Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
@Mignonne@Urata eja pak te kjo teme te lutem
Nuk marr pjese me ne asnje gje te tille me !if its meant to be,it'll be.- krijimi i antares @Alizz skualifikohet prej konkursit me deshiren e saj.
Tregohuni me profesionist dhe me te kujdesshem,e kuptoj qe eshte nje forum dhe ju keni te lirin tuaj apsolute te veproni sic dhe deshironi por kurrsesi nuk lejoj qe respektin tim ta nenkembni.
te falenderoj @Alizz per pjesmarrjen
te siguroj qe askush nuk te lutet per nje pjesmarrje te pa deshiruar prej teje,dhe nuk e kuptoj arsyen perse u trash ky konkurs,a mundesh te me japesh nje pike te vetme te llogjikshme prej teje se ku caloj?Nuk marr pjese me ne asnje gje te tille me !
U trash ky konkurs nga qumesht u be kos ..
Suksese anetareve !
Pershendetje @Mignonne, si je? Ne rradhe te pare mu be qefi qe i keni sheshuar zenkat midis teje dhe @Claa se sjan vlen te mbash meri per nje bote virtuale, ku hy per te shtyre kohen dhe per tkaluar kendshem. Ne rradhe te dyte, nuk e di per cfare calimi e ke fjalen (ndoshta nga ty ska patur) dhe nuk e di nese i ke lexuar ato qe ndodhen tek kjo teme para pak ditesh, kur dikush qe ti i ben tag sic ishte @Urata vjen dhe ben nje shaka pa asnje qellim tkeq, nderkohe qe hyn nje moderatore duke akuzuar dhe duke ven ne dukje qe sheh me shume se ne userat e thjesht. Per cfare te drejte te flasim? Apo per te drejten e Administratorit qe nderhyn ne teme duke mbajtur anen e moderatores, e duke na treguar prralla me mbret? Ju si moderatore mund te shifni shume me shume gjera se ne userat e thjesht, por seshte e thene ta shprehni ne publik dhe duke akuzuar userat per manipulime, nderkohe qe as nuk votoi. Kto te duken te drejta? @Uratate siguroj qe askush nuk te lutet per nje pjesmarrje te pa deshiruar prej teje,dhe nuk e kuptoj arsyen perse u trash ky konkurs,a mundesh te me japesh nje pike te vetme te llogjikshme prej teje se ku caloj?
Mos na e qaj hallin ti sesa here zihemi e duhemi nePershendetje @Mignonne, si je? Ne rradhe te pare mu be qefi qe i keni sheshuar zenkat midis teje dhe @Claa se sjan vlen te mbash meri per nje bote virtuale, ku hy per te shtyre kohen dhe per tkaluar kendshem. Ne rradhe te dyte, nuk e di per cfare calimi e ke fjalen (ndoshta nga ty ska patur) dhe nuk e di nese i ke lexuar ato qe ndodhen tek kjo teme para pak ditesh, kur dikush qe ti i ben tag sic ishte @Urata vjen dhe ben nje shaka pa asnje qellim tkeq, nderkohe qe hyn nje moderatore duke akuzuar dhe duke ven ne dukje qe sheh me shume se ne userat e thjesht. Per cfare te drejte te flasim? Apo per te drejten e Administratorit qe nderhyn ne teme duke mbajtur anen e moderatores, e duke na treguar prralla me mbret? Ju si moderatore mund te shifni shume me shume gjera se ne userat e thjesht, por seshte e thene ta shprehni ne publik dhe duke akuzuar userat per manipulime, nderkohe qe as nuk votoi. Kto te duken te drejta? @Urata
Shpresoj ti sheshosh gjerat dhe me @Urata se prej teje hoqi dore dhe nga ktu ky hynte prej kohesh dhe ishte shume e rrespektuar nga tgjithe.Mos na e qaj hallin ti sesa here zihemi e duhemi ne
Ti shum mire e ke kuptu ku kam dasht me dal une, kshuqe mjaft me me kto gjera pa lidhje...
Ca ke qe ben llafe,ca ka ndodhur?Shpresoj ti sheshosh gjerat dhe me @Urata se prej teje hoqi dore dhe nga ktu ky hynte prej kohesh dhe ishte shume e rrespektuar nga tgjithe.
@Urata gjithsesi nuk hynte, do kete vende tjera te hyj mos ja qaj hallin asaj ti. Mos mbej mua kshu presionesh prej teje nuk hyn etj etj, se nuk me intereson fare kjo pjese, kush ka deshire hyn kush nuk ka hyn neper forume tjeraShpresoj ti sheshosh gjerat dhe me @Urata se prej teje hoqi dore dhe nga ktu ky hynte prej kohesh dhe ishte shume e rrespektuar nga tgjithe.
