Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Keni bere ndonjehere bamiresi,dhe pse?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
Regjistruar më
Janar 31, 2018
Mesazhe
21,438
Pëlqime
34,160
Prsh miq doja te ndaja me ju kte tem dhe me intereson me dit mendimet tuaja a keni bere ndonjiher bamirsi??

Une realisht po:

Prej gati 10 vitesh ketu ku jetoj kam tre familje te verfera dhe mundohem me aq sa kam mundesi i ndihmoj:
Qofte dhe me gjera vetjake.
Me ben te ndihem shume mire kjo pjes dhe ndjehem teper e lumtur kur ndihmoj dike,qofte dhe me gjera te vogla.
Po ju???

Kam bere dhe vazhdoj te bej, ska 30 min qe zbrita nga makina dhe vezhgoja nje grua te moshuar reth te 70tat vinte me duart plote nga supermarketi dhe normalisht ja kapa nga dora dhe ja majta deri sa hyri ne banes.

O kafsh ska per te qesh bamirsi quhet dhe kjo,
Rendesi ka qe njeriu te jet human pavarsisht gjerave tjera

Ktu kam nja 2-3 vite qe investoj cdo muaj dmth i terheqin leket vet direkt nga llogaria nga 70.- Euro

2 her n vit coj rroba tek caritas ne kishe dhe kur esht perjudh festash ushqime dhe lodra dmth aq sa kam mundesi.

Cdo kush qe ka mundesi minimale te jape qoft edhe 5 cent! Ska lidhje shuma por zemra te jet ne vend te duhur!!

Po.Bamiresia nuk te varferon dhe eshte nje gjest human mbi te gjitha

E para punes lucky kush ndihmon ose kontribuon x dike jo se ka ndonje gjo te keqe ta thuash por mendoj qe e bon sepse e ndjen edhe pse pérsonalisht jom e mendimit qe nuk osht e nevojshme ta dine te tjeret per te te thon bravo.Persa i perket arsyes pse me duket pa vend fare si pyetje .Njeriu duhet ta ket ne gjak to share dhe jo vetem kur dikush nuk i ka mundesit.Edhe gjonat e vogla bojn diferencen.☺

nuk mund ta quaj bamirsi .por para dy javesh ne nje njoftim qe pashe ne tv lokal per nje aksident ne oret e vona dhurova gjak .se kerkonin grupin e gjakut tim.

Te lumte per gjestin.Bamiresi quhet dhe kjo.Fjala bamiresi do te thote"bej mire"

Patjetër që po. Me çtë mundem ndihmoj..( sdua të them se me çfarë apo si) por ne të veriut kemi dhe një traditë që cdo të enjte gatuajmë diçka.(.dmth themi: i japim shpisë erë, gatuajmë petulla, hallvë apo hasude) dhe e shpërndajmë për shpirt të të ndjerit që kemi humbur, se di a quhen dhe këto por sa herë të kem kohë do ndihmoj.

Patjetër që po. Me çtë mundem ndihmoj..( sdua të them se me çfarë apo si) por ne të veriut kemi dhe një traditë që cdo të enjte gatuajmë diçka.(.dmth themi: i japim shpisë erë, gatuajmë petulla, hallvë apo hasude) dhe e shpërndajmë për shpirt të të ndjerit që kemi humbur, se di a quhen dhe këto por sa herë të kem kohë do ndihmoj.
Me ndihmon dot me 1 puthje?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back