- Regjistruar më
- Janar 7, 2024
- Mesazhe
- 18,459
- Pëlqime
- 5,159
As I prekim as I shofim , ikin me vrapKendje nga ne, ka vite qe nuk perdoret kesh. Tani qe pash kete temen po perpiqesha ti kujtoj si dukeshin, vetem ngjyret prej disave qe maj nend![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
As I prekim as I shofim , ikin me vrapKendje nga ne, ka vite qe nuk perdoret kesh. Tani qe pash kete temen po perpiqesha ti kujtoj si dukeshin, vetem ngjyret prej disave qe maj nend![]()
you are richDisponoj 3 karta bosh![]()
Boshyou are rich![]()
Nga vapa, goja të bëhet e hidhur vetë, bashkë me kafen bëhet super e hidhur.Kam pirë një kafe sikur kisha pirë helm
Nga vapa goja të bëhet e hidhur vetë, bashkë me kafen bëhet super e hidhur.![]()
Mos perdor qumesht te pakten se e ke me keqKam pirë një kafe sikur kisha pirë helm
Unë për kafe të paktën në Tr do thoja te këto rrjetet e kafeneve, Sophie, Mon Cherie, Mulliri i Vjetër.S'kisha pirë ndonjëherë kështu kafeje
Kafja me e mire qe kam pire ndonjeher ne Alb eshte 24k gold coffee ja vlen ti besh reklam keto te tjerat jane koteUnë për kafe të paktën në Tr do thoja te këto rrjetet e kafeneve, Sophie, Mon Cherie, Mulliri i Vjetër.
Nëpër vende të panjohura nuk dihet se çfarë pi, kujdes veten mos na helmohesh![]()
Absolutisht jo qumësht, e as për konsum jo qumësht shqiptar, unë përdor veç të huaj, të Spar-it psh.Mos perdor qumesht te pakten se e ke me keq![]()
Nuk e di këtë , ja ta kërkoj në google map, por të paktën ato nuk të helmojnëKafja me e mire qe kam pire ndonjeher ne Alb eshte 24k gold coffee ja vlen ti besh reklam keto te tjerat jane kote
Une nuk perdor fare se fillon gurgullojn zorret,kam problem me laktozen.Absolutisht jo qumësht, e as për konsum jo qumësht shqiptar, unë përdor veç të huaj, të Spar-it psh.
Jo jo eshte gati 5 mije leke nje filxhan kafeNuk e di këtë , ja ta kërkoj në google map, por të paktën ato nuk të helmojnë![]()
Kam folur me dikë që ishte vegan kohë më parë dhe ajo më shpjegonte që qumështi nuk është për të rritur por për viça vetëm e njeriu e humb tolerancën ndaj qumështit kur rritet , e detyron veten ta konsumojë dhe këtë lloj vështirësie e kam ndier gjithashtu por diçka duhet ngrënëUne nuk perdor fare se fillon gurgullojn zorret,kam problem me laktozen.
Sinqerisht kombinimi i kafes me qumesht ne nje stomak jo te fort eshte helem ketu ne Alb
Shume problem eshte pjesa e ushqimit sidomos per mua qe dhe me mjeket kur konsultohem me tregojn rrugen e vetme per mbijetim,suplemente shtes (vitamina)Kam folur me dikë që ishte vegan kohë më parë dhe ajo më shpjegonte që qumështi nuk është për të rritur por për viça vetëm e njeriu e humb tolerancën ndaj qumështit kur rritet , e detyron veten ta konsumojë dhe këtë lloj vështirësie e kam ndier gjithashtu por diçka duhet ngrënë![]()
Wow qenka vend i magjishëm, artistë të kafes. Ja ku duhet pirë kafja o @Thea . Si thua ?Kafja me e mire qe kam pire ndonjeher ne Alb eshte 24k gold coffee ja vlen ti besh reklam keto te tjerat jane kote
Fiks aty e nderon veten me nje kafe super te shijshmeWow qenka vend i magjishëm, artistë të kafes. Ja ku duhet pirë kafja o @Thea . Si thua ?![]()
Vitamina marr edhe unë, ushqimet që hamë sot nuk janë natyrale e as cilësoreShume problem eshte pjesa e ushqimit sidomos per mua qe dhe me mjeket kur konsultohem me tregojn rrugen e vetme per mbijetim,suplemente shtes (vitamina)
Sbehet fjal per ti mare nga deshira por eshte e tmerrshme ti maresh nga nevoja e mbijetesesVitamina marr edhe unë, ushqimet që hamë sot nuk janë natyrale e as cilësore![]()
jujuKete lart dhe @Albaa
Ke folur fiks fareKundra per estetik jo te nevojitshme
Sidomos ne moshe te re eshte nje humbje lekesh dhe shkaterrim ne atrofi te muskujve dhe e humbjes se elasticitetit prandaj shumica duken shume te medha per moshen qe vertet kan .
Bazuar ne ate qe kam par, mund tju bejn te dukeni pak me mir le te themi rreth gjasht muaj, me pas do kaloni pjesen tjeter te jetes duke u perpjekur te rregulloni pasojat dhe ta ktheni fytyren ne normalitet,e kshu beheni gjithnje e me keq.
Opinioni im ngelet i imi pa lenduar ose ofenduar ndonje. Eshte e drejta e cdo personi , por do me pelqente te kishin me kujdes dhe ta rimendojne mire ose mos e abuzojne![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.