Kur un kisha munsi me repliku Umberto EcoJemi kthyer epokes se antikitetit ku art benin vetem njerzit e pasur, ndersa te varferit vetem pune.
U 10 cdo gje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Kur un kisha munsi me repliku Umberto EcoJemi kthyer epokes se antikitetit ku art benin vetem njerzit e pasur, ndersa te varferit vetem pune.
?? ja fut kot ai mer ??O mjeshter Ke nevoj per ndihme ?
Hahahaha une vlla i shpreha ndihmen time?? ja fut kot ai mer ??
Bo kshu kot, si ska leke, po oferte interneti ka non stop ??Hahahaha une vlla i shpreha ndihmen time
Une ne detaje sja dita vetem po pati nevojen time ketu me kaBo kshu kot, si ska leke, po oferte interneti ka non stop ??
Se boj shaka dhe une ?Une ne detaje sja dita vetem po pati nevojen time ketu me ka
Po edhe ti me jep krah mi dhen ndihmeSe boj shaka dhe une ?
Ne ato pune sfutem une ??Po edhe ti me jep krah mi dhen ndihme
Behemi me fame ??Ne ato pune sfutem une ??
Ti po, sponsorizoje, nqs eshte i zoti sa thote, merri % ??Behemi me fame ??
HahahahahahaTi po, sponsorizoje, nqs eshte i zoti sa thote, merri % ??
Tani @Harrakati na thuj, a je I zoti apo ske ca bo e na lodh syte ne forum kot ? ?Hahahahahaha
Imagjino kur na shef ne HardWard Sponsored By Netedy.com
Unë nuk e kuptoj fare ku e kini muhabetin. Flisni e flisni ,dhe nuk e nxirrni kokën. Unë ja u thashë njëherë ,dorëshkrimi me përrallat ka mbetur tek shtëpia botuese "ADA" për shkak të 220 000 lekëve të vjetra,që unë s'kam ku ti gjej. Po edhe sikur ti kisha ,nuk i jepja ,sepse ai që punonte aty kërkoi 100 euro parapagim ,vetëm për t'i lexuar. Mund të jetë mashtrues,por ata libra kanë botuar mjaft,mund të jetë edhe prej vërteti. Unë nuk i jap dot drejtim kësaj pune,bujrum zgjidheni juve. Hajdeni ta botojmë si forum,edhe ti vëmë emrin "autori,forumi netedy". Tjetër nuk kam ca te shtoj.Tani @Harrakati na thuj, a je I zoti apo ske ca bo e na lodh syte ne forum kot ? ?
Na e sill ta lexojme I here ?Unë nuk e kuptoj fare ku e kini muhabetin. Flisni e flisni ,dhe nuk e nxirrni kokën. Unë ja u thashë njëherë ,dorëshkrimi me përrallat ka mbetur tek shtëpia botuese "ADA" për shkak të 220 000 lekëve të vjetra,që unë s'kam ku ti gjej. Po edhe sikur ti kisha ,nuk i jepja ,sepse ai që punonte aty kërkoi 100 euro parapagim ,vetëm për t'i lexuar. Mund të jetë mashtrues,por ata libra kanë botuar mjaft,mund të jetë edhe prej vërteti. Unë nuk i jap dot drejtim kësaj pune,bujrum zgjidheni juve. Hajdeni ta botojmë si forum,edhe ti vëmë emrin "autori,forumi netedy". Tjetër nuk kam ca te shtoj.
Me sa shoh unë ,ti do të bësh gallatë. Por unë nuk lejoj njeri të tallet me mua. Unë nuk jam fillestar në letërsi. Kam fituar dy çmime kombëtare ,pa miq dhe pa lekë edhe dy cmime të tjera në rreth. Në portalet e huaja shkrime e mija kanë shkuar 50 000 lexime,kurse shqiptarët tallin b...helbete,janë më të zgjuar.Na e sill ta lexojme I here ?
Vetem llafe ke pas, shkrimet I ke te dobtaMe sa shoh unë ,ti do të bësh gallatë. Por unë nuk lejoj njeri të tallet me mua. Unë nuk jam fillestar në letërsi. Kam fituar dy çmime kombëtare ,pa miq dhe pa lekë edhe dy cmime të tjera në rreth. Në portalet e huaja shkrime e mija kanë shkuar 50 000 lexime,kurse shqiptarët tallin b...helbete,janë më të zgjuar.
Nuk merrem më me juve....është e kotë. Do ti përkthej në greqisht,dhe do të shkoj ti botoj në atdheun tim.Vetem llafe ke pas, shkrimet I ke te dobta
Nqs je I zoti vertetoje!
Do humbin Ismail kadaren e koherave moderne.Nuk merrem më me juve....është e kotë. Do ti përkthej në greqisht,dhe do të shkoj ti botoj në atdheun tim.
Ata që më flakën nga dy forumet,tani më luten që të kthehem. Një ditë ,edhe botuesit shqiptarë do të më luten ....kini për ta parë.Do humbin Ismail kadaren e koherave moderne.
Leji foret ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.