- Regjistruar më
- Gusht 8, 2020
- Mesazhe
- 61,739
- Pëlqime
- 35,921
ti sa me bindje flet o zog sikur ke bastun ne doreKte po them e une shumeeeeee te rrall jan ata qe perfundojn tamam sic duhet ne kto lloj platformash
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
ti sa me bindje flet o zog sikur ke bastun ne doreKte po them e une shumeeeeee te rrall jan ata qe perfundojn tamam sic duhet ne kto lloj platformash
Te rinj ketu? Tallesh tiDuken por ajo çfarë duket nuk është realiteti sepse këto çifte nuk nisin për tu martuar, shpesh janë shumë të rinj për të bërë familje, janë të papërgjegjshëm sepse e marrin ku rafsha mos u vrafsha, pra nuk janë seriozë por për diçka janë shumë seriozë ama - për të konsumuar kënaqësi të lidhjes, për epsh.
Pra njerëzit duan të gjitha privilegjet e lidhjes pa marrë përsipër përgjegjësi, vështirësi, e në fund dihet që ndahen.
Kurse unë di që kur kanë pasur të dy qëllime martese janë martuar e sot janë me shumë fëmijë.
Ja kto qe kemi par e kan ndritur po heti sa me bindje flet o zog sikur ke bastun ne dore
ti ke pare ca ka deshtuar por ata qe e kane fituar dashurin e vertet e kane mbyllur si thesar dhe ti smundesh ta dish kurre sesa jane pas kuintaveJa kto qe kemi par e kan ndritur po he![]()
Kush nga historit dashurore nga kta te forumit kan perfunduar te fejuar r martuar me qafsh,me thuaj njeti ke pare ca ka deshtuar por ata qe e kane fituar dashurin e vertet e kane mbyllur si thesar dhe ti smundesh ta dish kurre sesa jane pas kuintave
nejse Shekspiri kur vdiq e la boten ne duar te sigurta e zvendesuat ju pasardhesit e tjere me idet e tuaja gjeniale duke folur me siguri dhe me pikat mbi "I"![]()
Si njef ti ke qen e vogel ateherKush nga historit dashurore nga kta te forumit kan perfunduar te fejuar r martuar me qafsh,me thuaj nje
po ku di ti sesa cifte mund te jene krijuar ketu jo vetem keta qe njohim ne por dhe kohe me paraKush nga historit dashurore nga kta te forumit kan perfunduar te fejuar r martuar me qafsh,me thuaj nje
Srz?Si njef ti ke qen e vogel ateherkta u dashurun sa u hap forumi e ikin cift
![]()
qerratenjet si nuk te ftuan ty ne dasmen e tyreSrz?
Po them per kta tani unepo ku di ti sesa cifte mund te jene krijuar ketu jo vetem keta qe njohim ne por dhe kohe me para
Eh atje po me rrehqerratenjet si nuk te ftuan ty ne dasmen e tyre
Per kok te @Babegirl , mos e gjetsha gjall ne krevatSrz?
pse moj ju sot gjithe diten keni bere llogje e lagu se lagu bejn apo nuk bejn sikur ju mbani pishen robeveEh atje po me rreh![]()
Unë nuk flas për njerëz në veçanti por mosha nuk është veç në trup por mbi të gjitha në kokë.Te rinj ketu? Tallesh ti
Ktu i ke mbi 30![]()
une spo them qe nuk dashurojn,dashurojn se kam par e vet me syt e mi,por bashk skan perfunduarpse moj ju sot gjithe diten keni bere llogje e lagu se lagu bejn apo nuk bejn sikur ju mbani pishen robeve![]()
ku di ti perfundimin e robeve?une spo them qe nuk dashurojn,dashurojn se kam par e vet me syt e mi,por bashk skan perfunduar
une jam 16 ti je 18 ja ku jemi ca te vegjel pse i kategrizon te gjithe si ata qe thurin corapeTe rinj ketu? Tallesh ti
Ktu i ke mbi 30![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.