- Regjistruar më
- Gusht 8, 2020
- Mesazhe
- 63,744
- Pëlqime
- 36,595
une do te thosha mos u ndaj se une skam plane te martohemaman mi mos kshu se kshu mthot e dashura e mua me duket sikur ben xhelozen ajo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
une do te thosha mos u ndaj se une skam plane te martohemaman mi mos kshu se kshu mthot e dashura e mua me duket sikur ben xhelozen ajo![]()
VAret kur i ke bere nderhyrjet, cdogje ka afat.Moshë madhore?
Kujt i thua moshë madhore? +70? po nga një do vijë ajo se svjen mr daulle
Më jep një rast konkret?VAret kur i ke bere nderhyrjet, cdogje ka afat.
Spo flas per 70 vjecaret, por po flas dhe per gocat e reja, kur i fillojne deformimet qe pas 10 vitesh dhe ku ska me shpetim nga asgje.
Me emra si mbaj mend, por kam lexuar shume dhe nga te famshmit ne bote dhe ktu tek ne. Pse ti mendon se skan efekte???Më jep një rast konkret?
Dhe meqe ra llafi, ti ske me bo kurre! Je si shpirt vete.Më jep një rast konkret?
e ndjeva e smunda ta them ate qe mbaj brenda, kisha dertin qe do lendohem publikisht kshu nmevete me mire qaj pa zeune do te thosha mos u ndaj se une skam plane te martohem
bravo kshu duhet burit tja thuash kto fjale kshu ne diten e dasmesParaprakisht ti ndjek konsulta .. Jam kundër abuzimeve nga mjekë jo profesionistë ..
Dhe një mjek i mirë di çfarë të thotë (si rasti okulistit tim që smë lejoi të bëja lazerin)
Po diskutojmë një temë që është zgjedhje..Të dukesh e bukur , pse mos ta bësh ..
Unë në një të ardhme do bëj , filler butox normal kujdesi per veten..
Ka femra 45 vj e ngjajnë si 70 .. Çështë kjo ..
Burri do financojë @FantiSpathibravo kshu duhet burit tja thuash kto fjale kshu ne diten e dasmes![]()
mos qaj por qesh,nuk je pa te por je me nje grua ne krahe ndjeva e smunda ta them ate qe mbaj brenda, kisha dertin qe do lendohem publikisht kshu nmevete me mire qaj pa ze![]()
Po flasim per gjera qe i fusim trupit tone dhe si reagon dikush nuk reagon tjetri. Cdo gje e re qe futet eshte kancer.Paraprakisht ti ndjek konsulta .. Jam kundër abuzimeve nga mjekë jo profesionistë ..
Dhe një mjek i mirë di çfarë të thotë (si rasti okulistit tim që smë lejoi të bëja lazerin)
Po diskutojmë një temë që është zgjedhje..Të dukesh e bukur , pse mos ta bësh ..
Unë në një të ardhme do bëj , filler butox normal kujdesi per veten..
Ka femra 45 vj e ngjajnë si 70 .. Çështë kjo ..
Kur u martu ky? @edGe the qe do na ftoje mdasem, kshu e ma llafin ti?mos qaj por qesh,nuk je pa te por je me nje grua ne krah
Po ka lëkurë të varur nga mbipesha dhe rënia në peshë , ka problem nga lindjet bark i varur , ka problem me rrudhat etj etjPo flasim per gjera qe i fusim trupit tone dhe si reagon dikush nuk reagon tjetri. Cdo gje e re qe futet eshte kancer.
E cfare problemi ka qe nje 45 vjecare qe ngjan si 70? Ka menyra tjera per tmos ngjare ashtu, mund te kujdeset per veten ndryshe dhe seshte zgjidhja operacioni plastik.
sa mire e thua kshu leht e qart se nuk tvie radha ty tbehesh me grua jomos qaj por qesh,nuk je pa te por je me nje grua ne krah
u martofshin te gjithe dhe u trashegofshinKur u martu ky? @edGe the qe do na ftoje mdasem, kshu e ma llafin ti?![]()
opo sdua as grua as burre jam rehat fare keshtusa mire e thua kshu leht e qart se nuk tvie radha ty tbehesh me grua jo
![]()
Nesa flasim per kto gjera qe po thua eshte dicka tjeter sepse behen me teknika tjera dhe nuk i fut gje ekstra trupit, une me shume e kisha tek gjoksi, vithet, buzet, kembet.Po ka lëkurë të varur nga mbipesha dhe rënia në peshë , ka problem nga lindjet bark i varur , ka problem me rrudhat etj etj
Dhe nk ndjehet mirë me veten e saj pse ms i bëj?
Momente krize? Ste la ta parakaloje dhe u merzite?opo sdua as grua as burre jam rehat fare keshtu
ske faj vllai ka menyra tjera psh shkon te kovaci ti drejton kuketPo flasim per gjera qe i fusim trupit tone dhe si reagon dikush nuk reagon tjetri. Cdo gje e re qe futet eshte kancer.
E cfare problemi ka qe nje 45 vjecare qe ngjan si 70? Ka menyra tjera per tmos ngjare ashtu, mund te kujdeset per veten ndryshe dhe seshte zgjidhja operacioni plastik.
jam ok dhe kjo mjaftonMomente krize? Ste la ta parakaloje dhe u merzite?![]()
Ti ndajmë jetë ..Nesa flasim per kto gjera qe po thua eshte dicka tjeter sepse behen me teknika tjera dhe nuk i fut gje ekstra trupit, une me shume e kisha tek gjoksi, vithet, buzet, kembet.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.