Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Kush ti lodhi kryt ? ?
Dashuria fluturon nga dritarja kur ske buke per te ngren Dajo!Dashuria eshte pasuria me e madhe dhe me e pa zevendesueshmja. Eshte veshtir ta gjesh te dy anshmd !
Nqs arrini ta gjeni dijeni qe jeni njeri me fat.
pjesa tjeter nqs eshte apo jo i pasur !
Pasuria vihet dhe humbet shume shpejt !
Ce dua pasurine kur nuk kam dashurine?Dashuria fluturon nga dritarja kur ske buke per te ngren Dajo!
Jane shume pak ato dashuri qe mbijetojne ne varferi!Ce dua pasurine kur nuk kam dashurine?
Po spo themi te rrijme ne varferi dhe te parazitojme, ose tpakten une personalisht spo them kshu. Thjesht nuk pretendoj qe partneri im te jete i pasur se nuk me duket e arsyeshme. Lekun e bejne te dy partneret bashke duke punuar fort.Jane shume pak ato dashuri qe mbijetojne ne varferi!
Kshu teorikishit keni te drejte! Ndryshe eshte reality
Epo disa e duan gati lekun disa e gjejne ne Dubai . ?Po spo themi te rrijme ne varferi dhe te parazitojme, ose tpakten une personalisht spo them kshu. Thjesht nuk pretendoj qe partneri im te jete i pasur se nuk me duket e arsyeshme. Lekun e bejne te dy partneret bashke duke punuar fort.
Une them nuk duhet te shofim shume telenovela!Po spo themi te rrijme ne varferi dhe te parazitojme, ose tpakten une personalisht spo them kshu. Thjesht nuk pretendoj qe partneri im te jete i pasur se nuk me duket e arsyeshme. Lekun e bejne te dy partneret bashke duke punuar fort.
Ne fakt shume gjana ktu.Kush ti lodhi kryt ? ?
Nela eshte nje nga kengetaret qe une nuk e pelqej fare , por si per dreq kjo kenge me plq . Ja di kuptimin se e kam degju 100 here para shume vjetesh .??
Ky do jeteee komenti imm u fundit ktu!Jane shume pak ato dashuri qe mbijetojne ne varferi!
Kshu teorikishit keni te drejte! Ndryshe eshte reality
Pikerisht MeloNe fakt shume gjana ktu.
????
Ky do jeteee komenti imm u fundit ktu!
Asht shumeee e rendesishme shkollimi ose qoft dhe nji kurs.
Une mendoj se kryesore per cdo kwn asht shkolla.
Pra te jene te zonjat e vetes se u lodhaa duke e than.
Nuk mund te krijosh familje nese ti si perosn nuk je vet i plotesuar.
Si fiilim te kesh nji jete stabel e te kerkosh dike qe ka te njejta prioritete, dhe viozne me ty nuk te ban ty materilaiste.
Thjesht do dike si vetja.
Atehre kontribudi i te dyve krijon nji jete stabel nese flasim per anen fincare.
Duke kontribuar te dy krijon dhe kushtet pwr nji familje te shendetshme se kam vetm tek ana e parve.
Sepse po te ishte per lek unee kurr nuk do isha martuar ose do martohem.
Nese une jam me dike jemi = e secili duher kontribu.
Mos ta shikoni partnerin si banka e zvicres!
Ne fakt shume gjana ktu.
????
Ky do jeteee komenti imm u fundit ktu!
Asht shumeee e rendesishme shkollimi ose qoft dhe nji kurs.
Une mendoj se kryesore per cdo kwn asht shkolla.
Pra te jene te zonjat e vetes se u lodhaa duke e than.
Nuk mund te krijosh familje nese ti si perosn nuk je vet i plotesuar.
Si fiilim te kesh nji jete stabel e te kerkosh dike qe ka te njejta prioritete, dhe viozne me ty nuk te ban ty materilaiste.
Thjesht do dike si vetja.
Atehre kontribudi i te dyve krijon nji jete stabel nese flasim per anen fincare.
Duke kontribuar te dy krijon dhe kushtet pwr nji familje te shendetshme se kam vetm tek ana e parve.
Sepse po te ishte per lek unee kurr nuk do isha martuar ose do martohem.
Nese une jam me dike jemi = e secili duher kontribu.
Mos ta shikoni partnerin si banka e zvicres!
Ose me sakte .... kerkohet nje partner per ndarje qerajePikerisht Melo
Nese kerkojme dike me te njejtin bagazh si vetja I bie qe deep down nuk eshte patjeter dashuria qe triumfon eshte interesi!
Ne fakt nese e shef holle e holle dhe dashuria dhe martesa interes jane lol
Kete Po them se smund te kerkoj pasuri te patundshme kur Une vet nuk e kam!
Why not lolOse me sakte .... kerkohet nje partner per ndarje qeraje
vdes per kto idealistet qe thone ..... mjafton te jemi une dhe ai dhe do jetoja dhe ne nje kasolle.Why not lol
Jo Po per ndarje dashurie
A thua keta sbejne pune tjeter vetem dashuri?
Rrena jane vllai rrena te bardhavdes per kto idealistet qe thone ..... mjafton te jemi une dhe ai dhe do jetoja dhe ne nje kasolle.
Do te thote qe sjane perball kurre me jeten
Sa e ke rrogen afersisht ? ?Nejse Une dua njerez si vetja as nuk kam shume dhe as me mbarojne naj here?
Ta kete rrogen sa Une vite shkolle sa Une dhe bujrum?
Dole aty ku doja te dilja dhe une. E thash dhe me siper qe spretendoj qe partneri im te jete i pasur. Sa per telenovela, po i ngaterron pak gjerat se spo them qe dashuria eshte e vetmja gje qe ka rendsi ne nje lidhje, thjesht nuk e ve lekun te parin. Sot ke lek nese ngelesh me gisht ne goje, askush nuk ka marre gje me vete.Kete Po them se smund te kerkoj pasuri te patundshme kur Une vet nuk e kam!
Ne fakt une nuk do e thoja inters.Pikerisht Melo
Nese kerkojme dike me te njejtin bagazh si vetja I bie qe deep down nuk eshte patjeter dashuria qe triumfon eshte interesi!
Ne fakt nese e shef holle e holle dhe dashuria dhe martesa interes jane lol
Kete Po them se smund te kerkoj pasuri te patundshme kur Une vet nuk e kam!
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.