Shum keqShpresoj ti sheshosh gjerat dhe me @Urata se prej teje hoqi dore dhe nga ktu ky hynte prej kohesh dhe ishte shume e rrespektuar nga tgjithe.
Pershendetje Fant jam mire dhe uroj po te njejten dhe per ty.Pershendetje @Mignonne, si je? Ne rradhe te pare mu be qefi qe i keni sheshuar zenkat midis teje dhe @Claa se sjan vlen te mbash meri per nje bote virtuale, ku hy per te shtyre kohen dhe per tkaluar kendshem. Ne rradhe te dyte, nuk e di per cfare calimi e ke fjalen (ndoshta nga ty ska patur) dhe nuk e di nese i ke lexuar ato qe ndodhen tek kjo teme para pak ditesh, kur dikush qe ti i ben tag sic ishte @Urata vjen dhe ben nje shaka pa asnje qellim tkeq, nderkohe qe hyn nje moderatore duke akuzuar dhe duke ven ne dukje qe sheh me shume se ne userat e thjesht. Per cfare te drejte te flasim? Apo per te drejten e Administratorit qe nderhyn ne teme duke mbajtur anen e moderatores, e duke na treguar prralla me mbret? Ju si moderatore mund te shifni shume me shume gjera se ne userat e thjesht, por seshte e thene ta shprehni ne publik dhe duke akuzuar userat per manipulime, nderkohe qe as nuk votoi. Kto te duken te drejta? @Urata
Shpreha pelqimin tim, per gjen qe pash, se kam nderhyre dhe me perpara kur ju kam pare duke ju thene qe seshte mir qe beni kto debate. Shof qe dhe ti sje e drejte ne kte qe sapo the dhe serisht po mban ane, te kam ditur te drejte dhe tkam vlersuar per kte gje. Jam dakort e pa ate gje? Nese do kishte votuar atehere po, kishte te drejte te shprehej per ate qe pa dhe le te skualifikohesha dhe une, por kto qe beni sjane te drejta, te pakten per mendimin tim dhe jo tvinte dhe t hidhte akuza. Sa per administratorin ndoshta si ke lexuar tgjitha dhe doli fare nga tema. Ne fund te fundit jo vetem me konkursin por me asgje qe ka tbej ktu, skemi perfitim tjeter pervec kohes qe kalojme. Behuni pak me serioze ne ato gjera qe keni ne dore.Pershendetje Fant jam mire dhe uroj po te njejten dhe per ty.
-Nuk te lejoj te flasesh per raportin tim me kedo antar/e apo pjes stafi te forumit ne momentin qe nuk te eshte etiketuar ne asnje moment emri jot.
-E ndoqa pak ate pjes dhe diskutimin tuaj qe patet dhe nuk shikoj asnje gje te keqe ne momentin qe nje moderator te shprehet qe shikoj pertej asaj qe mundesh ti, duke ta argumentuar qe ju te dy si ti dhe @Urata ne momentin e kerkeses per votim shkuat ne privat. jam e bindur se @Claa nuk do shprente asgje per shakat tuaja nese @Urata do kishte dhen voten e saj dhe me pas mund te benit humor palimit.
-Calimi ketu brenda erdhi qe ne momentin e pare ku une shpalla konkursin dhe kerkesa ime ishte shume e qarte duke mos lene asnje indicie tek askush per pjesmarrjen tuaj,gje te cilen nuk e respektuat,kryesisht @Alizz dhe pas diskutimit tim me te,serisht sot veproj po njesoj duke me detyruar ta skualifikoj.
-Administratori ne kete rast nuk foli perralla por foli dicka qe sipas tij e pa te drejt dhe te dha argumenta,nese ke dicka te paqart te sygjeroj nje diskutim te qet me te dhe jam e bindur se nuk do shikosh asnje lloj padrejtesie.
- Sa per antaren @Urata do preferoja qe ajo te ishte edrejt duke folur vete dhe duke shprehur pakenaqesit e saja duke mos lejuar as ty dhe askend te flasi ne emer te sajen,por nese me lejon te shpreh mendimin tim e respektoj teper ate por po ben teper kohe qe eshte inegzistente brenda forumit ton dhe nese iku nuk e beri prej nesh por ndoshta prej impenjimeve te medha qe mund te kete diku gjetke.
te uroj te jesh mire.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.