprosh aty ku ti te ndihesh me mire,e rendesishme eshte te jesh/jeni mireJa do të të heq mallin me chit chat se me këto nuk bezdis njeri![]()
Po se nuk kam mundësi tjetër shprehjeje. Po shkrova gjatë ose do lëndoj veten, ose do lëndoj dikë tjetër.je i lire te veprosh aty ku ti te ndihesh me mire,e rendesishme eshte te jesh/jeni mire
Mos u viktimizo tn aman ..Po se nuk kam mundësi tjetër shprehjeje. Po shkrova gjatë ose do lëndoj veten, ose do lëndoj dikë tjetër.
Madje edhe temat ku shkruaj, i zgjedh të mos mërzis njeri.![]()
Nuk më bëhet vonë për mua po për dikë tjetër.Mos u viktimizo tn aman ..
Forum eshte shkruj cte duash.
spo me pelqen fare ky versioni jot i ri po me ben te dyshoj se po kamuflohesh nen petkun e viktimes dhe ne te vertet nuk je ti viktimaNuk më bëhet vonë për mua po për dikë tjetër.
Nuk thashë që jam viktima, unë kam gabimet e mia që nuk kam kuptuar, përkundrazi po them të kundërtën që nuk dua të mërzis dikë tjetër. Nuk po them jam viktimë, por jam fajtor.spo me pelqen fare ky versioni jot i ri po me ben te dyshoj se po kamuflohesh nen petkun e viktimes dhe ne te vertet nuk je ti viktima![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.