- Regjistruar më
- Gusht 8, 2020
- Mesazhe
- 62,596
- Pëlqime
- 36,250
Ke te drejt ne fakt nuk jam e drejt sepse duhej qe tju skualifikoja qe te dyve ju qe ne momentin e pare qe e treguat haptazi se me ke krijim keni marre pjes.Shpreha pelqimin tim, per gjen qe pash, se kam nderhyre dhe me perpara kur ju kam pare duke ju thene qe seshte mir qe beni kto debate. Shof qe dhe ti sje e drejte ne kte qe sapo the dhe serisht po mban ane, te kam ditur te drejte dhe tkam vlersuar per kte gje. Jam dakort e pa ate gje? Nese do kishte votuar atehere po, kishte te drejte te shprehej per ate qe pa dhe le te skualifikohesha dhe une, por kto qe beni sjane te drejta, te pakten per mendimin tim dhe jo tvinte dhe t hidhte akuza. Sa per administratorin ndoshta si ke lexuar tgjitha dhe doli fare nga tema. Ne fund te fundit jo vetem me konkursin por me asgje qe ka tbej ktu, skemi perfitim tjeter pervec kohes qe kalojme. Behuni pak me serioze ne ato gjera qe keni ne dore.
Plus se kuptoj tendencen tende te me nxjerresh mua fajtore me doemos kur une te them qe ajo moderatore ta ktheu pergjigjen e cdo fjale qe te tha.
une nuk mbaj pergjegjsi per sjelljen e askujt tjeter perpos vetes time,dhe nese zgjodha heshtjen ate dite e bera per faktin se nuk u cenua aspak konkursi.
se cfare beri administratori apo moderatori je mjaft i pjekur te ndermarresh masat e tua ose ti sqarosh me ta ose te besh zgjedhje ne varsi te tipit tend.
une pergjigjem per veprat e mija.