- Regjistruar më
- Dhjetor 9, 2024
- Mesazhe
- 5,899
- Pëlqime
- 1,881
Po vera është e gjatë ka kohëMesa pash cik shkarazi mu duk si ne Palas princesha![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Po vera është e gjatë ka kohëMesa pash cik shkarazi mu duk si ne Palas princesha![]()
Po shkojmë se dua të kërkoj dikë@daniel00 a ikum ndeti e na
Veç ti dhe Makiavelli më jepni dëshirën të flas pa e përmendur atë.
Asgje nuk kam bere per ty,por mendoj se tek ty shikoj ca detaje te vetes dhe ndoshta nuk do doja qe dhe ti te lendohesh ose te keqinterpretohet ndjenja jote protektiveVeç ti dhe Makiavelli më jepni dëshirën të flas pa e përmendur atë.
Ti gjithmonë më ke ndihmuar dhe më ke mësuar si të sillem.![]()
Unë nuk hapem shpesh ndaj edhe në forum që flas më shumë për atë është sepse rri i mbyllur në vetvete dhe nuk e gjej veten në çdo temë e me çdo njeri.Asgje nuk kam bere per ty,por mendoj se tek ty shikoj ca detaje te vetes dhe ndoshta nuk do doja qe dhe ti te lendohesh ose te keqinterpretohet ndjenja jote protektive![]()
Madje ndjenja ime protektive është ndaj vetes sepse ajo nuk ka aspak nevojë ta mbroj unë, se është e zonja e vetes, por unë nuk mund të bëj çdo lloj shakash e çdo lloj nënkuptimesh siç janë të mbushura temat me tendenca seksuale.Asgje nuk kam bere per ty,por mendoj se tek ty shikoj ca detaje te vetes dhe ndoshta nuk do doja qe dhe ti te lendohesh ose te keqinterpretohet ndjenja jote protektive![]()
Eshte prap rruga e bllokuar dhe per 20 min nuk hapet,kesaj si tja bej une se duhet te jem matan rruges sa me shpejt,pa ti e ke ne tereziMadje ndjenja ime protektive është ndaj vetes sepse ajo nuk ka aspak nevojë ta mbroj unë, se është e zonja e vetes, por unë nuk mund të bëj çdo lloj shakash e çdo lloj nënkuptimesh siç janë të mbushura temat me tendenca seksuale.
Këto janë mëkate për mua si i krishterë dhe mua më mërzisin e kam thënë që në fillim. Le të jem i mërzitshëm e përsëritës ndoshta për disa, ashtu siç janë edhe ata për mua dhe i shmang maksimalisht.
Unë dua vetëm botën shpirtërore dhe vlera. Kërkoj absoluten, artistiken për aq sa mundem t'i afrohem e aq sa mund të arrihet.
Frymëzohem nga ajo se simbolizon virtytet që unë kërkoj dhe që më japin frymëzimin të shkruaj.
Nesër mbaron çiklizmi nëpër Tiranë. Dua të të çoj përtej trafikutEshte prap rruga e bllokuar dhe per 20 min nuk hapet,kesaj si tja bej une se duhet te jem matan rruges sa me shpejt,pa ti e ke ne terezi![]()
Skam kohe te merrem me keta vallaNesër mbaron çiklizmi nëpër Tiranë. Dua të të çoj përtej trafikut![]()
Shumë të bezdisur u bënë. Bllokim si pushtimSkam kohe te merrem me keta valla![]()
E gjeta daljen po heShumë të bezdisur u bënë. Bllokim si pushtim![]()
Yes kam i dhom plus per ty e @AlizzKe shpi tmadhe?
Tema: Ke ai cuni me cigare![]()
Ke shpi tmadhe?
Tema: Ke ai cuni me cigare![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.