- Regjistruar më
- Korrik 14, 2021
- Mesazhe
- 25,413
- Pëlqime
- 15,057
Eh ika une,te bejn cte dojnku di ti perfundimin e robeve?
dhe ja qe na u dashurokan robet .......
Thash njeriun te keqen sja dua se sme hyn as ne xhep

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Eh ika une,te bejn cte dojnku di ti perfundimin e robeve?
dhe ja qe na u dashurokan robet .......
Po jan shtipur si sjan shtipur ne themi qe jan martuar se per t shtipur dihrt ajo punTani a jan shtypur apo sjan shtypur spo e kuptojm
Ahhahaahahahhaahhaahhahaha o ti mos kjosh ca kjo kshuPer kok te @Babegirl , mos e gjetsha gjall ne krevat
Hera e pare qe tlexoj e tbi dakord me tyune spo them qe nuk dashurojn,dashurojn se kam par e vet me syt e mi,por bashk skan perfunduar
Te martuarit jane dashuruar se jan lodhur nga burri-gruaja rrin genjen veten ne germa , rri mos me bej te flas se sdua te behem e keqeKush nga historit dashurore nga kta te forumit kan perfunduar te fejuar r martuar me qafsh,me thuaj nje
Hahahahhahahahahahahhahahahahahhhahahahahahahhaha. Ginjen!Te rinj ketu? Tallesh ti
Ktu i ke mbi 30![]()
Sa vrer ke o njeri! Që flet me vjell vrer.Te martuarit jane dashuruar se jan lodhur nga burri-gruaja rrin genjen veten ne germa , rri mos me bej te flas se sdua te behem e keqe
Se na hapen barkun!
Ske pse prekesh ti o njeri as mos u ofendo ne rregull?Sa vrer ke o njeri! Që flet me vjell vrer.
Unë nuk di për kë flet! Nuk di njeri të martuar që flet me tjetër se është lodhur nga burri/gruaja në këtë forum.
Se @Machiavelli foli për këtë forum.
Nuk kam vrer po më hapën barkunSke pse prekesh ti o njeri as mos u ofendo ne rregull?
Nuk kam vrer por nganjeher duhet te tregohemi realiste mos te shtiremi gjithmonedhe pse e verteta dhemb!
Te jesh e sinqert e te thuash realitetin nuk eshte vrer po kshu ju intereson disave!
Qetesohu Dani.
Shyqyr që flasim në një ambjent miqësor, po edhe këtu na dolën armiq të martuar o KlodoSa te thella paskan qene keto muhabete![]()
Po flasim ne pergjjthsi, ska pse e merr njeri personale Dani.Nuk kam vrer po më hapën barkun
Thuaja në sy hipokrizinë hipokritëve, unë përvete ia kam thënë.
I qetë jam, flm![]()
Si ben ti sikur hera par je ne forum e ske par asnje te martuar. Rri o Dani rri se jeni msuar ju me furça lart e poshte.Shyqyr që flasim në një ambjent miqësor, po edhe këtu na dolën armiq të martuar o Klodo![]()
Në forum tjetër po, por jo këtu. Nuk kam pse të sjell përshtypjet e këqija të një ambjenti tjetër edhe këtu.Si ben ti sikur hera par je ne forum e ske par asnje te martuar. Rri o Dani rri se jeni msuar ju me furça lart e poshte.
E pra e.Në forum tjetër po, por jo këtu. Nuk kam pse të sjell përshtpypjet e këqija të një ambjenti tjetër.
E sa për mua që jam mësuar me furça, unë kam shkruajtur aq sa kam ndier, psh ty nuk të kam bërë ndonjë furçë dhe se çfarë mund t'i kem thënë dikujt tjetër varet nga personi.
Unë nuk i njoh se kanë nick ndrysheE pra e.
Te njejtet persona sillen verdall![]()
Naive kam qen e une po e kam marr pak veten kohet e funditUnë nuk i njoh se kanë nick ndryshe![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.