- Regjistruar më
- Gusht 21, 2020
- Mesazhe
- 32,649
- Pëlqime
- 24,453
ish guzhinjere e lokalit more ajo se te kish qen imja ja kisha dha lesht ne goje gahahhahahDo e b9jm tav, kena mish qingji, po skena guzhinjeren e @STONE_HEAD ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
ish guzhinjere e lokalit more ajo se te kish qen imja ja kisha dha lesht ne goje gahahhahahDo e b9jm tav, kena mish qingji, po skena guzhinjeren e @STONE_HEAD ?
Hë pra hëHahahhahaaggahhhahahahaahahhahahahaha jo tuli e kish nxjerr dritare po.si nuk e kan afru ate deren i mart mortja ..... @Tulipan tuli bej shaka se t km xhan
O zogun po e po, por ishalla o me lesh, ksbu sna ngelin merak qimet e gjataZogun tave????
gahahahah beget me mish dele miii hahah tave jo me zog gagahhaZogun tave????
C faj ka zogu .... lereni t rritet paktenZogun tave????
Hqhahhaaish guzhinjere e lokalit more ajo se te kish qen imja ja kisha dha lesht ne goje gahahhahah
eeee praa per ata thacem e nee sa ta kaloje nfa dhoma ne dhome fap ne dritare gahahahhahahahahahahhahahahahHë pra hë
Moj se ju spërmbaheni
Tapetin thaç unë
Sma mbante me i rënë rreth e qark nga dera dhe e qita në dritare se ish afër.
Mja se na fulliqët me hamendësimet tuaja ?
E ku ka me bukur te jesh duke gatuar dhe te te perqafoj ai/ajo dhe te ndjesh frymarjen afer veshit dhe peshperima e tij qe degjohet leht se cfare do donte ai per te ngren per momentin....Kur ju përqafon nga mbrapa, ju largon flokët dhe të puth në qafë kur po gatuani në kuzhinë,...
View attachment 129060
A është një gjest që duhet të konsiderohet trashëgimi botërore e njerëzimit ?. ? ?
View attachment 129061
E meriton apo jo ky gjest ????
Për ju femra është fjala më tepër ?
Xixë e bëra ?hahahahahahh nuk merzite ajo jo se e di qe nuk ja kemi me te futme e kam Ripken time at????????????????aman qe e shkunde tapetin e shkunde gahhahahahahahhahah
Ja animalistja ?C faj ka zogu .... lereni t rritet pakten
u be tema me shkrujt titullin leshi I zogut???????O zogun po e po, por ishalla o me lesh, ksbu sna ngelin merak qimet e gjata
Kreve pune ne ti besoj?E ku ka me bukur te jesh duke gatuar dhe te te perqafoj ai/ajo dhe te ndjesh frymarjen afer veshit dhe peshperima e tij qe degjohet leht se cfare do donte ai per te ngren per momentin....
Ishalla ndodhet djath ne frigorifer thuaj se gjella e sigurt do digjesh ne moment.
Oh medet
Cit: @Fiore
Puplat ???u be tema me shkrujt titullin leshi I zogut???????
ene xixat???????nje have avashti ti se ke then nesrr do e shkun prap se me hyn me kepuc hahhahahahahahahXixë e bëra ?
Mban një javë tani ?
hahahahahhahahahahh pushinPuplat ???
? riperterihem prap me strong nga ca isha ?????Kreve pune ne ti besoj?
Hahahahahhaahhahahahahhahahaha o @STONE_HEAD kur t them une qe vtm njeher ne jave me thua zhulse haahhaha o @Tulipan hahahahhaahhajahhajahajahahaahaaXixë e bëra ?
Mban një javë tani ?
Kisha fjalen te puna e thenmes ne vesh? riperterihem prap me strong nga ca isha ?????
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.