- Regjistruar më
- Dhjetor 19, 2018
- Mesazhe
- 21,667
- Pëlqime
- 17,302
Degjo mu ja vle vlla ??Hahahahaa spara i shof analistet e futbollit ??? taksirat me fillu me i pa nga sot e tutje ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Degjo mu ja vle vlla ??Hahahahaa spara i shof analistet e futbollit ??? taksirat me fillu me i pa nga sot e tutje ??
Tani mesa vume re ne ndeshjen ishin "pleq" lojtaret e bjellorusise , por sot jam i sigurt qe do fitojm me cdo kusht pavaresisht se skemi golashenues dhe jemi dobet fizikisht dhe teknikisht por sot do fitojm me patjeter !View attachment 69532
Shqipëria do të jetë nikoqir i Bjellorusisë në rrethin e gjashtë të Ligës së Kombeve, përkatësisht Liga C, Grupi 4.
Kombëtarja kuqezi do përballet me bjellorusët nga ora 16:00 në stadiumin “Ari Albania”, derisa i kërkojnë vetëm tri pikë.
Për këtë takim, Edy Reja do të jetë pa Elseid Hysajn që që ka rezultuar pozitiv me COVID-19, por gjasat nuk është që minimizohen për ta.
Bjellorusia është lider i grupit me dhjetë pikë, ndërsa tanët qëndrojnë vetëm dy pikë mbrapa.
Skuadra që do e fitojë këtë duel, do të kalojë në Ligën B në sezonin e ardhshëm, derisa do të ketë shansin të marrë pjesë edhe në play-offin e Ligës së Kombeve, për të tentuar që të kualifikohen direkt në Kampionatin e ardhshëm Evropian.
Reja është në dijeni për rëndësinë e ndeshjes dhe do të kërkojë nga lojtarët e tij që të japin maksimumin në fushë.
Shqipëria cilësohet si favoritë në këtë takim, pasi jo vetëm që luajnë në shtëpi, mirëpo kanë edhe lojtarë më cilësorë.
Nga ora 16:00, do të përcaktohet fituesi dhe lideri i grupit në takimin e fundit për edicionin e dytë të garës më të re nga UEFA, derisa ndeshja e parë ishte fituar 2-0 nga Shqipëria. /Telegrafi/
Dasht zoti te fitojmeTani mesa vume re ne ndeshjen ishin "pleq" lojtaret e bjellorusise , por sot jam i sigurt qe do fitojm me cdo kusht pavaresisht se skemi golashenues dhe jemi dobet fizikisht dhe teknikisht por sot do fitojm me patjeter !
Sot duhet t fitojme ?Dasht zoti te fitojme
????mer vesh nga futbolli pa te ofenduar !E po te fitojme nje here e te jemi ne numrin nje te listes se ngelem gjithmone ne fund e po te na rrahe dhe bjelloruset me mire te heqim dore nga topi do jete turp ?
????mer vesh nga futbolli pa te ofenduar !
Urimi yt në vesh të shurdhët shkoftë ?Ne që punojmë me këta( i mallkojmë) hupshi??
Unë i mallkoj veç kur lodhemUrimi yt në vesh të shurdhët shkoftë ?
Realishte une jo vetem I mallkoj kur "shesin ndeshje" , por nuk mbaroj me te sharat qe I bej ?Unë i mallkoj veç kur lodhem
Por jo me shpirt
Se nfund të fundit, kënaqësia është e jashtëzakonshme për kuq e zinjtë ?
Unë ashu shaj lukakun?Realishte une jo vetem I mallkoj kur "shesin ndeshje" , por nuk mbaroj me te sharat qe I bej ?
Atij bjondit mir ja benke ?Unë ashu shaj lukakun?
Jemi mire ? barazim ne lituani humbje ne shqiperi ?sot ben detyren po kemi super lojtar duhet te bejm shum me shum akoma po kot sthon dielli duket qe mgjes une e pash qe do fitonim se ishte @Rrelse ne qef ?see u vitin tjeter !Jemi mire! E mbyllim grupin me fitoren 3-2 kunder Bjellorusise, por me e rendesishmja eshte vendi I pare si kryesues, qe do te thote se vitin e ardhshem do jemi nje kategori me larte. ForcaShqipri!!!
View attachment 69617
Te SuperSport punon ti? ?Sulmi ish në formë sot
Për herë të parë në histori fitoi një grup në ndeshje zyrtare të uefa-s ku dhe siguroi ngjitjen për në ligën b , në pritje për të fituar dhe një vend në play offin e botërorit
Shqipëria ish me mungesa dhe zgjedhja e memollës dhe e laçit ishin të duhura
Ju dhashë fuqi unë??
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.