Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Keni bere ndonjehere bamiresi,dhe pse?

Joro siç ke anën tënde të bukur që dhuron fal e bën bamirësi, pse se tregon dhe këtu me antarët? Pse bëhesh " makth' i forumit kur në fakt nuk je?
O syri bukur, tregoje një herë shpirtin tënd të bukur duke mos ofenduar e besdisur të tjerët:)
Puç

Sa te bukur e ke bo kete titullin e temes.

Ate dhe pse mbrapa pse e ke vu?

Isoj si me pyet, keni pjerdhur naiher? Dhe pse! Lol

Tema: Ndihmoj me aq sa mundem persona ne nevoje.

Ne KUR`ANIN e madherueshem shkruhet
Dhenia e Zeqkatit << bamiresise >> NUk ta ul pasurine tende madje ne te keundert ta shton ate

Dhe kjo eshte e vertete me besoni

BAmersi Po sidomos
jetimet, << se jam vete >>
Sakateve << sepse smunden >>
Femijeve << sepse e di shume mire cfare do te thoje mos te kesh >>

dhe vendeve fetare cfare do qofshin keto Xhami,Kisha,Teqe

Bej bamiresi e kurre sdo te ndalem se beri .
zoti me solli ne kte jete
e une ne aksident nderrova jete << 2 here vdekje klinike>>
Zoti serusht me ktheu ne jete

Dhenie e Zekatit eshte minimumi qe mund tja shperblej Allahut xh.n.sh

Kam lexuar diku: te japesh me te djathten dhe as e majta mos ta dije ...kshuqe cfaredo qe te japesh esht me mire ta dish vetem ti dhe AI lart?
Dhe me e rendesishmja ta japesh me gjith zemer !

jeta nuk eshte parke me lule, kam pas raste ne jete ku i humba te gjitha dmth kisha Momente qe nuk arrija te mbuloj shpenzimet elementare sic eshte ushqimi, uji, shpija etc
mirpo per kohe te shkurte arrita aty ku isha dikur dhe eshte e drejte qe nuk ben te tregohen mirpo ka disa njerz qe vet i kan punet lemsh ne te gjitha fushat e jetes dhe dalin ktu tallen me fatine e tjerve.
kam bere, do bej deri sa te me punojn duart!!
ska trishtim me te madh per mua, se kur shof nje prind qe nuk ka mundesi shembull ti bleje buke, medicin apo gjera elementare Fmis.
Fmijet i kam pike te dobet edhe do e ndaja edhe kafshaten e gojes ti jap nje fmije as nuk e mendoj dy here!!
e kam biles ne plane si te ecin gjerat mbare kshu si jan duke shkuar, te mar naj Fmij ta financoj deri sa te behet 18 vjec.

Edhe po te kem bere, e kam bere per shpirtin tim, jo per tu duk..

Kam lexuar diku: te japesh me te djathten dhe as e majta mos ta dije ...kshuqe cfaredo qe te japesh esht me mire ta dish vetem ti dhe AI lart?
Dhe me e rendesishmja ta japesh me gjith zemer !
une ty do te jam zemren do te jap humor buzeqeshje ??

Bamir
Ne KUR`ANIN e madherueshem shkruhet
Dhenia e Zeqkatit << bamiresise >> NUk ta ul pasurine tende madje ne te keundert ta shton ate

Dhe kjo eshte e vertete me besoni

BAmersi Po sidomos
jetimet, << se jam vete >>
Sakateve << sepse smunden >>
Femijeve << sepse e di shume mire cfare do te thoje mos te kesh >>

dhe vendeve fetare cfare do qofshin keto Xhami,Kisha,Teqe

Bej bamiresi e kurre sdo te ndalem se beri .
zoti me solli ne kte jete
e une ne aksident nderrova jete << 2 here vdekje klinike>>
Zoti serusht me ktheu ne jete

Dhenie e Zekatit eshte minimumi qe mund tja shperblej Allahut xh.n.sh
i
Bamiresia nuk te varferon.Ajo i jep prosperitet dhe shprese njerezimit.Shume histori prekese e jotja.Mrekullite e Allahut nuk mund te mohonen asnjehere.

Bej bamiresi sa here te mundem, raste dhe arsye nuk me pelqen ti bej publike.

I lexova te gjithe komentet dhe te gjithe bejne bamiresi . Po te benin te gjithe sic thon sdo ishte kaq keq sa esht ,nejse.Bamiresi te bejme po jo per tu mburr a ku ta di un ..Dhe jo bamiresi te ata jevgjit e vegjel qe kan kemb e dur ! Peace dhe mos genjeni shum ?

Vazhdoj te bej dhe sdo ndalem asnjiher me aq sa mundesi kam.

Kam bërë së fundmi për tërmetin?

E boj gjat gjithe kohes duke llogarit edhe kte qe na ndodhi ?

Une bera barmirsi i dhash nje goce numrin tim dhe se dij pse nuk me mori me, sa gjynah ska pas tel e shkreta ?

Mbase ska dash me perfundu dhe sjo ne cmendinen tende ??????

Un kam.ber kto dit per termetin ne Shqiperij dhe ende po angazhohem me diasporen te bejm sa me shum,

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back